Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 631 of 903 FirstFirst ... 131 531 581 621 629 630 631 632 633 641 681 731 ... LastLast
Results 12,601 to 12,620 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12601 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am avut lag pe lângă FIFA 15 şi în COD AW, respectiv GTA 5.
    Pai de FIFA15 au cam uitat, adica nu prea îi mai intereseaza de el, e lag de 1 saptamana, poate si mai bine pe el, eu l-am vandut. Astept 16-le.

Pe GTA si COD nu am avut lag.. Dar aseara cand am intrebat pe topic daca va merge PSN-ul au fost niste probleme. Ma jucat TheLastOfUs cu cineva si ne-a scos pe aman2 din party, cand am incercat sa facem alt party nu se mai incarca. Dupa 1 ora, 1 ora jumatate au mers din nou party-urile si servarele de la TheLastOfUS.

Cat despre problema cu PSN-ul stiu si eu o persoana caruia nu ii merge de 1 saptamana, pote si mai bine. Si are net de la RDS ca mine, sta in acelasi orasi cu mine, nu imi dau seama care ar fi problema

2. #12602 SP
    Member luciteck's Avatar
    Eu mai am rabdare pana la maintenanceul programat la inceputul saptamanii. Daca nici atunci nu isi revine o sa incerc cu un alt router, desi xbone-ul si 360-ul si toate celelalte deviceuri n-au avut niciodata probleme. Doar ps4 e mai speciala. Routerul are ultimul firmware, consola e in DMZ. E inadmisibil ca din senin sa nu te mai lase sa accesezi psn-ul dupa ce a mers bine mersi un an jumate si mai mult, nici macar sa remedieze situatia dupa o saptamana.

3. #12603 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ai încercat să te joci pe XOne în ultimele 24 de ore și a mers? Ciudat, mulți spun ca Live-ul e jos de ieri

4. #12604 SP
    Member luciteck's Avatar
    Da, merge perfect. Chiar am jucat World of tanks si ieri si azi

5. #12605 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se întâmplă chestii ciudate pe la tine
    Nu știu ce să mai zic. Eu de când am din nou un 360 am numai probleme, dar nu mă plâng pt ca am stat pe contul de Live al unui amic
    Încă o chestie și nu ma refer la tine, în general aici pe forum. Știu, mă repet, PSN e o mizerie, mentenanța, viteza groaznică de download, revoluție, miting. De ce nu se revoltă lumea din tabăra cealaltă nu știu. Live-ul pt mine e în aceeași oală începând din acest an. Nu ma interesează ca a fost ok în trecut. Eu va rog să fiți fair, iar când aruncați cu pietre, pe bună dreptate și sunt total de acord, uitați-va și în curtea vecinului, e inundație și acolo. Nu vorbesc din auzite, trăiesc chestia asta și mă gândesc cu groază ca în iarna mă voi enerva de două ori mai mult.

PS:
    uploadfromtaptalk1440330338505.jpg

6. #12606 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Alexandru, eu te inteleg perfect iar atitudinea ta chiar o consider justa. Daca cumva ai conectat prin wi-fi consola sa stii ca problema este de acolo. Consola este aproape inutilizabila in cele mai multe cazuri cand este conectata prin wi-fi. Iti recomand conexiunea prin cablu pentru a mai drege putin situatia.

Ca o mica paranteza, problemele de PSN si viteza mica de download tine de regiuni. Cand voi deja va plangeati de probleme cu PSN si viteze mici de download-uri, mie in Olanda imi mergea perfect. In Romania intampin insa aceleasi probleme.
    E conectat prin intermediul unui cablu de rețea. Am intrat puțin în modem să văd ce şi cum şi nu mi se par prea okai parametrii. Am discutat cu providerul de net, care a verificat istoricul şi a spus că s-a întâmplat ceva zilele trecute şi că or să vină să verifice, eventual să schimbe cablul cu totul.

Sper să fie asta cauza.

7. #12607 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Dacă te ajută cu ceva și la mine e conectat prin cablu, conexiune rds, prin router. Toate setările de conexiune lăsate pe automatic.

8. #12608 SP
    Member luciteck's Avatar
    Eu sunt unul din cei care urasc fanboysmele si nu ridic in slavi nici una din parti. Fiecare are plusurile si minusurile ei. PS4-le a fost consola pe care am luat-o la lansare si am fost f multumit pana acum.Pe live am cont de mai multi ani decat pe psn insa nu am patit niciodata sa fie indisponibil o perioada asa indelungata. Insa asta nu inseamna ca one-ul nu are problemele lui (chiar pe partea de download si install care la unele jocuri cum a fost Halo MCC, unde a durat o zi intreaga sa il instaleze.)

9. #12609 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Se întâmplă chestii ciudate pe la tine
    Nu știu ce să mai zic. Eu de când am din nou un 360 am numai probleme, dar nu mă plâng pt ca am stat pe contul de Live al unui amic
    Încă o chestie și nu ma refer la tine, în general aici pe forum. Știu, mă repet, PSN e o mizerie, mentenanța, viteza groaznică de download, revoluție, miting. De ce nu se revoltă lumea din tabăra cealaltă nu știu. Live-ul pt mine e în aceeași oală începând din acest an. Nu ma interesează ca a fost ok în trecut. Eu va rog să fiți fair, iar când aruncați cu pietre, pe bună dreptate și sunt total de acord, uitați-va și în curtea vecinului, e inundație și acolo. Nu vorbesc din auzite, trăiesc chestia asta și mă gândesc cu groază ca în iarna mă voi enerva de două ori mai mult.

PS:
    Attachment 255188
    Man, eu am cumparat Xbox One si PS4 day one si am avut mult mai multe probleme pe PS4. Nu stiu daca a fost ghinion, dar cam de fiecare data cand am vrut sa joc ceva online pe PS4 am avut probleme... ori download-uri greoaie, ori lag, ori servere cazute... etc. Pe cand pe Xbox One nu prea am avut probleme de genul... si chiar daca am avut, nu-mi amintesc de ele... ceea ce ar trebui sa-ti dea de inteles cat de "frecvente" au fost.

Si nu, nu sunt fanboy, chiar nu dau doi bani pe console si pe brand-ul din spatele lor. Ma intereseaza sa bag discul in consola si sa am o experienta frumoasa, demna de cei 270 lei pe care-i dau pe un joc. Din pacate, PSN-ul are cu mult mai multe probleme in momentul de fata, spre deosebire de Xbox Live.

Cat despre hardware, sunt la al 2-lea PS4 si la al 2-lea Xbox One... chiar sunt construite sa reziste mult! Thanks God pentru garantie

10. #12610 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am spus ca nu e totul roz nici în partea cealaltă, nu ma interesează războiul ăsta, doar urăsc ipocrizia.

11. #12611 SP
    Junior Member Tarukido's Avatar
    Salut, am o problema cu PSN si nu stiu ce sa ii mai fac, de 12 zile nu ma pot conecta si incep sa am regrete.
    Daca incerc sa ma conectez la internetul meu primesc erorile : CE-33992-6, NW-31194-8, NW-31456-9 dar daca ma conectez la netul de la vecina mea, merge perfect tot.Avem acelasi ISP(rds) si acelasi Routher(Tp-Link) stiu pentru ca eu le tot fac internetul cand au probleme.
    Am dat factory reset, am reinstalat softul pe PS4 cu 2.57 version, am stins tot 30 min, am adaugat porturile de TCP si UDP, am incercat si DMZ, UPNP e activ, am dat la Ps4 restore to Defoult Settings, si nu stiu ce sa ii mai fac, are cineva vre-o idee ?

12. #12612 SP
    Member luciteck's Avatar
    Nu ai ce, doar sa le multumesti celor de la Sony pentru cum stiu sa isi trateze clientii
    Solutii alternative:
    1.conectare la furnizor de net mobil prin mobil AP (sau la mica intelegere cu vecina )
    2.conectare directa cu user si pass de PPOE de la RDS (fara a folosi routerul, implicit nu mai poti folosi netul la altceva)
    3.incearca cu un alt router (cred ca e legat de adresa MAC a routerului, nu merge nici prin wifi nici prin cablu atata timp cat treci prin el).
    4.asteapta o minune dupa noua mentenanta PSN (24 august).

13. #12613 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu de 3 luni tin consola pe wifi si nu am probleme de lagg in shootere

14. #12614 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Buna seara,
    Am vazut reducerile recente de pe us store si am o intrebare:
    Cum as putea sa achizitionez jocuri de pe us ?
    Ce card mi-ar trebui sau daca pot sa platesc si cu paysafecard-ul.
    Va rog sa ma ajutati!

15. #12615 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Eu cumpăr cupoane vlorice de pe amazon us si le activez pe cont. Pentru card cred ca ar trebui sa ai unul emis in IS.

16. #12616 SP
    Merci

17. #12617 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiRobert6 View Post
    Buna seara,
    Am vazut reducerile recente de pe us store si am o intrebare:
    Cum as putea sa achizitionez jocuri de pe us ?
    Ce card mi-ar trebui sau daca pot sa platesc si cu paysafecard-ul.
    Va rog sa ma ajutati!
    iti faci cont pe amazon.com si cumperi de acolo cupoane valorice (psn) ,cand iti faci contul pe amazon la adresa bagi una din sua(gasesti pe net adrese de hotel ) iar cardul ar trebui sa iti mearga pe acest site atat timp cat nu ai restrictii de la banca apoi o sa primesti un cod si ii dai reedem pe contul de us

18. #12618 SP
    Multumesc, dar mai exact ce card romanesc imi trebuie?

19. #12619 SP
    Member dan1703's Avatar
    Ce setari mai stiti pe langa dns de google sa mearga mai binisor downloadu? Sta bo3 de ieri si abia a ajuns la jumate

20. #12620 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Mai fac o incercare.
    @lucitek, ai folosit pe consola ta vreodata un cont al unui amic?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.