Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 574 of 903 FirstFirst ... 74 474 524 564 572 573 574 575 576 584 624 674 ... LastLast
Results 11,461 to 11,480 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11461 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Oricum la plată online cu cardul eu ştiu că nu sunt taxe în plus.

---------- Post added 27-03-2015 at 19:01 ----------

Am văzut pe net că filmul după The Last of Us se va numi Maggie şi în rolul lui Joel va juca Arnold. Ştie cineva mai multe detali ?

2. #11462 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Aveti idee daca e bun cablul asta de alimentare pentru PS4 Cablu de alimentare HAMA 42141 | ALTEX ?
    Sau sa caut alt cablu mai bun/scump?
    Nu vreau cand mai mut consola in dormitor sa ma chinui sa scot si cablul ca e mascat destul de bine acum.
    Thx,

3. #11463 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Update-ul nou a scos functia de a da shut down la PS4 din meniul care apare dupa ce apesi butonul PS? A ramas doar stand by sau eu is orb? Da am vazut ca este optiunea sub power options dar ca sa sting PS-ul chiar trebuie sa intru si intrun sub meniu?
    nu l-au scos, intrati pe ultima optiune daca nu ma insel

4. #11464 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai da, trebuie sa intri intrun sub meniu (power options) ca sa poti da shut down.

5. #11465 SP
    Member luciteck's Avatar
    Numai mie mi se pare o tampenie sa "ascunzi" optiunea de shut-down intr-un alt meniu, si sa o lasi pe aia de stand-by in meniul principal? Logic ar trebui sa fie una langa cealalta, asa cum bine era pana acum.

6. #11466 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu esti singurul si eu am fost la fel de nedumerit.

@srachi citisem doar prima parte din post nu stiu de ce recunosc ca de abia ma trezisen.

7. #11467 SP
    Junior Member crotzo's Avatar
    Poate s-a mai postat, poate nu, sper sa va fie de ajutor urmatorul link privind starea Playstation Network PSN status

8. #11468 SP
    Admin MonkY's Avatar

9. #11469 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Damn, that's ugly as hell.

10. #11470 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cam urât din partea lor dacă este reală faza.

11. #11471 SP
    Junior Member andu11's Avatar
    Salut,

In primul rand, sper ca nu am postat unde nu trebuie.

Am cumparat un membership de 12 luni, si l-am activat pe alt cont decat cel pe care trebuia.
    Daca este cineva interesat, il dau cu 150 ron ( cont PSN + subscriptie 12 luni, incepand cu 28.03.2015 ). (pret achizitie 50USD)
    Contul este pe US.

Detalii 0721339209 sau [email protected]

12. #11472 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Stie cineva cand apare ps4 slim?

13. #11473 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Inca nu sunt nici macar zvonuri.

14. #11474 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sper sa nici nu existe o versiune "slim"... Ce draci sa-i faci mai slim de atat si sa nu ia foc?

Probabil vor exista versiuni upgradate (poate chiar exista deja, dar nu a desfacut nimeni sa verifice)... insa upgrade-ul va consta intr-un proces de fabricatie de 18-20nm in loc de 28nm (pentru CPU/GPU). Asta o sa insemne consum si overheating mai redus, dar cam atat.

Eu unul nu sper la un slim cat la un rebuild pentru DualShock 4... ar putea sa puna o baterie dubla si materiale mai bune... De fapt cred ca pot face asta oricand, dar probabil nu vor sa fie injurati de milioanele de oameni care au deja varianta "veche"

15. #11475 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Salut

Aveti idee care este diferenta intre NBA 2k15 si NBA Live15 ? Nu din punct de vedere grafic. As vrea sa cumpar unul dar nu stiu pe care

16. #11476 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Poti descarca versiunea Demo la NBA live15 sa vezi cum e

17. #11477 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Dar cred ca majoritatea o sa iti recomande 2k15. Facut de 2k games care e mult ma bun decat liveul facut de ea

18. #11478 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau mergi la cineva care are Xbox One si EA Access si joaca-te in voie pana-ti faci o parere. Eu personal nu m-am inteles niciodata cu schema de control de la jocurile 2K, dar grafic este mult mai spectaculos decat la EA.

19. #11479 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am luat acum Demo-ul de la NBA Live 15 si pare foarte marfa.

20. #11480 SP
    Member Striker09's Avatar
    Majoritatea celor care prefera domeniul il joaca pe cel de la 2k

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.