Vis-a-vis de comparatia ds3 -ds4 eu nu o privesc asa ci ma gandesc ca puteau pune o baterie cu mai multi mah fara a altera pretul desul de mare al lui ds4. Puteau sa faca ca la xone, nu era un capat de tara daca iti cumparai niste baterii reincarcabile, la anumite chestiuni e bine sa imprumuti de la concurenta.
Chestia cu baterii nu am înţeles-o, este antică, să nu văd aşa ceva la Sony, rămâi fără, îl bagi la cablu, dacă nu îţi i-ei un acumulator de 2000 şi nu este nici scump, nici telefoanele smart nu ţin o zi.
iti iei 4 acumulatori, un set il tii in controller altul la incarcat...cand ti se termina doar schimbi acumulatorii vs stai cu firul intins sa il incarci.
PS telefoanele smart au mai multi consumatori
Cred ca ar fi fost bine daca Sony ar fi adus cu acest 2.0, si optiunea "off" pentru lumina frontala a controlerului, care cel putin deocamdata, consuma inutil din baterie. Deja ma simt de parca as avea PS2, nu PS4. Toata ziua cu DS-ul legat de consola, pentru ca s-a descarcat!![]()
Se refera probabil la acel filmulet care a aparut dupa lansarea jocului.....ala prin desert. E din 2012 filmuletul parca....nu e de acum .
Eu cred ca va jucați prea mult, de aia nu va ajunge bateria la DS4Eu n-am probleme, ma tine o zi, poate doua, oricum il pun la încărcat seara când termin sa n-am probleme a doua zi. Iar cu consola, la fel, nici o problema, doar cand face PSN-ul figuri.
Salutare !![]()
E drept ca toate șicanele pe care funcționarea neinspirata a serviciilor puse la dispoziție de SONY si plătite din banii voștrii, desigur, sunt de natură să vă crească disconfortul sau micuțele frustrări legate de serviciul platit si prost remis, e.g PSN, ...dar probabil că-i mai oportun ca măcar preț de un weekend sa uiți de tot tăvălugul acesta din ONLINE si efectiv sa ......te joci !!....chiar și așa offline ! Spor cu orice v-o trece prin minte in perioada asta !
Unii dintre voi traiesc pe alte planete, posibil marte din Destiny.
DS4 are o baterie de c@cat si nu tine cat are trebui sa tina.
Impreuna cu becul acela nenorocit ce sta aprins fara sa poti sa il stingi este o jignire la adresa oricarei urme de inteligenta.
La alte firme se poate deci Sony e de vina.
Sper ca am lamurit-o acum.
Da, subscriu si eu la faptul ca in secolul 21 un controller ar trebui sa aiba macar 24 de ore durata de viata a bateriei, su t masini 100% electrice care au realizat autonomii de cateva sute de kilometri....
Am incercat sa ma loghez pe PSN, dar degeaba, nu-mi trimite email pentru verificare. Se pare ca am inceput cu stangul
. Deja ma face sa regret ca am cumparat PS4
.
daca ai facut referire la mine sa-mi spui te rog frumos cand am spus eu ca psn`ul este the best sau ca bateria la ds4 nu este de ***,sau cand nu am recunoscut ca servicul x1 nu este mai bun decat psn`ul.
eu tot ce am spus a fost ca ps4 este o consola buna (din punctul meu de vdr si ca sigur or sa rezolve problema pana la urma cu psn`ul) si decat sa ne plangem mai bine sa ne jukm
cele bune.
daca nu ai facut referire la mine..sry ptr ca m-am bagat in seama aiurea
astept raspuns
Bookmarks