Eu folosesc www.youtube.com/tv și merge perfect. Adică și cu aplicație și fără, e același lucru. La mine cel putin
Un pic de ajutor va rog! Merci![]()
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1154357
Lista de prieteni se încarcă greu, când intri în party se mai întâmplă să îţi dea o eroare nat type 2, trebuie să ieşi din party şi să intri iar de câteva ori încât devine frustrant, mesajele nu sun instant, apar şi după 1 - 2 min, pe aplicaţia de mobil nu sunt probleme, apar mai repede acolo.
Interfaţă este optimizată prost ori serverele nu fac faţă.
--am luat eu(acum patru zile) si pot sa spun ca sunt de incredere si cei mai ieftini....am card visa la tiriac si cont paypal.Totul a durat aprox.5 minute.
--atentie la cursul de schimb al bancii si cardul trebuie sa fie deblocat pentru cumparaturile online
P.S. recomand allromedia
cum vi se pare PS4 argintiu?
Sony announces adorable 'Dragon Quest' limited edition PS4 | The Verge
Am intrat si eu pe alromedia animat de dorinta de a-mi cumpara o subscriptie PS PLUS pe 12 luni si observ ca exista o diferenta de pret intre subscriptia pentru UK (200 de lei) si cea pentru USA (165 de lei). Pe care mi-ati recomanda-o?
Si inca o intrebare de boboc - Playstation Network card este pentru cumpararea jocurilor online, daca nu vreau treaba asta nu are rost sa il cumpar nu?![]()
Bookmarks