Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 518 of 903 FirstFirst ... 18 418 468 508 516 517 518 519 520 528 568 618 ... LastLast
Results 10,341 to 10,360 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #10341 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Bun...am si eu o problema. Am cumparat azi un playstation 4 nou , am incercat sa ma loghez , am reusit dar raman blocat in verify your email adress. Daca ii dau verify later , nu ma lasa sa ma loghez , daca dau already verified , imi spune ca nu a fost verificat. Primesc un link pe mail , dar cand incerc sa il deschid nu se incarca pagina. Idei?

2. #10342 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Incearca sa schimbi mail-ul si sa dai resend dupa.

3. #10343 SP
    Am incercat sa schimb mail-ul de la cont cum ai spus tu. Am incercat si sa creez un cont nou , cu un alt mail. (al treilea deja) Problema ramane aceeasi. Primesc mail de la sony cu un buton "activate now". Il apas , se deschide o pagina noua , dar nu se incarca , iar intr-un final imi spune ca pagina nu poate fi accesta. Pe playstation imi spune ca mail-ul nu a fost inca activat , pe pc nu ma lasa sa il activez. Deja ma enerveaza , deabea asteptam sa pierd noaptea asta pe consola

4. #10344 SP
    Member kingraa's Avatar
    Posibil probleme la serverele lor ??? Intreb si eu.

5. #10345 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Am incercat sa schimb mail-ul de la cont cum ai spus tu. Am incercat si sa creez un cont nou , cu un alt mail. (al treilea deja) Problema ramane aceeasi. Primesc mail de la sony cu un buton "activate now". Il apas , se deschide o pagina noua , dar nu se incarca , iar intr-un final imi spune ca pagina nu poate fi accesta. Pe playstation imi spune ca mail-ul nu a fost inca activat , pe pc nu ma lasa sa il activez. Deja ma enerveaza , deabea asteptam sa pierd noaptea asta pe consola
    Incearca sa intrii pe linkul de verificare cu un alt browser.

6. #10346 SP
    Am incercat pe google chrome , pe chrome incognito , pe internet explorer , aceeasi chestie. Si daca intru de pe telefon , nu reusesc sa vad link-ul... Sper sa fie ceva de la serverele lor , chiar nu gasesc nici o explicatie logica

7. #10347 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Fa-i o reinitializare si vezi ce obtii...

8. #10348 SP
    Am rezolvat intr-un final.
    Azi dimineata m-am logat pe mail de pe un calculator de la munca si au functionat link-urile primite pe mail. Acum...nu stiu , singurul lucru comun intre consola si pc-ul meu ar fi aceeasi conexiune de internet , alt lucru chiar nu imi trece prin cap.
    Ma rog , mai pe scurt , daca mai pateste cineva asta , sa incerce sa se logheze de pe alt calculator.
    Multumesc CG

9. #10349 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Încearcă delete cookies și vezi dacă îți merge

10. #10350 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Un prieten vrea sa ia plus de pe RO pe 25...presupun ca nu vor exista probleme, adica sa nu se faca tranzactia pentru ca sunt inchise bancile, nu?

11. #10351 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nu e nicio problema.

12. #10352 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #10353 SP
    Member kingraa's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Un prieten vrea sa ia plus de pe RO pe 25...presupun ca nu vor exista probleme, adica sa nu se faca tranzactia pentru ca sunt inchise bancile, nu?
    Posibila reducere de pret de Craciun ??? Ca vreau sa iau si eu.

14. #10354 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    si cand ziceam eu de BF4 ca-i cel mai tare la grafica pt inceputurile noilor console radeati de mine mah , huo !
    Attached Images Attached Images 1.jpg

15. #10355 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Driveclub rulzzz, huoooooa

16. #10356 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pai da bre, dar BF4 = 2013 , driveclub = 2014

oricum e fain de tot si driveclub si doar..19Gb ..

17. #10357 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu contează, huoooooa

18. #10358 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Vezi ca acolo scrie clar "launch title" adica dintre jocurile lansate in aceleasi timp cu noile console nu se refera dintre toate consolele

19. #10359 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am o problema. Butonul Options de la DS4 s-a cam dus. Il apas si de multe ori ramane acolo sau se apasa greu. Ma gandeam sa ma duc cu el la garantie, insa nu stiu daca ma iau astia in serios pentru asta, eventual sa mi-l schimbe.
    Ati mers cu vreun DS4 la garantie pana acum?

20. #10360 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    eu am fost cu unul de 360 din aceleasi motive si mi-au dat unul nou.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.