Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 414 of 903 FirstFirst ... 314 364 404 412 413 414 415 416 424 464 514 ... LastLast
Results 8,261 to 8,280 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #8261 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    Salut ,

La randul meu cum multi de aici au facut asta deja , tocmai mi-am vandut PS3-ul , dispun de banii de PS4 , si desi in weekend emag si media galaxy au avut preturi de 1599 la PS4 , ceva m-a oprit din achizitie .

Ce m-a oprit sunt stirile despre revizia ce va apare in Q4 undeva sf de noiembrie .

As dori sa stiu si eu daca detineti informatii mai multe despre CUH 11XX deja patentata in indonezia . Precizez ca toate consolele actuale sunt CUH 10XX ( xx codul regiunii pt care sunt facute )

Teoretic aceasta revizie ar schimba doar wireless-ul si inca ceva , dar se pare ca s-a intervenit si la componente , pt racirea lor , chiar si controrelele si-au schimbat voltajul am inteles de la 3,70 la 3,65 - chestie care se pare ca ducea la proasta functionare a consolelor prin incalzirea excesiva .
    Si diminueaza bug-ul playstation 4 blue light of death .

De asemenea erau rumors despre echiparea noii editii de PS4 cu un hard de 1 tera .

Multumesc frumos pt orice informatii oferite . Apreciez anticipat
    Eu zic sa nu mai aștepți si sa iti cumperi consola de la Orange, 1400 de lei e un pret care nu se poate refuza

2. #8262 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai si in plus ai garantie, i mean de ce naiba sa-ti mai faci probleme, daca nu pica in primii doi ani sigur nu o sa vina consola defecta sau sa aibe componente defecte, ci i s-a dus duhul pe romaneste.

3. #8263 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Daca tot astepti dupa revizii, nu-ti mai iei niciodata nimic, mai ales in ceea ce priveste produsele electronice.

4. #8264 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ce revizie că numai înţeleg nimic, a mea merge ft. bine, nu am nevoie de revizie.

5. #8265 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca despre acest zvon e vorba
    http://www.dualshockers.com/2014/07/...ion-published/

Repet, daca ai bani o cumperi acum de la Orange, pret mai bun ca acolo nu mai găsești anul asta. Daca esti mai cârcotaș, asa cum sunt eu, poți sa aștepți si sa speri ca o sa lanseze o consola cu materiale mai bune in controller, mai ales bateria In cazul meu s-au ivit niște cheltuieli neașteptate, la 1400 de lei nu mai țineam cont de piticii mei de pe creier

6. #8266 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ma bag ca musca'n .. probabil ca,1400 de lei suna bine pentru o consola actuala .. nu am idee de unde vine dar sunt sceptic pe oferta asta de la Orange ..
    cred ca merita sa stai dupa o revizie doar daca se va confirma .. asta sper sa apara inclusiv la XO .. apoi,perioada de sarbatori(zona presupusei revizii PS4) este una accesibila cumparaturilor,ofertele vor continua cu 1400 de lei sau in jur ..

7. #8267 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Consola are preț normal, 400€ dar cu acele vouchere ajungi la aprox. 1400 de lei. Atâta timp cât ai garanție doi ani și sunt sigilate nu contează de unde vin

PS sub 1600 de lei nu cred ca o vezi in decembrie, sper totuși sa ai gura aurita

8. #8268 SP
    Mi-aş dori să numai presupună lumea ce aude pe la colţuri.

9. #8269 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dezvolta un pic te rog, la ce te referi?

10. #8270 SP
    Member chesterb's Avatar
    Cred că se referă la revizie.

11. #8271 SP
    Mi-aş cumpăra consolă dar am auzit de o revizie şi îmi cumpăr peste un an, eu nu ştiu de ce mai deschid subiectul doar ca să se afle în trb.

12. #8272 SP
    Member chesterb's Avatar
    Trolling, maybe?

13. #8273 SP
    Member legokid220's Avatar
    Ce revizie frate? noi tot discutam despre Consola si Sony de cand a aparut ea... era imposibil sa nu fi auzit cineva de pe forumul asta pana acum si sa discutam despre asta...

14. #8274 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unii sunt mai speriați poate, nu stiu de ce, mai ales dacă o cumpăra din România. Nu cred ca ar trebui totuși sa fii asa agresiv, suntem pe un forum, mai speculam si noi, mai citim un zvon, toți vrem o consola aproape perfecta Dar daca aplici mereu metoda "drobul de sare" nu ajungi nicăieri

15. #8275 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Confirm ca garantie este de 2 ani si este la magazinul orange si daca sunt probleme o schimba ! Am vorbit cu mai multi de la ea si este totul ok

16. #8276 SP
    Member Emeraldu's Avatar
    peturile la memoria RAM sunt in crestere, deci nu stiu daca vom vedea reduceri (semnificative) de pret la console.

17. #8277 SP
    Member chesterb's Avatar
    wut? o.O

18. #8278 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu nu înțeleg chestia asta cu încălzirea.
    A avut cineva cea mai mica problema cu temperatura?

19. #8279 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Eu am un Cisco Linksys e-1000
    E1000 e un router slabut. Dar totusi am si eu o intrebare, de ce-i spui "Cisco Linksys"? Cisco n-a avut nicio treaba cu Linksys, decat ca i-a cumparat (si "si-a tras sigla" pe produsele Linksys). Dupa care i-a vandut celor de la Belkin... practic ar trebui sa-i spui "Belkin Linksys"

Scuze de off-topic

20. #8280 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Da știu ca e slăbuț, îl am de ceva vreme. Apropos de nume, ii spun asa pt ca asa scrie pe el
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1408476105768.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.