PS3 este peste XBone in Japonia.
http://www.gamesradar.com/ps3-outsel...mesradar-owned
PS3 este peste XBone in Japonia.
http://www.gamesradar.com/ps3-outsel...mesradar-owned
din pacate ar fi degeaba
plus toate informatile care se stiu despre noul model."HDD bay cover for CUH-1100 is not compatible with CUH-1200 PS4.
HDD bay cover for CUH-1200 PS4 is compatible with CUH-1100 PS4."
LE: am citit doar prima propozitie unde zicea ca nu se poate si am ramas cu aia in capFurther differences between CUH-1100 and CUH-1200 PS4:
【Features】
1. HDD bay cover
gloss finish -> matte finish
2. Power / Eject button
electrostatic type -> mechanical type
3. Port layout
OPTICAL―HDMI―LAN―AUX -> OPTICAL―AUX―HDMI―LAN
* No change for AC IN connector layout
4. Length of LED light: Long: CUH-1100 / Short: CUH-1200
【Specs】
1. Maximum power consumption
250W -> 230W
2. Weight (approximate)
2.8kg -> 2.5kg
Extra information:
The limited #MGSV #PS4 console will be a CUH-1200 model. Releases on 2/9/2015
The limited Edition Batman: Arkham Knight #PS4 Bundle will be a CUH-1100 model. Releases on 23/6/2015
HDD bay cover compatibility:))))) scuze, deci se poate. mda ce face oboseala din om, scuze.
Sunt prosteli schimbarile sincer sa fiu, macar de faceau naibii ceva cu wi-fi ala ca e jale, suntem in 2015 si habar n-are de 5ghz.
Poate la varianta Super Slim să introducă așa ceva și să bage dracu o baterie mai bună în controller. Să îi dubleze durata. Am evoluat cu tehnologia la toate capitolele iar aproape toate nebuniile din ziua de azi au acumulatoare de 2 lei. Nu, nu vreau controller cu baterii cum e în tabăra cealaltă, am eu pitici pe creier![]()
se pare ca printre noutatile noului ps4 se numara si butonul de power, buton ce va fi unul mecanic , de ce naibi nu or fi umblat la butonul de eject(autoeject fail) sa-l faca mecanic...nu stiu, caci acolo erau problemele nu la cel de power..sau poate le face pe amandoua mecanice si atunci e ok.
iar lumina ledului o sa difere si ea, fiind un led mai mic.
The Lighter PS4 Also Has a Few Other Changes - Push Square
"I don't really get why Sony didn't enforce this to the PS4 in the first place. The first PS3 had touch sensitive buttons, then they got rid of them in favor of real buttons for the slim and super slim. Then they enforced touch sensitive buttons again for the PS4, then removed them for the lighter version again?? Is Sony having trouble making up its mind or something."
Promotii in PSN Asia
Let’s Celebrate PlayStation®Plus 5th Anniversary!
Eu știu ca și butonul pt eject e la fel
LE:
http://ps4daily.com/2015/06/ps4-mech...-eject-button/
Ce conteaza ca nu au schimbat wi-fi-ul important e ca au facut consola cu 300gr mai usoara...:screwy:
Nu știu, eu oricum stau pe cablu, viteza e jalnică și așa câteodată, am stat acum la Batman să descarce 50 de gigi de mi s-au lungit urechile
Va dati seama ca suntem limitati la viteza, daca ar fi free for all s-ar duce drak psn, cand am ceva mare de descarcat, rest mode and good night.
Suntem limitați dar totuși... Sunt zile când iau cu 6-7 MB/s dar mai sunt zile când nu iau nici măcar cu un mega
Bookmarks