Are careva probleme cu DL speed după ultimul update? Se plâng multi pe reddit de asta. Eu n-am verificat cu vreun speed test, dar parca acum 2-3 zile când am descarcat Escape Plan a durat destul de mult.
Are careva probleme cu DL speed după ultimul update? Se plâng multi pe reddit de asta. Eu n-am verificat cu vreun speed test, dar parca acum 2-3 zile când am descarcat Escape Plan a durat destul de mult.
ce parere aveti de routerul asta
ASUS RT-N15U Black Diamond Wireless-N 300 Multi-Media Home Router, Gigabit Ethernet, USB Printer sharing, 3-In-1 (Router/Range Extender/Access Point), 4 Guest SSID - eMAG.ro
este ok pt ps4 ?!
vad ca are gigabit in el si are 10/100/1000
sau altfel spus este mai bun decat ?!
Router wireless ASUS RT-N53 Dual-Band, 300 + 300Mbps, WAN, LAN, negru | ALTEX
pe care il am in prezent si care este foarte stabil ,dar nu scoate peste 100 din el pe fir , fiind 10/100 , pe mine ma intereseaza doar conexiunea pe fir pt ps4.
---------- Post added 07-11-2014 at 18:00 ----------
cu cablul direct in ps4 trag cu 20-30mb/s,iar cu cablu prin router trag cu 3-5mb/s de pe store uk
chiar , inainte arata downloadul doar in mb/s acum il arata si in kb/s , deci cu punct
Daca nu este prea mult pentru bugetul tau, asta e foarte bun, lansat acum cateva luni. Nu are AC, dar din ce am citit , are componente de pe asus rt-N68pentru gigabit . Asus RT-N18U 2.4GHz 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0 - eMAG.ro
face prea multe asta si nu ma intereseaza functiile suplimentare, eu nu vreau decat un transfer peste 100 prin fir pe ps4 si cam atat , ca si celelalt router are cateva luni de cand l-am luat (habarnist fiind) si am aflat cu stupoare ca nu sare de 100 pe fir fiind 10/100..
apropo , ce e aia "AC" ..ca mie imi suna a aer conditionat
ala pus de tine pe wi-fi vad ca are doar 2.4GHz , pe cand cel prezent are 2.4GHz si 5GHz ,bine , pe mine ma intereseaza ce iese pe fir , restul nu conteaza.
Router wireless D-Link DIR-605L - PC Garage
Eu am asta acum si as vrea sa-l schimb. Tot asa, din router trag cablu si evident ca nu trece de 100.
Daca stiti vreunul care sa suporte 1000 si sa aiba un range decent, sa nu sara de 250 lei, va rog sa postati.
Also, daca-mi fac abonamentul de 1000mbs de la Digi, nu primesc router gratis?
deci e de bine , inteleg, sau..
banuiesc ca este vorba de wi-fi totusi ,ceva de genul 802.11ac specific 5Ghz
---------- Post added 07-11-2014 at 18:18 ----------
cica tot ce este peste 100 merge pe 8 fire nu pe 6 , deci iti trage si cablu nou (daca nu-l ai tras deja)
ar mai fi acest router
Router Wireless TP-LINK Archer C2, Dual Band, AC750 - eMAG.ro
---------- Post added 07-11-2014 at 18:19 ----------
cred ca doar pt cablu ar fi ok si asta ?!
Router Gigabit 300Mbps Wireless N WF-2415 - eMAG.ro
---------- Post added 07-11-2014 at 18:56 ----------
cica la abonamentul de 1 giba de la RDS ti se da acest router in custodie
Router wireless N TP-LINK TL-WDR3600 - eMAG.ro
deci Archer C2 ar trebui as fie cumva peste.
Pai aveam de 100 pana acum. Am luat un telefon de la ei si au zis ca-mi dubleaza viteza si ca vin sa-mi bage cutie..
Sa vedem, routerul actual are 10/100. O sa-l upgradez...sa vedem ce gasesc.
despre Archer C2 zic mai multi ca duce abonamentul de 1 giga fara probleme pe fir , chiar si cu poze
si are si AerConditionat(AC)![]()
Bookmarks