Pai pleacă de la munca, ce mai aștepți? Mie când mi-a ajuns consola, mi-am luat concediu 2 săptămâni![]()
sunt amandoua - garantia este in alb - la mine era un pic anapoda pusa intre cutia exterioara si cea interioara si era sa o pierd - factura e la vedere .
sa il stapanesti sanatos .
asa le-am avut si eu. in plus, cutia mea exterioara era usor damaged, ceea ce a cauzat si o intarziere in livrarea cargus (trebuia livrat vineri, iar ei - fara sa ma anunte aud ecis la livreze sambata). nefiind foarte rabdator cand vine vorba de astfel de achizitii eu am facut un speed-trip pana pe centura la sediul cargus si mi-am luat-o singur de acolo, vineri seara, cu 10 minute inainte de inchidere.
Nu am testat inca, dar cine are probleme de latenta cu Remote Play, sa dezactiveze WiFi de la PSVita.
Sunt multi care au confirmat ca dupa asta, prin conexiune directa (Direct Connect), Remote Play a mers fara probleme.
Eu stau la 2.5 metrii de consola si de multe ori am avut latenta mica/lag cand jucam prin Remote Play, si efectiv nu puteam sa joc Resogun, fiindca veneau inamicii in mine dupa ce lagul s-a oprit.
O sa testez eu spre seara, si va anunt.
De pe Reddit :
Another tip: I found my connection to be a lot more consistent when I do direct connect. Then on my PS Vita, I turn my Wifi on, but I disconnect from my home network. I found it fixed any sort of connection and latency problem.
Toata lumea isi dorea sa fie Saints Row IV gratis prin PS+, dar daca aveti sau va veti lua PS4, mai bine asteptati. O sa fie portat, si va costa doar 30$.
PS: o sa includa si toate DLC-urile
Saints Row 4 being ported to PS4 and Xbox One, $30 this January | Polygon
Pentru mine orice joc de PS3 pe care nu l-am jucat dar aveam de gand, si se porteaza intr-o versiune completa pe PS4, e perfect.
Dupa Watch Dogs si TLOUR pe care le-am terminat, am constatat astazi, cand am aprins PS4-ul dupa vreo 3 zile, ca nu am ce sa ma joc (nu sunt un mare fan al indie-urilor).
Ia-ti Battlefield 4.Joci campania si dupa te bagi la un Multiplayer.Sau astepti Destiny daca e genul tau.
Stai linistit, eu am PS4 & Xbox One si tot pe last-gen ma joc mai des... le-am mai luat si day one la supra pret. Si sunt si foarte rezistente, sunt la al 2-lea Xbox One
De aia mor cand vand numai remake-uri... si vad ca e o mare moda printre developeri (vezi Saints Row super HD, caca maca). Pentru fiecare nou IP sunt cel putin 10 remaster-uri. Dar se cumpara la greu...
Nu-mi prea plac FPS-urile jucate cu controller. Cred ca mai degraba astept FIFA15, dar pana atunci trece vacanta.
Bine ca inca mai ai last-gen in casa
---------- Post added 29-08-2014 at 21:43 ----------
Da, dar nu pot spune ca regret acum, mai ales ca am prins o oferta bunicica atunci cand am luat PS4. Si in plus de asta, nu-mi permiteam sa tin 2 console sub TV, daca mi-as fi permis, nu as fi vandut PS3-ul.
[QUOTE=flavi_us;1153316]Toata lumea isi dorea sa fie Saints Row IV gratis prin PS+, dar daca aveti sau va veti lua PS4, mai bine asteptati. O sa fie portat, si va costa doar 30$.
PS: o sa includa si toate DLC-urile
Da mai domnule dar sa nu aiba si asta toate dlc'urile (incluse) like TLoU Remastered..mai bine zis nici prea prea nici foarte foarte!
Bookmarks