poţi. de asemenea poţi să ai 2 conturi. să cumperi jocurile de pe us store şi să le joci de pe contul de uk.
poţi. de asemenea poţi să ai 2 conturi. să cumperi jocurile de pe us store şi să le joci de pe contul de uk.
Maine se va ridica consola de la mine prin curierat urmand ca cei de la Altex sa constate defectul si starea consolei iar daca e cum spun eu se va trimite alta noua sau se vor returna banii ...
Multumesc tuturor pentru rabdarea pe care ati avut-o cu mine.
@bogdan-theodor
Cu siguranta se vor rezolva toate neplacerile aparute si cred cu convingerea ca iti vor da o alta consola.Trebuie doar sa rabzi cateva zile pana la primirea consolei.
V-as sfatui sa nu faceti update inca intrucat exista deja cateva probleme raportate de userii de pe forum PS.Cel putin la mine cand doresc sa dau activate primary PS4 imi apare o eroare.La unii exista aceeasi eroare iar la altii diverse probleme,cum ar fi neafisarea avatarelor si datelor dorite.Cred cava aparea in curand un update pentru acest update![]()
nu cred că o să apară foarte curând update nou.
eu l-am făcut de dimineaţă şi n-am observat nicio problemă.
Va aparea unul major care va aduce destul de multe functii in plus de media, a fost confirmat lucrul acesta deja si se banuieste ca va fi lansat in perioada in care va avea loc gamescon
Tabăra cealaltă se mișcă mai repede si cu folos, sper sa apara anul acesta suportul pt. mp3 si blu ray 3d
vinde cineva din brasov un ps4(care e aproape de mine)
are garantie la ea dar a zis ca a vandut killzone si consola era bundle
de exemplu o cumpar si se strica dupa un timp.imi trebuie si killzone-ul ca sa ma pot folosi de garantie?
Salutari. Am schimbat și eu consola de la ps3 la 4 și am nevoie de puțin ajutor. Am inteles ca pentrh a juca online trebuie sa platesti, de unde cumpar, sau cum?Contul meu este pe România, merge sa schimb doar adresa sau trebuie sa fac alt cont?
ai toate raspunsurile aici si nu numai http://www.consolegames.ro/forum/f11...aystation-4-a/ MonkY chiar a facut o treaba excelenta cu aceste ghiduri, cred ca ar trebui sa fie promovate mai mult ca vad din ce in ce mai multi useri care pun intrebari care se gasesc acolo si probabil ca nu vad threadul dinainte![]()
Nu cred ca poti schimba tara de origine a contului.Am facut o proba la contul meu sa vad daca e posibila schimbarea tarii.Din ce am observat eu,numai adresele se pot schimba, nicidecum tara. Trebuie sa-ti faci un alt cont ca sa fii abonat la US sau UK.
Poti cumpara de pe urmatoarele linkuri: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita Digital Code CD Key, Key - cdkeys.com sau aici Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games
Eu am cumparat chiar azi,pardon ,ieri,abonamentul US de 28 lire sterline care ar insemna cam 47 de dolari,de pe primul link ,adica de la cdkeys.Trebuie sa-ti faci cont mai intai la ei,apoi dai add to basket dupa care platesti cu paypal.Apoi dupa efectuarea platii cu paypal o sa-ti ceara din motive de siguranta un numar de telefon pentru ca site-ul sa-ti trimita un sms cu codul furnizat de ei.Imediat dupa ce vei introduce codul vei primi redeem code pentru abonamentul US.
La amazon nu stiu exact cum ar trebui parcurs pasii,din cate am citit poti plati cu cardul ,totusi, inainte de a face asta,ar trebui sa pui adresele din SUA pe contul respectiv.
Dupa cum prea bine a zis AndRewqp poti citi ghidul complet si perfect realizat de Monky,dar daca ai alte nelamuriri nu ezita sa scrii aici.
Bookmarks