Sunt mega reduceri pe PSN US la jocurile cu super eroi. Injustice costa 8,4 $, in caz ca este cineva interesat. Se pare ca reducerea de 70% se aplica doar celor care au PS+, cum probabil majoritatea de aici are.
Sunt mega reduceri pe PSN US la jocurile cu super eroi. Injustice costa 8,4 $, in caz ca este cineva interesat. Se pare ca reducerea de 70% se aplica doar celor care au PS+, cum probabil majoritatea de aici are.
Pachet PlayStation 4 + The Last of Us Remastered - 1,849 lei Consola PlayStation 4
Sper să ai gura aurită.
August PlayStation Plus Update to Boast Eclectic List of Free Games - Push Square
Foarte interesant, mai ales ca e vorba de cineva care se pricepe, nu fanboys
PS4 vs Xbox One: Dev Hitting 1080p on PS4 At Will Due To GDDR5 vs DDR3, DX12 To Help In Some Cases & More
Daca il fac compatibil cu Morpheus, poate mai scade din fps, but I don't mind
Uite inca ceva care sa te tina treaz, The last of us 2 pe MorpheusJust think about it.
Neah, nu cred in acel proiect, chiar vorbesc serios. Sper sa ma înșel si anul viitor sa vad ca e ceva extraordinar. Tot mai sper ca cineva de pe forum ajunge anul asta la Gamescom si ne spune cum e VR-ul
Si cu ce te ajuta? Pana nu incerci tu, nu ai cum sa-ti dai seama cum e. Eu nu pot sa zic nici ca sunt increzator nici ca nu, dar vorba ta, sper sa fie super.
Sorry, dar nu se preteaza un third person shooterele pe VR. Nu vrea nimeni sa vada in VR ceafa personajului. Daca-l trec in first person, atunci da - insa un TLoU FPS nu cred ca ar mai avea acelasi farmec...
---------- Post added 24-07-2014 at 00:24 ----------
BTW, guys, voi dupa ce cumparati un joc de pe web (PS Store) si dati "Download to PS4", va functioneaza treaba? La mine dupa ce dau click se tot invarte chestia aceea de loading si nu se intampla nimic. Si da, am PS4 in Standby si activat background downloads/updates (si PS+).
Evident ca ma gandeam la o varianta first person, nu vreau sa-i vad fundul lui Joel timp de 10 oreEllie nu m-ar deranja
Poate ca ar strica, poate ca nu, dar nu m-ar deranja sa stiu ca pot intra in optiuni si am buton de on/off pentru Morpheus.![]()
Ar fi un lucru firesc si de bun-simt ca PS4 sa fie capabil sa faca ce facea PS3, adica redare continut media. Eu astept cu mare interes si aplicatia de youtube.
Nici eu n-am inteles ce e asa mare greutate sa faci un player pe un OS pe care deja au facut toate cele... Pana acum se plangeau ca nu au RAM, acum ca au gramada, nu e soft. Eh, asta e... asteptam. Oricum de la Xbox (primul) cu XBMC, n-am mai vazut o consola care sa merite pt. multimedia. In ziua de azi, si un Android on a stick face mai multe chestii multimedia... si te costa 25-30 de dolari.
Bookmarks