Nu nu. DLC-uri doar.
Free week-end 16-18 Ianuarie la multiplayer.
PS Plus Free Multiplayer Weekend Announced: PS4 Games Multiplayer Will Be Free From January 16-18
Salut, imi cer scuze daca a mai fost pusa intrebarea (sunt nou pe forum).
Am cont UK cu ps plus si am setat din cont Activate as Your Primary PS4.
Am facut alt cont RO.
Pot sa joc online un joc cumparat de pe contul RO ?
PSN Is Down for Some, Sony Says It's Due to Heavy Traffic - Push Square
---------- Post added 14-01-2015 at 12:54 ----------
deh, daca ne-au pacalit frumos..nu puteau sa ne mai lase sa ne luam xbox cei cu 360 , ne-au vrajit frumos![]()
macar au avut dreptate intr-un singur loc, xbox era always online (si vezi domne ce nasol) iar sony nu (vai ce bine) ..acum toti ne dorim psn always onlinedeh..lumea asta...
Salutare,
As avea on intrebare si eu.
Am achizitionat un PS 4, as dorii sa cumpar si PS+ dar sunt nedumerit ce sa fac.
Am vorbit cu cei de la Sony Ro. s mi-au spus ca la finalul lunii ianuarie va aparea PSN card cu steagul Ro., cum este mai bine sa astept sa-mi fac cont pe RO sau sa-mi iau pe UK, care sunt avantajele si dezavantajele, cat eram in magazinul Media Galaxy am tras cu ochiul la un mail care il primise cei de acolo ca "nu toate functiile vor fii dipsonibile si nu toate jocurie se vor putea juca online o data cu lansarea de PS+ Ro. " .
Multumesc !
ciudat, eu acum cateva zile am luat 1 an direct din store dupa ce mi-am incarcat wallet-ul cu 42 de lire
Tocmai. Nu e acelasi lucru. Problema lui eagle eye era ca nu poate folosi fondurile din walletul de pe uk ptr ps+, ptr ca psn-ul ii cere card, iar pe uk nu se pot folosi carduri de ro.
Care este mai indicat sa-mi fac PS+ pe RO sau UK ?
Avantajele si dezavantajele care ar fii ?
Bookmarks