Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 429 of 903 FirstFirst ... 329 379 419 427 428 429 430 431 439 479 529 ... LastLast
Results 8,561 to 8,580 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #8561 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by legokid220 View Post
    Nu cred ca l-au scos ... dar am vazut pe cineva din lista mea de prieteni care se juca COD fara plus.
    Pentru ca are un alt cont activ cu plus.

2. #8562 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by tempplier View Post
    la mine au fost in cutie
    Da. Abia aștept sa ajung acasă

3. #8563 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Pai pleacă de la munca, ce mai aștepți? Mie când mi-a ajuns consola, mi-am luat concediu 2 săptămâni

4. #8564 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    sunt amandoua - garantia este in alb - la mine era un pic anapoda pusa intre cutia exterioara si cea interioara si era sa o pierd - factura e la vedere .
    sa il stapanesti sanatos .

5. #8565 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    asa le-am avut si eu. in plus, cutia mea exterioara era usor damaged, ceea ce a cauzat si o intarziere in livrarea cargus (trebuia livrat vineri, iar ei - fara sa ma anunte aud ecis la livreze sambata). nefiind foarte rabdator cand vine vorba de astfel de achizitii eu am facut un speed-trip pana pe centura la sediul cargus si mi-am luat-o singur de acolo, vineri seara, cu 10 minute inainte de inchidere.

6. #8566 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Nu am testat inca, dar cine are probleme de latenta cu Remote Play, sa dezactiveze WiFi de la PSVita.

Sunt multi care au confirmat ca dupa asta, prin conexiune directa (Direct Connect), Remote Play a mers fara probleme.

Eu stau la 2.5 metrii de consola si de multe ori am avut latenta mica/lag cand jucam prin Remote Play, si efectiv nu puteam sa joc Resogun, fiindca veneau inamicii in mine dupa ce lagul s-a oprit.

O sa testez eu spre seara, si va anunt.

De pe Reddit :

Another tip: I found my connection to be a lot more consistent when I do direct connect. Then on my PS Vita, I turn my Wifi on, but I disconnect from my home network. I found it fixed any sort of connection and latency problem.

7. #8567 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Wait, eu din cate inteleg nu zice sa dezactivezi wi-fi, ci sa te deconectezi de la retea.

8. #8568 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A New Chapter for Santa Monica Studio:

9. #8569 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Toata lumea isi dorea sa fie Saints Row IV gratis prin PS+, dar daca aveti sau va veti lua PS4, mai bine asteptati. O sa fie portat, si va costa doar 30$.

PS: o sa includa si toate DLC-urile

Saints Row 4 being ported to PS4 and Xbox One, $30 this January | Polygon

10. #8570 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu merita așteptarea, nici portarea, părerea mea, hac

11. #8571 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Pentru mine orice joc de PS3 pe care nu l-am jucat dar aveam de gand, si se porteaza intr-o versiune completa pe PS4, e perfect.

12. #8572 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Dupa Watch Dogs si TLOUR pe care le-am terminat, am constatat astazi, cand am aprins PS4-ul dupa vreo 3 zile, ca nu am ce sa ma joc (nu sunt un mare fan al indie-urilor) .

13. #8573 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ia-ti Battlefield 4.Joci campania si dupa te bagi la un Multiplayer.Sau astepti Destiny daca e genul tau.

14. #8574 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Dupa Watch Dogs si TLOUR pe care le-am terminat, am constatat astazi, cand am aprins PS4-ul dupa vreo 3 zile, ca nu am ce sa ma joc (nu sunt un mare fan al indie-urilor) .
    Stai linistit, eu am PS4 & Xbox One si tot pe last-gen ma joc mai des... le-am mai luat si day one la supra pret. Si sunt si foarte rezistente, sunt la al 2-lea Xbox One

De aia mor cand vand numai remake-uri... si vad ca e o mare moda printre developeri (vezi Saints Row super HD, caca maca). Pentru fiecare nou IP sunt cel putin 10 remaster-uri. Dar se cumpara la greu...

15. #8575 SP
    Nu-mi prea plac FPS-urile jucate cu controller. Cred ca mai degraba astept FIFA15, dar pana atunci trece vacanta.

16. #8576 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Las' ca ai avut PS3, o mulțime de jocuri si ai vândut-o

17. #8577 SP
    Sa stii!

18. #8578 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Culmea ca am si vorbit mult pe acest subiect, acum înțelegi de ce încă nu am făcut pasul?

19. #8579 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Stai linistit, eu am PS4 & Xbox One si tot pe last-gen ma joc mai des
    Bine ca inca mai ai last-gen in casa

---------- Post added 29-08-2014 at 21:43 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Culmea ca am si vorbit mult pe acest subiect, acum înțelegi de ce încă nu am făcut pasul?
    Da, dar nu pot spune ca regret acum, mai ales ca am prins o oferta bunicica atunci cand am luat PS4. Si in plus de asta, nu-mi permiteam sa tin 2 console sub TV, daca mi-as fi permis, nu as fi vandut PS3-ul.

20. #8580 SP
    Banned asperas's Avatar
    [QUOTE=flavi_us;1153316]Toata lumea isi dorea sa fie Saints Row IV gratis prin PS+, dar daca aveti sau va veti lua PS4, mai bine asteptati. O sa fie portat, si va costa doar 30$.

PS: o sa includa si toate DLC-urile

Da mai domnule dar sa nu aiba si asta toate dlc'urile (incluse) like TLoU Remastered..mai bine zis nici prea prea nici foarte foarte!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.