Cat timp tine mentenanta asta?
Eu cred ca e bataie de joc, e zeflemitor sa faci o mentenanta in weekend, pe durata zilei.
Clar e belita treaba. Cred că au probleme grave. Driveclub nu merge de 4 zile online, restul serviciilor sunt la pământ...
Are cineva consola modata?
---------- Post added 11-10-2014 at 18:23 ----------
Vreau si eu sa modez ps4 -ul meu dar nu știu cum
---------- Post added 11-10-2014 at 18:24 ----------
Hei dant3 ai spus ca ai consola modata! Asa este?![]()
multumesc tuturor pentru raspunsuri dar mai am o intrebare si aceasta este in legatura cu ce face aceasta modare
am vazut pe youtube ca poti sa iti iei orce joc de pe psn gratis .daca nu ce face![]()
Îți recomand să o modezi la dant3,el are un secret care face consola sa meargă și jocurile de Xbox 360 și cele de one. Eu am modat-o și merge. Mulțumesc dant3![]()
poti momentan sa modezi doar PS3/ XBox 360 si iti permite sa pui jocuri luate de pe net dar nu poti juca on line
Uite deaia ne ignora pe noi Firmele si Corporatiile mari .
Prietene, nu mai bine iti luai tu un pc de banutii aia? era mai usor sa-l MODEZI![]()
nu cred ca asta e motivul pt care ne ignora firmele mari, pe langa modarea consolei sa stii ca Sony si Microsoft mai pierd bani si din existenta pietei SH de jocuri.
e mai usor sa faci misto decat sa dai o mana de ajutor!
consolele PS4 nu se modeaza, cel putin momentan. ce ai vazut tu pe youtube e un exploit al functiei de download, care cu ajutorul unei aplicatii pe pc, te lasa sa descarci jocuri, fara insa sa le poti juca, pentru ca acestea au nevoie de autentificarea ownerului, verificarea licentei etc.
in alta ordine de idei mi se pare simptomatic pentru o anumita categorie de oameni sa-ti faci cont pe un forum despre console gaming (nu despre console hacking si modding), doar ca sa intrebi daca si cum poti avea jocuri gratis, pe care (apropos) alti fraieri cheltuie bani seriosi, care intr-un fel sau altul (si extrapoland bineinteles) tin industria in picioare. chiar si luand in considerare piata SH
Bookmarks