Da, se poate
Daca e adevărat, iar mănâncă bătaie Microsoft
http://www.vg247.com/2014/12/01/play...-china-report/Sites like Sina.com and PcGames.Com.cnare reporting that PlayStation 4 will launch at CNY 2,999 ($487).
For comparison, the Kinect-less Xbox One costs CNY 3,699 ($600), with the Kinect version costing CNY 4,299 ($699). That’s $113 more than the PS4.
Lasa-i sa manance bataie, ca le sta mult mai bine de cand se intampla asta. Reduceri peste reduceri, tone de noi features... De fapt, fanii PS ar trebui sa le multumeasca celor de la MS, pt. ca altfel n-ar fi redus Sony nimic ani buni. Asa, sunt fortati de imprejurari. We win!![]()
Corect, îmi plac bătăliile de acest gen, poate vedem si un Xbox Marketplace pe la noi anul viitor, un preț mai bun pt. consola cu siguranță vom vedea
PS: si fanii Xbox ar trebui sa aprindă o lumânare, un acatist
LE: Hmmm, nu am gasit varianta în engleza dar cred ca are legătură si cu aniversarea celor 20 de ani cu PlayStation
EMAGON:
am intrat si eu de pe PS4. nu apare nicio lista momentan si niciun meniu, dar sunt foarte multe jocuri pe care le poti gasi prin search.
Tare, avem si oferta cu 12 Deals of Christmas. Trec orele si apar din ce in ce mai multe. Se poate accesa deja din consola. Ma culc fericit, yuhuuu!
promotiile 12 Deals of Christmas, aveti idee cat tine promotia unul joc? spre exemplu the Last of Us, ramane in promo pana apar cele 12 oferte? sau dispare una, apare alta?
Are cineva de aici internet fiberlink 1000 de la RDS? Dacă da, spuneți-mi va rog ce viteza va apare la download și upload pe consola. Mulțumesc
Eu am 130 si 230 upload cu fiberlink 200. Oricum testele sunt estimative, nu ma bazez pe ele.
Cat despre Store, astept atunci sa vad chestia cu portarea. Chiar vreau sa-mi portez conturile pe RO
Cred ca ar fi bine ca intrebarile si problemele dedicate PlayStation Store Romania sa le postati direct aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...store-romania/. Thx!
Later edit: am mutat si ultimele posturi legate de PS Romania. Sa fie bine, ca sa nu fie rau!![]()
Bookmarks