Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 485 of 903 FirstFirst ... 385 435 475 483 484 485 486 487 495 535 585 ... LastLast
Results 9,681 to 9,700 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #9681 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Sub nicio forma nu găsesc cum sa fac treba asta....
    poti sa folosesti aceasta operatiune doar daca iti da o eroare , in momentul ala ai jos butoanele cu comenzile pe care le executa, asadar triunghiul este pt suport.

2. #9682 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Vis-a-vis de comparatia ds3 -ds4 eu nu o privesc asa ci ma gandesc ca puteau pune o baterie cu mai multi mah fara a altera pretul desul de mare al lui ds4. Puteau sa faca ca la xone, nu era un capat de tara daca iti cumparai niste baterii reincarcabile, la anumite chestiuni e bine sa imprumuti de la concurenta.

3. #9683 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Chestia cu baterii nu am înţeles-o, este antică, să nu văd aşa ceva la Sony, rămâi fără, îl bagi la cablu, dacă nu îţi i-ei un acumulator de 2000 şi nu este nici scump, nici telefoanele smart nu ţin o zi.

4. #9684 SP
    Member blondutzu's Avatar
    iti iei 4 acumulatori, un set il tii in controller altul la incarcat...cand ti se termina doar schimbi acumulatorii vs stai cu firul intins sa il incarci.

PS telefoanele smart au mai multi consumatori

5. #9685 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Iti mai cumperi un DS4 si ai rezolvat doua probleme, amicii si bateria

6. #9686 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Cred ca ar fi fost bine daca Sony ar fi adus cu acest 2.0, si optiunea "off" pentru lumina frontala a controlerului, care cel putin deocamdata, consuma inutil din baterie. Deja ma simt de parca as avea PS2, nu PS4. Toata ziua cu DS-ul legat de consola, pentru ca s-a descarcat!

7. #9687 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Prefer durata bateriei decat touch-pad, beculet, mufa pentru casti sau alte "modernizari".

8. #9688 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Totusi, exista vreo solutie? De 2 zile incerc sa ma loghez prin metodele postate de tine si imi da eroare tot timpul.
    Daca exista eu nu am gasit-o inca...

9. #9689 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    Uncharted 3 PS3 60fps Gameplay from Naughty Dog

10. #9690 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by MrGad3tGuy View Post
    Uncharted 3 PS3 60fps Gameplay from Naughty Dog

ce vrei sa zici cu asta?

11. #9691 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Se refera probabil la acel filmulet care a aparut dupa lansarea jocului.....ala prin desert. E din 2012 filmuletul parca....nu e de acum .

12. #9692 SP
    Member legokid220's Avatar
    ok.. dar suntem pe aria ps4, nu ps3. eu tot n-am inteles ce vrea sa demonstreze?

13. #9693 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu cred ca va jucați prea mult, de aia nu va ajunge bateria la DS4 Eu n-am probleme, ma tine o zi, poate doua, oricum il pun la încărcat seara când termin sa n-am probleme a doua zi. Iar cu consola, la fel, nici o problema, doar cand face PSN-ul figuri.

14. #9694 SP
    Junior Member Daniel84's Avatar
    Salutare !

E drept ca toate șicanele pe care funcționarea neinspirata a serviciilor puse la dispoziție de SONY si plătite din banii voștrii, desigur, sunt de natură să vă crească disconfortul sau micuțele frustrări legate de serviciul platit si prost remis, e.g PSN, ...dar probabil că-i mai oportun ca măcar preț de un weekend sa uiți de tot tăvălugul acesta din ONLINE si efectiv sa ......te joci !!....chiar și așa offline ! Spor cu orice v-o trece prin minte in perioada asta !

15. #9695 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Unii dintre voi traiesc pe alte planete, posibil marte din Destiny.
    DS4 are o baterie de c@cat si nu tine cat are trebui sa tina.
    Impreuna cu becul acela nenorocit ce sta aprins fara sa poti sa il stingi este o jignire la adresa oricarei urme de inteligenta.
    La alte firme se poate deci Sony e de vina.

Sper ca am lamurit-o acum.

16. #9696 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vezi ca vine zeul razboiului...spune numai de bine nenea, altfel o incurci!

17. #9697 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Da, subscriu si eu la faptul ca in secolul 21 un controller ar trebui sa aiba macar 24 de ore durata de viata a bateriei, su t masini 100% electrice care au realizat autonomii de cateva sute de kilometri....

18. #9698 SP
    Member micul_'s Avatar
    Da, DS4 e un minus al PS4.

19. #9699 SP
    Member adin33's Avatar
    Am incercat sa ma loghez pe PSN, dar degeaba, nu-mi trimite email pentru verificare . Se pare ca am inceput cu stangul . Deja ma face sa regret ca am cumparat PS4 .

20. #9700 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Vezi ca vine zeul razboiului...spune numai de bine nenea, altfel o incurci!
    daca ai facut referire la mine sa-mi spui te rog frumos cand am spus eu ca psn`ul este the best sau ca bateria la ds4 nu este de ***,sau cand nu am recunoscut ca servicul x1 nu este mai bun decat psn`ul.
    eu tot ce am spus a fost ca ps4 este o consola buna (din punctul meu de vdr si ca sigur or sa rezolve problema pana la urma cu psn`ul) si decat sa ne plangem mai bine sa ne jukm

cele bune.

daca nu ai facut referire la mine..sry ptr ca m-am bagat in seama aiurea

astept raspuns

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.