Mda, cam mare nesimtirea... sa vrem sa ne jucam de Craciun. Mai bine bagam in noi niste porc!
"Funny" e ca pe us.playstation.com daca incerc sa ma loghez, mi se spune ca e "scheduled maintenance". Pe bune? Scheduled de Craciun?!?
Mda, cam mare nesimtirea... sa vrem sa ne jucam de Craciun. Mai bine bagam in noi niste porc!
"Funny" e ca pe us.playstation.com daca incerc sa ma loghez, mi se spune ca e "scheduled maintenance". Pe bune? Scheduled de Craciun?!?
La January sale pe Trials fusion nu apare pretul iar cand dau click apare doar add to basket sau try free demo.
Aveti idee care este pretul???
Dap, se pare ca e 8 lire...ma gandeam ca daca nu apare pretu o fi vreun free cevaca la celelalte apare pretul
Verificati-va mailul, ar trebui sa aveti cateva coduri inckusiv ce a pus dante si o thema de carciun![]()
A mers perfect pana acum o ora, daaaar in acest moment apare mesajul de ieri seara. Sony sa te... Craciun fericit!
PS: nu e vb de mentenanța, i-au pocnit iar ăștia de la Lizard...
Ba da ce ma enerveaza sa tot dau bani sa ma joc online si astia cu psn-ul lor tot offline sunt. Mai platesc si Ps Plus.
Nu stiu ce eroare primiti voi, insa eu ma joc de dimineata si merge perfect. Probabil pentru ca sunt pe cont de US?
Le-am scris acum ceva, sunt curios ce răspund, parca vad ca o baga pe aia cu verificarea si sorry for blabla...
@ FishyBon3 tu erai logat, noi astia care am iesit si incercam sa ne jucăm acum primim mesajul paulei...
Au anuntat cu mult timp inainte ca ii lovesc.Si pe ei si pe aia de la Xbox. Au mai facut-o si in trecut. Nu au ce sa le faca. Suntem la mila lor.Cei care aveti twitter dati un follow la @*F*U*C*KCRUCIFIX. Poate ne lasa in pace pana diseara.
cum dracu vine asta , un serviciu de milioane de dolari este la mana unor pulifrici ?!
pai prosti suntem noi ca le platim, dar deh, virusul asta..
Oamenii au fost arestati de catre FBI zilele astea cu ajutorul unei alte retele de hackeri. Sunt foarte cunoscuti pentru faptul ca au hack-uit multe jocuri ca GTA 5 si multe altele. Din cate stiu liderul grupului e inca in libertate.
Xbox in acest moment e up, doar pe parte de aplicatii au probleme. Deh e mai greu sa-i lovești pe unii care isi fac treaba mai bine.
AmazingE interesant ca Sony nu au lansat The Interview pe platforma lor dar l-au lansat pe Xbox , Google Play , Youtube etc.
Sony se gandeste la viitor, daca il lansau si pe PS iarasi ii lovea coreeni.
Bookmarks