La urmatorul Store Update, adica 4 Februarie.
Multumesc. Deci miercurea, ca am inteles ca in ultima miercuri din luna anunta urmatoarele jocuri.
Asa ca in prima miercuri din luna este primul update.
Multumesc pt info.
Singurul meu cont de PSN este cel de UK. In momentul asta, sunt tentat sa imi fac inca doua : unul de US si unul de RO. Cel de US il vreau fiindca acolo preturile sunt mai bune, iar pe cel de RO as vrea sa il fac fiindca pot plati direct cu cardul. Pot sa cumpar de pe cel de US (cu card prepay) si de pe cel de RO (cu card de credit), dar sa le joc pe cel de UK, unde am si PS+ ?
Nu stiu daca a mai fost postat:
Sony Online Entertainment Acquired by Columbus Nova, Now Multiplat Studio Called Daybreak Game Company | DualShockers
this looks interesting:
Old school survival horror adventure White Night unveiled for PS4 - PlayStation.Blog.Europe
Dragi colegi vin si eu cu o alta intrebare stupida. Daca am contul creat pe UK, pot cumpara PS+ cu cod USA si activa pe contul meu de uk?
Si a doua este daca pot gasi undeva ps+ coduri cumparabile valabil doar pe o luna... fiind student nu ma joc zilnic si rar am timp liber si ma joc cam o luna da, 2 ba, si nu are rost sa cumpar 3 luni degeaba.
nu poti. orice cod facut pentru o regiune poate fi folosit doar pe regiunea respectiva. coduri ptr doar o luna se gasesc chiar pe ps store, dar mai nou ti se cer datele cardului pentru achizitie chiar daca ai bani in wallet.
mai poti cumpara o luna de PS+ UK de aici:
http://www.cdkeys.com/playstation-ne...y-subscription
Salutare. Un prieten vrea sa cumpere un PS4 second hand cu niste jocuri deja pe HDD. Intrebarea mea este daca isi cumpara consola o sa poata accesa jocurile cu alt cont pe aceeasi consola?
Salut! De astazi sunt si eu fericitul posesor de ps4(daca sunteti cativa care joaca gta v si vor sa facem curse in playeri multi, lasati aici psn name-ul) asta daca nu exista deja vre-o sectiune special...as vrea sa va intreb ce imi recomandato intre dyng light h1z1 sau dayz...mai mult ca multiplayer pentru a fi jucat cu prietenii...am auzit ca seamana intre ele si de aceea nu stiu ce sa aleg...the order cand apare exact? Si wolfenstien merita ca joc?
cateva update-uri (printre care precomanda pentru Mortal Kombat X si free beta trial pentru Battlefield Hardline):
PlayStation Store Update – PlayStation.Blog
Play the Battlefield Hardline open beta today on PS3 and PS4 - PlayStation.Blog.Europe
Salut
Am si eu o intrebare : Daca eu cumpar un joc in format digital de pe ps store eu pot sa îl joc fata conexiune la internet?
![]()
Salut
daca am cumparat un joc din romania pot sa cumpar add-onurile de pe contul de us
sau doar de pe contul de ro?
ms
Bookmarks