Ai dreptate.Ps4 se putea lansa si peste doi ani avand in vedere cat de bine se vinde ps3'ul si cate jocuri mai apar.
Ai dreptate.Ps4 se putea lansa si peste doi ani avand in vedere cat de bine se vinde ps3'ul si cate jocuri mai apar.
oookkkk! pai asa nici PS3 nu trebuia sa apara ca PS2 s-a vandut in draci si a avut si are jocuri bune. Ce tot vorbiti aci, PS4, de fapt, trebuia sa apara mai de mult.
De fapt nu zice mai nimic... Toti o dau cu aceeasi chestie gen "hardware-ul nu mai e un puzzle ca la PS3"... Sa fiu sincer, prefer 20 de titluri super bune pe an decat 500 de porcarii. Daca pana acum numai developerii seriosi puteau sa faca ceva pe PS3, de-acum inainte orice "aurolac inc." va scoate un joc de PS4... ceea ce nu stiu daca e neaparat un lucru bun. Da, va fi mai bine pentru indie games... si sper ca va micsora timpul necesar development-ului, dar ma si tem ca ne vom lovi de chestii tipice PC-urilor (neoptimizare, lansare "la gramada" - las' ca scoatem dupa aia patch-uri, ca e simplu hardware-ul)...
In plus, ne spune ce bine e cu "unified memory" si faptul ca le-a facut AMD un chip custom. Well, ma bucur pt. unified memory (desi cred ca o memorie de tip embedded ar fi fost mult mai rapida), insa nu pot sa nu ma intreb de ce nu au mers pe un GPU mai puternic, eventual ceva de tip custom. Nu cunosc "dedesubturile", dar sper sa existe totusi posibilitatea de a rescrie functiile GPU-ului (cum era la RSX) si sa nu fie ca pe PC. Nu de alta, dar daca nu se poate face lucrul asta, vom ajunge ca pe PC... sa-i facem upgrade anual, pt. ca nu mai stie DirectX 13 si nici nu poate fi "invatat" asa ceva...
Oricum... suntem ca in povestea cu drobul de sare. Si mi se pare atat de departe sfarsitul anului (daca prindem vreo consola chiar si atunci)...
Cutitul si painea sunt la noi,cumparatorii...degeaba scot ei 500 de titluri..din alea alegi 10-15...iar faza cu day 1 patch asta e tot vina comunitatii..daca suporta orice din partea developerilor\publisheri
Nu chiar. Aflam cu ocazia asta ca jocurile vor fi copiate de pe Blu-ray pe HDD in background. Astfel, jocul incepe imediat de pe disc si dupa vreo ora sau cat o dura treci pe HDD-ul cu viteza superioara ceea ce s-ar traduce prin load times si pop-in reduse.
PS4 va folosi un BD drive 6x ceea ce inseamna un maximum read speed de 27MB/s (la exteriorul discului, media este in jurul valorii de 20MB/s), hdd-urile de 2.5" si 5400rpm au o rata de transfer medie pe la 50MB/s daca nu ma insel.
Stiu ca iesise un zvon cum ca la urmatorul xbox toate jocurile vor fi copiate integral pe hdd si rulate de acolo, deci e foarte posibil ca si PS4 sa aplice o tactica asemanatoare, iar daca sistemul functioneaza si nu mai asteptam ca acum sfertul academic ca sa inceapa jocul dupa ce termina de copiat pe HDD vreo 4-5 GB ar fi un lucru bun. Mai mult, nici nu mai face zgomot discul si vor fi sanse mai mici sa se strice blocul optic pentru ca va fi folosit mult mai putin.
Nu abera nimeni. Eu spuneam ca sper sa fie mai multe jocuri bune la lansare, nu cum a fost pentru PS3. Deocamdata nu stie nimeni cate vor fi si care vor fi acelea.
---------- Post added 26-04-2013 at 10:35 PM ----------
Conteaza evolutia jocurilor si din alte puncte de vedere, nu doar grafic. Pot deveni mai mari si cu un gameplay mai complex. Acest lucru nu se poate realiza "radical" decat la un schimb de generatie. Si eu sunt de acord cu schimbul mai rapid de generatii. Oricum cred ca nu vor avea incotro, la cat de repede evolueaza lucrurile.
Nu cred ca Sony o sa scoata-o consola fara vreo 5-10 jocuri bune.
PS:restul probabil vor fi de umplutura.![]()
Sony Confirms Their E3 2013 Press Conference for Monday, June 10th, Get Ready For the PS4 - PS4 News
La noi, asta inseamna marti 11 iunie ,4 am.Their E3 2013 Press Conference is set for Monday, June 10th at 6PM PST/9PM EST, with streaming options likely being available on their website and PlayStation Home, but that has yet to be detailed. And when reached for comment on whether or not you’ll be able to watch the livestream directly on PlayStation LifeStyle, Sebastian Moss, Editor-in-Chief and Animal Lover, said with a steely gaze, “probably.”Oricum :
![]()
Vorbe, vorbe, dar faptele conteaza. Stiti vorba aia: sa vezi si sa nu crezi. Vom vedea ce jocuri se fac cand se lanseaza acestea pe piata. Pana atunci, sunt doar zvonuri.
Oare cum or sa fie distribuite jocurile de pe PS+ ? Vor fi 2 "+"-uri diferite, unul cu jocuri ps3 unul cu ps4, sau le vor amesteca cum au facut cu PSVita ?
va exista ps+ pentru ps4? eu cred ca va fi ceva cu totul diferiteu sunt curios daca de exemplu pot juca fifa 15 eu avand ps4 cu unul care are ps3, daca va fi acelasi psn
(dar cred ca nu e posibil asa ceva, nu? fiind 2 jocuri diferite, dar sunt curios si eu
) chiar sunt curios mai ales ca vad ca majoritatea jocurilor anuntate sunt multiplatform
![]()
Bookmarks