Lasa ca ai tu cu Fishy
LE. Am vb cu suportul celor de la Sony de pe Facebook si mi-au spus ca daca ai ceva relatii se rezolva, altfel nu ajungi la ele. Chiar vroiau si ei, ca angajati Sony, o bucata dar nu ajung la ele pt ca sefii lor le iau si le "revand" pe piata second la suprapret.
Cei din MediaGalaxy la fel. Am un prieten ce e sef de raion la un magazin din orasul unde stau si mi-a spus ca inca nu stie exact ce e cu aceasta editie limitata de PS4 insa, de obicei cand erau electronice ft ravnite si in cantitati minime, s-au vandut de ochii lumii 1 maxim 2 bucati la public, restul sunt " rezervate" si culmea ca le expun pe toate in magazin ca asa trebuie.
Deci cum spuneam mai sus: spor la alergat dupa ele. Traiti in Romania daca ati uitat cumva! Eu ca om de rand nu am acces la aceasta oferta ca si altii de altfel.
Pe mine de ce ma bagi omule..? Am vorbit vreodata? Tu chiar nu te uiti la tine? Mai mereu esti contra tot si daca se adevereste gasesti alt motiv ca sa bagi raca. Tocmai ce a zis un user care lucreaza la Altex ca vor ajunge la noi cateva bucati, deci nu stiu ce relatii ai tu.
Vorbești din presupuneri, asa ai făcut si cu PS Store România si cu garanția de la Flanco, chiar iti place sa dezinformezi, trolling. Fara supărare dar tu chiar ai o problema când e vorba de credibilitate. De fiecare data cand am postat informații ai avut ceva de completat. Cu tot respectul, chiar iti place sa fii Gica Contra?
LE: ai vb cu cei de la Sony pe Facebook si ti-au spus ca se rezolva daca ai relații... Poate ai vb cu aia de la Soniy
Nu vorbesc din presupuneri cum spui tu...dau o informatie pe net. N-am nimic cu tine. Calmeaza-te
vom putea fi trasi la sorti pentru sansa de a cumpara editia speciala
https://www.facebook.com/events/1516...y_type=regular
eu cand am intrebat pe FB daca vor fi la vanzare au zis ca nu. ****
Regulamentul campaniei
http://www.mediagalaxy.ro/editie-ani...-playstation-4
I rest my case
E mare lucru ca se intampla la noi chestia asta dar, sincer sa fiu, eu sunt mai rezervat cu privire la sansele reale pe care le-am putea avea sa punem mana pe o asa minunatie. Nu vreau sa fiu carcotas dar parerea mea este ca alea 13 bucati sunt deja rezervate pentru anumite persoane.![]()
Eu cred ca ai șanse mai mari decât ai avut la emag de BFO sa fiu prezent acolo pt un amic, sa creștem șansele
![]()
Dar cand spun eu ceva nu aude nimeni.
Acuma mai zic ceva si ma opresc, oricum sunt convins ca Dante nu crede dar na, incerc si eu.
Dante! Cunosc, daca ma crezi, pe unul din "norocosii" care vor "beneficia" de una din cele 13 bucati. Doresti sa sti cine e? PS. E fiu de demnitar. Dar nu mai zic nimic ca am zis destul.
Poate te intrebi de unde dracu stiu eu ceva locuind tocmai in mijlocul tariiOricum nu asta e important. Important e ca mi s-a spus ca nu avem acces la ele, punct.
PSS. In ceea ce priveste Store Romania nu aveam nici o informatie ca se va deschide sau nu. Mi-am exprimat doar crezul pe care il aveau la acea data si altii. In cazul asta insa, mai stiu si eu una-doua.
PSSS. Cei care vor fi "extrasi" in cadrul concursului nu vor fi realii proprietari.
De aici puteti specula ce doriti! Bafta!
Salut am si eu o problema vreau sa cumpar DLC-ul la Destiny , eu jocul il am din Romania, dar m am jucat p un cont de US acolo am toate caracterele... cum pot sa fac sa iau DLC-ul dar sa mi pastrez caracterele de pe US? Oare exista vreo varianta sau trebuie sa iau pe EU si sa incep de la capat?
Same question
Destiny joc de pe un cont de US , dar jocul e zona 2
Trebuie sa cumpar neaparat de pe un cont de uk la 20 £ si acel cont sa fie setat ca primary ca sa ma pot juca de pe contu de US ? Sau pot cumpara Direct de pe US fara alte complicatii
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks