Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 653 of 903 FirstFirst ... 153 553 603 643 651 652 653 654 655 663 703 753 ... LastLast
Results 13,041 to 13,060 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #13041 SP
    Junior Member al24bbk's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Ce fel de card e si de la ce banca?
    Un visa si un mastercard la banca transilvania

2. #13042 SP
    Member cipvas's Avatar
    Teoretic ar trebui sa verifici la ei sa ai activate pe cardurile respective TOATE serviciile de plăti online.

3. #13043 SP
    Am ca am mai platit cu cardul. Ma gandeam ca a mai avut cineva de aici aceeasi problema..

4. #13044 SP
    Member cipvas's Avatar
    Au mai fost cazuri când s-au făcut plăti pe net cu anumite carduri, si apoi pe PS Store nu au mai mers.

5. #13045 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Au mai fost cazuri când s-au făcut plăti pe net cu anumite carduri, si apoi pe PS Store nu au mai mers.
    Ideea e ca am pus doua carduri si aceeasi eroare.. Alte solutii mai am? Pe contul se ro, nu sa fac altul pe uk

6. #13046 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by al24bbk View Post
    Am ca am mai platit cu cardul. Ma gandeam ca a mai avut cineva de aici aceeasi problema..
    Trebuie sa ai ceva bani pe card, oricat de putini. Daca ai card-ul gol sau pe minus nu iti este acceptat.

7. #13047 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Trebuie sa ai ceva bani pe card, oricat de putini. Daca ai card-ul gol sau pe minus nu iti este acceptat.
    Am 1600 iar jocul e 60..

8. #13048 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Din contul de bt24 trebuie sa modifici limita la tranzacțiile fara cvv sau cvv2 parca (sau asa ceva). E setata la 0 inițial si din cauza asta nu te lasa, aceeași problema am avut și eu.

9. #13049 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Din contul de bt24 trebuie sa modifici limita la tranzacțiile fara cvv sau cvv2 parca (sau asa ceva). E setata la 0 inițial si din cauza asta nu te lasa, aceeași problema am avut și eu.
    Gata, a mers. Ai avut dreptate, la cvv2 era limita 0. Acum merge. Multumesc frumos

10. #13050 SP
    Member seven1994's Avatar
    Am vazut un anunt cu ps4 de vanzare,dar banat pe psn,deci Playstation abordeaza aceeasi politica ca si in cazul ps3.Aveti grija cu cd key-urile luate de pe amazon si alte site-uri care cer dezactivarea update-ului automat si altele

11. #13051 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by seven1994 View Post
    .Aveti grija cu cd key-urile luate de pe amazon si alte site-uri care cer dezactivarea update-ului automat si altele
    Nu cd keys, cei care cumpara conturi cu jocuri sunt banati

12. #13052 SP
    Member seven1994's Avatar
    Ai dreptate,cred ca eram cu mintea in alta parte

13. #13053 SP
    Member tzakalaka's Avatar

14. #13054 SP
    Member musat's Avatar
    Precomanda pentru cei interesatiS4 Star Wars edition:
    Consola PlayStation 4 Limited Edition + Star Wars Battlefront Deluxe Edition | ALTEX

15. #13055 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    pot sa ma loghez pe ps4 printr-un account al unui prieten care are si el ps4?

16. #13056 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Da, dar nu recomand, te poti trezi cu consola banata daca tragi jocuri de pe contul lui si le joci pe consola ta.

17. #13057 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    nu e pt jocuri ,vrem sa impartim licenta.poti sa mi explici cum pot sa ma loghez ca nu am reusit?

18. #13058 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu-i adevărat ce spune Mark mai sus. Se pot juca jocurile de pe un cont pe doua console fara probleme.

19. #13059 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unul se poate juca de pe ce cont vrea, celălalt e obligat să se joace de pe contul care a făcut achiziția. Totul este legal, nu riști nimic. Cei de la Microsoft își fac reclamă cu acest "feature".

20. #13060 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by vladvlad178 View Post
    nu e pt jocuri ,vrem sa impartim licenta.poti sa mi explici cum pot sa ma loghez ca nu am reusit?
    Eu nu te opresc sa faci ce vrei sa faci insa sper doar sa nu ingrosi randurile celor care nu se mai pot log-a pe PSN dupa o vreme si sa fi obligat apoi sa iti schimbi router-ul ca sa mai poti ajunge iar online.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.