Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 629 of 903 FirstFirst ... 129 529 579 619 627 628 629 630 631 639 679 729 ... LastLast
Results 12,561 to 12,580 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12561 SP
    Member luciteck's Avatar
    Still no PSN. Doar dacă mă conectez prin mobile AP lol... Imediat se face săptămâna de când e picat.

2. #12562 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by luciteck View Post
    Still no PSN. Doar dacă mă conectez prin mobile AP lol... Imediat se face săptămâna de când e picat.
    La mine s-a făcut ieri o săptămână 😡

3. #12563 SP
    Member musat's Avatar
    In ultima saptamana nu am avut probleme cu conectarea (nu am jucat in fiecare zi dar atunci cand am intrat nu au fost probleme, de obicei la sfarsitul zilei). Am jucat pe online GTA si Plant vs zombie fara probleme. Poate am avut noroc in acest timp. Stau in Bucuresti si am net de la RDS (poate este mai buna reteaua pe aici) cu un router Edimax vechi de cativa ani, cont de RO.

4. #12564 SP
    Member marv's Avatar
    am jucat FIFA si Rocket League in fiecare seara saptamana asta si n-am avut probleme. Cont de RO.

5. #12565 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am jucat zilnic mk x online fara probleme, am mai aruncat si cate un ochi prin store la mine nu au mai fost de mult probleme cu psn (ro,uk us)

6. #12566 SP
    Junior Member pasar3's Avatar
    Eu nu am avut nicio problema in ultima perioada, nici pe contul primar(RO) nici pe ala secundar(US). Singurul lucru pe care l-am observat si e un pic deranjant este lagul destul de mare din Store.

7. #12567 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Bun, e timpul sa o duc la garantie. M-a trezit la 2 dimineata si dadea eject la disc.

Inainte sa o duc, la ce ar trebui sa fac backup? Si cum fac cu conturile? Le dezactivez pe toate de pe site-ul SEN ?

8. #12568 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu ai PS+ pe contul cu salvarile? Cel mai ok e sa le urci acolo, altfel le faci back-up salvarilor pe un stick si cam atat. Nu prea ai la ce sa faci back-up in afara de salvari. Jocurile si toate alea de pe disc se vor instala si actualiza din nou iar cele downloadate pot fi downloadate din nou. Nu as dezactiva consola pana nu esti sigur ca primesti alta, poate sunt aia cu capul si doar ti-o repara.

9. #12569 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    De asta mi-e si mie, ca o sa faca figuri si ca o s-o tina in teste ca sa fie ei siguri ca are probleme...dupa poate o repara in loc s-o schimbe. Mai bine scoteam telefonul si o filmam cum facea.

10. #12570 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Oricum, să faci back-up la salvari pe plus și pe stick. Eventual la screenshots. Restul e salvat pw cont.

11. #12571 SP
    Member luciteck's Avatar
    https://status.playstation.com/en-us/

24 august maintenance. Here's hoping...

12. #12572 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Nenea ala are probleme de logica, am shareplay cu un prieten, el are primary contul meu si viceversa, el se poate conecta, eu nu pot, daca era asa cum spunea el, ma puteam conecta pe contul lui.
    Iar interpretati cum doriti voi. Spor!

13. #12573 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu nu interpretez nimic, asa arata situatia, problema generala nu este ca sunt afectati un nr. de useri, sunt afectate un nr. de console, daca tot cunosti persoane de la Sony transmitele ca nu pe useri este problema, pe console si inclin sa cred ca anumite ip sunt blocate din server, ip de la PPPoE incepe cu 82, iar cel de la router cu192. pana la urma netul este acelasi, poate nu pricepi dar nu ar trebui sa existe asemenea probleme la nivelul acesta, au peste 30 de milioane de console vandute si ei nu sunt capabili sa tina servere capabile si nici oameni pregatiti, plus ca numai este ca la PS3, aici se taxeaza pentru online.

14. #12574 SP
    Mai e o chestie pe care tu nu ai luat-o in considerare. Share play care nu e tocmai pe gustul Sony. Adica exista posibilitatea asta cu scopul de a te lasa pe tine sa folosesti acelasi cont pe alta consola daca ai mai mult de 1 buc. Evident ca lumea abuzeaza de chestia asta si ajung sa foloseasca 2 oameni acelasi cont si implicit sa cumpere jocuri digitale la juma de pret cum ar veni.
    Acum pricepi?

15. #12575 SP
    Nu abuzeaza nimeni, probabil in mintea ta, un joc retail il cumpar, il termin, ii scad 30 de lei si il vand, urmatoarea persoana la fel, jocul ala ajunge prin 10 maini in schimb un joc digital doar prin 2, ca nu ma apuc acum sa fac shareplay cu 20 de persoane sa mai raman si fara cont, FIFA 16 este 300 de lei pe store, 260 de lei in magazin.

Tu cred ca nu pricepi ca la un asemenea nivel la care a ajuns Sony ar trebui sa mearga sistemul impecabil precum cel al trenurilor din Japonia.

16. #12576 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Share Play și account sharing sunt două chestii total diferite... Dezinformarea e la putere, bine ca nu am 12 ani. Când văd ce prostii debitează unii...

17. #12577 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Share Play și account sharing sunt două chestii total diferite...
    Cred ca stie toata lumea asta, insa suna mai bine share play decat account sharing

18. #12578 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Cred ca stie toata lumea asta, insa suna mai bine share play decat account sharing
    Dar nu este corect si se poate creea confuzie

19. #12579 SP
    Ok, share account. Si oricum, Sony nu agreaza asta, deci trageti singuri concluziile.

20. #12580 SP
    Member luciteck's Avatar
    Concluzia e ca am deviat de la subiect. Si anume faptul ca PSN-ul este indisponibil pe anumite adrese IP random, asa cum bine a explicat Se7en Fury. Eu nu folosesc nici un shareplay / account sharing whatever si tot nu pot accesa PSN-ul de o saptamana. Daca incerc sa intru de pe IP de RDS prin router (192....) nu merge. Daca folosesc un alt furnizor de net (alta clasa de IP-uri), sau il leg direct prin PPOE, atunci se conecteaza. Asta e problema!

Cei de la Playstation Romania te trimit la suportul tehnic din bulgaria, care fie dau raspunsuri cum a fost cel postat anterior, fie nu se deranjeaza sa raspunda deloc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.