Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 903 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 569 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1361 SP
    Member asari's Avatar
    Ai dreptate.Ps4 se putea lansa si peste doi ani avand in vedere cat de bine se vinde ps3'ul si cate jocuri mai apar.

2. #1362 SP
    Banned cryyo's Avatar
    oookkkk! pai asa nici PS3 nu trebuia sa apara ca PS2 s-a vandut in draci si a avut si are jocuri bune. Ce tot vorbiti aci, PS4, de fapt, trebuia sa apara mai de mult.

3. #1363 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    recomand !!! Gamasutra - Features - Inside the PlayStation 4 With Mark Cerny daca vreti sa intelegeti mai bine ce se afla "sub capota" PS4
    De fapt nu zice mai nimic... Toti o dau cu aceeasi chestie gen "hardware-ul nu mai e un puzzle ca la PS3"... Sa fiu sincer, prefer 20 de titluri super bune pe an decat 500 de porcarii. Daca pana acum numai developerii seriosi puteau sa faca ceva pe PS3, de-acum inainte orice "aurolac inc." va scoate un joc de PS4... ceea ce nu stiu daca e neaparat un lucru bun. Da, va fi mai bine pentru indie games... si sper ca va micsora timpul necesar development-ului, dar ma si tem ca ne vom lovi de chestii tipice PC-urilor (neoptimizare, lansare "la gramada" - las' ca scoatem dupa aia patch-uri, ca e simplu hardware-ul)...

In plus, ne spune ce bine e cu "unified memory" si faptul ca le-a facut AMD un chip custom. Well, ma bucur pt. unified memory (desi cred ca o memorie de tip embedded ar fi fost mult mai rapida), insa nu pot sa nu ma intreb de ce nu au mers pe un GPU mai puternic, eventual ceva de tip custom. Nu cunosc "dedesubturile", dar sper sa existe totusi posibilitatea de a rescrie functiile GPU-ului (cum era la RSX) si sa nu fie ca pe PC. Nu de alta, dar daca nu se poate face lucrul asta, vom ajunge ca pe PC... sa-i facem upgrade anual, pt. ca nu mai stie DirectX 13 si nici nu poate fi "invatat" asa ceva...

Oricum... suntem ca in povestea cu drobul de sare. Si mi se pare atat de departe sfarsitul anului (daca prindem vreo consola chiar si atunci)...

4. #1364 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Cutitul si painea sunt la noi,cumparatorii...degeaba scot ei 500 de titluri..din alea alegi 10-15...iar faza cu day 1 patch asta e tot vina comunitatii..daca suporta orice din partea developerilor\publisheri

5. #1365 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Eu vreau sa schimbe consola la fiecare 5 ani,7 e prea mult.

6. #1366 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Cutitul si painea sunt la noi,cumparatorii...degeaba scot ei 500 de titluri..din alea alegi 10-15...iar faza cu day 1 patch asta e tot vina comunitatii..daca suporta orice din partea developerilor\publisheri
    Problema apare daca din alea 500 de titluri nu poti alege nici macar 10. Insa nu cred ca va fi atat de grava situatia, sper ca Naughty Dog, Guerrila Games si restul greilor vor scoate titluri excelente si pt PS4.

7. #1367 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Eu vreau sa schimbe consola la fiecare 5 ani,7 e prea mult.
    Ce-ar putea aduce in plus ciclul de 5 ani fata de cel de 7?grafica mai buna mai repede ?daca vrei grafica de ultima generatie ia-ti pc

8. #1368 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    De fapt nu zice mai nimic...
    Nu chiar. Aflam cu ocazia asta ca jocurile vor fi copiate de pe Blu-ray pe HDD in background. Astfel, jocul incepe imediat de pe disc si dupa vreo ora sau cat o dura treci pe HDD-ul cu viteza superioara ceea ce s-ar traduce prin load times si pop-in reduse.

PS4 va folosi un BD drive 6x ceea ce inseamna un maximum read speed de 27MB/s (la exteriorul discului, media este in jurul valorii de 20MB/s), hdd-urile de 2.5" si 5400rpm au o rata de transfer medie pe la 50MB/s daca nu ma insel.

Stiu ca iesise un zvon cum ca la urmatorul xbox toate jocurile vor fi copiate integral pe hdd si rulate de acolo, deci e foarte posibil ca si PS4 sa aplice o tactica asemanatoare, iar daca sistemul functioneaza si nu mai asteptam ca acum sfertul academic ca sa inceapa jocul dupa ce termina de copiat pe HDD vreo 4-5 GB ar fi un lucru bun. Mai mult, nici nu mai face zgomot discul si vor fi sanse mai mici sa se strice blocul optic pentru ca va fi folosit mult mai putin.

9. #1369 SP
    Member anes's Avatar

10. #1370 SP
    Member asari's Avatar

11. #1371 SP
    Member flightcrank's Avatar
    si cand te gandesti ca mai erau cativa pe aici ,care aberau ca PS4 nu o sa aibe parte de multe jocuri la lansare,2-3 maxim

12. #1372 SP
    erau trolleri

13. #1373 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    si cand te gandesti ca mai erau cativa pe aici ,care aberau ca PS4 nu o sa aibe parte de multe jocuri la lansare,2-3 maxim
    Nu abera nimeni. Eu spuneam ca sper sa fie mai multe jocuri bune la lansare, nu cum a fost pentru PS3. Deocamdata nu stie nimeni cate vor fi si care vor fi acelea.

---------- Post added 26-04-2013 at 10:35 PM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Ce-ar putea aduce in plus ciclul de 5 ani fata de cel de 7?grafica mai buna mai repede ?daca vrei grafica de ultima generatie ia-ti pc
    Conteaza evolutia jocurilor si din alte puncte de vedere, nu doar grafic. Pot deveni mai mari si cu un gameplay mai complex. Acest lucru nu se poate realiza "radical" decat la un schimb de generatie. Si eu sunt de acord cu schimbul mai rapid de generatii. Oricum cred ca nu vor avea incotro, la cat de repede evolueaza lucrurile.

14. #1374 SP
    Junior Member japc's Avatar
    Nu cred ca Sony o sa scoata-o consola fara vreo 5-10 jocuri bune.
    PS:restul probabil vor fi de umplutura.

15. #1375 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pentru PS4 au nevoie de o noua melodie.

16. #1376 SP

17. #1377 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Sony Confirms Their E3 2013 Press Conference for Monday, June 10th, Get Ready For the PS4 - PS4 News

Their E3 2013 Press Conference is set for Monday, June 10th at 6PM PST/9PM EST, with streaming options likely being available on their website and PlayStation Home, but that has yet to be detailed. And when reached for comment on whether or not you’ll be able to watch the livestream directly on PlayStation LifeStyle, Sebastian Moss, Editor-in-Chief and Animal Lover, said with a steely gaze, “probably.”
    La noi, asta inseamna marti 11 iunie ,4 am. Oricum :

18. #1378 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Vorbe, vorbe, dar faptele conteaza. Stiti vorba aia: sa vezi si sa nu crezi. Vom vedea ce jocuri se fac cand se lanseaza acestea pe piata. Pana atunci, sunt doar zvonuri.

19. #1379 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Oare cum or sa fie distribuite jocurile de pe PS+ ? Vor fi 2 "+"-uri diferite, unul cu jocuri ps3 unul cu ps4, sau le vor amesteca cum au facut cu PSVita ?

20. #1380 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    va exista ps+ pentru ps4? eu cred ca va fi ceva cu totul diferit eu sunt curios daca de exemplu pot juca fifa 15 eu avand ps4 cu unul care are ps3, daca va fi acelasi psn (dar cred ca nu e posibil asa ceva, nu? fiind 2 jocuri diferite, dar sunt curios si eu ) chiar sunt curios mai ales ca vad ca majoritatea jocurilor anuntate sunt multiplatform

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 903 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 569 ... LastLast