Stiu , am vazut si asta . Dar asa imi arata la orice cod pe care as incerca sa il bag . La altii cum de merge ? Tot pe cont de Romania , tot jocuri cumparate din Altex.
Stiu , am vazut si asta . Dar asa imi arata la orice cod pe care as incerca sa il bag . La altii cum de merge ? Tot pe cont de Romania , tot jocuri cumparate din Altex.
Am incercat si asta , nu merge. Acolo imi spune ca , codul este invalid.
---------- Post added 22-10-2015 at 00:16 ----------
Le-am dat mesaj la Playstation Romania in legatura cu problema asta... Sunt prea ocupati sa imi trimita un replay .
Tipic Romania , totul e de "cct" . Numai noi nu avem Live-Support.
Nu înțeleg ce se întâmplă, îți spun sigur ca jocul meu a mers 100% pe cont românesc, a avut un cod care a deblocat Expansion 1 și 2 plus TTK. Codul de Plus nu merge deocamdată pe cont românesc, am înțeles ca prin decembrie se rezolvă problema aceasta.
Asa am si eu , un cod care deblocheaza Expansion 1,2 si TKK . Nu vrea sa mearga. Am trimis email la Playstation Romania ( [email protected] ). E posibil sa am eu o "buba" la cont. Nu stiu .
Treaba cu PS Plus ... Pana la urma am cumparat direct din store pe 3 luni.
Ps COVERS:
iar pentru PS+ pentru Romania se cumpara direct din store Ro (fara complicatii cu cartele valorice si coduri).
Neon Orange, Aqua Blue, Red and Glacier White will all be available from November 18, with Gold and Silver coming at a later date*.
*Silver and Gold not available in UK, Ireland and Australia. Neon Orange not available in Scandinavia.
Sursa: Introducing custom faceplates for PS4 - PlayStation.Blog.Europe
Nu inteleg cum tocmai in UK nu vor fi disponibile acele culori, ciudat.
Unele par putin cam sorcove, dar na, gusturile nu se discuta.
Am fost surprins sa vad ca au scos asa ceva.
Probabil au observat ca sunt destui care sunt interesati de asa ceva (apeland la stickere).
Mai fac si ei un ban ..![]()
Am și eu o situație, altă situație la care nu găsesc nici răspuns nici rezolvare. Este legat de viteza de pe consolă și anume : în primul rand as vrea sa stipulez ca am setat IP fix pe consolă ca sa nu se creeze discuții în acest sens. O sa continui dând câteva detalii. După ce am setat IP-ul am făcut test și toate bune aveam valori de 90 d, 65up.fac a doua zi test 55 cu 7,8up.si nu mai iese din această viteza nicicum asta deși este lan, direct de la router în ps4 si altul nu mai am pe lan, în rest totul e pe wireless. Am scos cablul din ps 4 și l-am băgat în laptop pt niște teste:500d,213up.,deci viteza de la router spre laptop, ps4 este foarte bună (Asus RT56U). Atunci cum se face de nu reușesc sa scot o viteza superioara pe ps4 în condițiile în care am vz ca sunt posibile valori mai mari. Cred ca foarte importanta este viteza pe upload în online . Ce ar trebui sa fac, sa controlez, verific în plus? De curiozitate cam ce viteze aveți pe consolă... Eu am că și provider RDS cu fiber 500.
Imi pare rau
Va rog sa ma scuzati
Nu am stiut
Nu stiu cum sa adaug un anunt in bazar
Se poate un sfat?
Bookmarks