Clar nu e problema de la useri, ca eu unul descarc cu 23 MB/s la abonamentul meu de RDS, 500 Mbps. O singura data am prins 10 MB/s la descarcarea unui joc de PS+, de la o vreme (cand nu merge cu 200 KB/s) prind maxim 3-4 MB/s. Sony...
Clar nu e problema de la useri, ca eu unul descarc cu 23 MB/s la abonamentul meu de RDS, 500 Mbps. O singura data am prins 10 MB/s la descarcarea unui joc de PS+, de la o vreme (cand nu merge cu 200 KB/s) prind maxim 3-4 MB/s. Sony...
Voi cum masurati viteza de download ? Ca din consola nu-mi arata cu cat descarca. Sau n-am "bifat" eu ceva in setari ?
In timpul downloadului nu-ti arata decat cat descarca, dar iti dai seama singur care-i viteza. Eu unul ii monitorez viteza de download prin soft-ul routerului, am un download monitor (Asus AC68U).
Sunt la pamant ce sa mai...tin minte cand au lansat ei PSN spuneau Fastest multiplayer platform..milioane de servere etc..ce porcarie
Ps: plus studiourile care sunt luate prin surprindere de valul de playeri la ei pe servere la lansare si prabusesc serverele.
If you are trying to log into the PlayStation Network right now, you might be experiencing issues related playing games, PlayStation Now, the PlayStation Store, according to the PSN status page.
dap sunt de ***** serverele intr-adevar si sper sa investeasca in ele anul acesta, inteleg ca nu se asteptau sa aiba atatia consumatori, vorbim totusi de un numar dublu de console vandute fata de xbox.
25 decembrie 2015, o să vedem PSN-ul picat cel puțin 12 ore. Nu au fost în stare intr-un an jumate...Au asul exclusivităților în mânecă, altfel plecam demult
La felul in care se misca legat de servere si politici, cred ca vor fi multi ca mine care se vor gandi sa mearga in paralel cu Xbox One la PS4. O sa fie ceva cheltuiala totusi.
Revenind la oile noastre, PSN Status toate verzi si ON.
Guys, ce si de unde trebuie sa modific pt a vedea nick-ul prietenilor si nu PSN ID-ul ?
Ah, am inteles. La Xbox ai si nick si real name (parca, din ce-mi aduc aminte de la ce vad in naming).
Salut!De curand am achizitionat un ps4 si un abonament pe un an de ps plus de US.Cum pot sa fac sa am ps plus si pe un cont de Romania sau Uk ?![]()
Bookmarks