Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 599 of 903 FirstFirst ... 99 499 549 589 597 598 599 600 601 609 649 699 ... LastLast
Results 11,961 to 11,980 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11961 SP
    Junior Member itachi72's Avatar

2. #11962 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Exact asa cum ma asteptam... nu va fi un Slim, ci o varianta care consuma mai putin (si automat care se incalzeste mai putin). Ideea de 1TB e frectie la picior de lemn, oricine isi poate pune si HDD de 3TB daca doreste... pacat insa ca la viteza mica. Tot sper sa activeze storage-ul extern via USB 3.0...

3. #11963 SP
    Member luciteck's Avatar
    Pai nu prea are sens un slim, cel putin momentan, consola a fost gandita din start la dimensiuni mai reduse, si cum designul actual se vinde f bine iese din discutie modificarea la nivel de aspect. Insa daca se va incalzi mai putin, inseamna ca va fi si mai silentioasa, ceea ce e f bine. Daca ar schimba si materialele de pe thumbstickuri ar fi perfect

4. #11964 SP
    Banned Templier's Avatar
    mie mi-ar placea daca ar incepe sa vanda face plateuri, o varinta slim nu ma intereseaza si cum a zis si MonkY pot singur sa imi pun HDD mai mare. ca posesor de Vita sper ca la urmatorul update sa bage functia de a recunoste Vita, e mai usor sa downloadez in PS4 si sa conectez Vita. nu stiu de ce nu au facut din start asta

5. #11965 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Two new PS4 models outed by FCC certifications | VG247 nu schimba nici un design , nu il face mai slim deja decat este. Adauga doar un hard mai mare si schimba sursa.

6. #11966 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dupa Uncharted Trilogy Remastered mai avem parte de un leak
    uploadfromtaptalk1433419407563.jpg

7. #11967 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cati sunt ?!

parca 5 ani deja

8. #11968 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    6 si se lucrează la el de vreo 8

9. #11969 SP
    Junior Member Markus's Avatar
    Aveti idee de ce nu pot gasi jocul Blacklight: Retribution in Store? Am cont de Romania. Trebuiesc urmati anumiti pasi pentru a-l putea gasi/downloada?

10. #11970 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poate nu a fost inca introdus, sunt multe jocuri lipsa pe store-ul romanesc. Nu prea ai ce sa faci decat sa astepti ca poate apare.

11. #11971 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau da-le un mail la adresa de suport si zi-le ca esti interesat de achizitie dar nu-l gasesti in store RO. Poate-l urca.

12. #11972 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Salutare,

Observ ca avem o comunitate foarte mare de posesori de PS4 aici, asa ca am o rugaminte mare la voi, toti.
    Incercam sa fim cat mai mult useri din Romania pe anumite site-uri unde exista rankings si leaderboards. Suntem multi utilizatori de PS4, dar nu suntem deloc vizibili, fie ca aveam conturi de UK/US, fie din comoditate.
    In momentul de fata suntem extrem de putini, mai putini ca tari precum Luxemburg, sau Estonia, dar putem creste, putem fi mai vizibili.

Cand aveti putin timp, puteti va rog sa va inscrieri profilele de PSN pe urmatorul site, dureaza 1 minut?
    TrueTrophies - Playstation Trophy Tracking

Important, dupa inscriere, mergeti va rog la Site Settings-Regional settings, si alegeti Romania.

Este un efort minim din partea fiecaruia, dar fiecare profil inregistrat conteaza.

Multumesc pentru timpul acordat si spor la joaca!

PS: Doar pentru cei care au profilul de PSN inregistrat pe Romania (se ia tara automat in functie de PSN profile), inscrieti-va va rog si aici:
    PSNProfiles - PS4 Trophies, PS3 Trophies, PS Vita Trophies & Trophy Cards

13. #11973 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Mersi de informatii, m-am inregistrat pe ambele site-uri

14. #11974 SP
    Merci frumos. Vad ca s-au inregistrat 3 useri.
    Suntem sute, sunt sigur ca putem mai mult.
    Polonezii sunt 200, cehii la fel.

Hai Romania, hai ca putem si noi!

15. #11975 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Unde vezi userii, eu nu gasesc.

16. #11976 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Eu m-am înregistrat ieri, dar nu am găsit pasul cu Regional settings.

17. #11977 SP
    Site settings, dai scroll mai jos so gaseti Regional settings

18. #11978 SP
    Faci hover cu mouse-ul pe numele/profilul tau in dreapta sus, si acolo ai Site Settings, apoi alegi Romania la Regional settings.

Altfel nu apari in Leaderboard-ul de Romania.

19. #11979 SP
    Under vezi Xander cati useri sunt ?

20. #11980 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Renegade lider pe ROmania la general

TrueTrophies - Playstation Trophy Tracking

insa pe PS4 l-a facut deeJayOg-1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.