Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 730 of 903 FirstFirst ... 230 630 680 720 728 729 730 731 732 740 780 830 ... LastLast
Results 14,581 to 14,600 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #14581 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Intrebare, cand apare firmware 3.50 ca e in beta de o luna...? Stie cineva?

2. #14582 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @Mayhem
    Si eu astept, ma simt usor agasat cand intru sa ma joc ceva (in liniste) si incepe sa-mi scrie unul sau altul. E nevoie de "appear offline".
    De-abia gasesc timp sa ma joc, daramite sa stau la povesti!

@cr0c0
    Mersi frumos, o sa arunc un ochi!

3. #14583 SP
    Junior Member Ronnie's Avatar
    salut. nu ma mai pot conecta la play station plus. atunci cand incerc sa ma loghez de pe ps4 primesc urmatoarea eroare: an error occurred (ws-37397-9), iar de pe pc, cand dau sign in imi zice: Access Denied You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. ma poate ajuta cineva cu rezolvarea acestei probleme ?

4. #14584 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    salut
    vezi daca te ajuta ceva de pe aici
    WS-37397-9 - Page 20 - PlayStation® Forums

5. #14585 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    E o problema grea. Sony zice sa faci asta:
    https://support.us.playstation.com/s...Str=ws-37397-9
    Unii au rezolvat prin schimbarea IP-ului (IP-ul de iesire la internet nu IP-ul local al consolei). Asta se face simplu daca ai net de la RDS. Simpla resetare a conexiuni iti schimba IP-ul.
    Altii au rezolvat prin schimbarea MAC-ului ruterului.(MAC-ul dispozitivului care "face legatura cu internetul")

6. #14586 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred că te referi la MAC, MACH e altceva

7. #14587 SP
    am internet de la next gen si am ip static. nu cred ca merge schimbat o sa incerc varianta celor de la sony si sper sa mearga. daca dau rebuilt database nu o sa imi stearga toate datele contului ?

8. #14588 SP
    Cica nu se sterge nimic.
    How to: Rebuild a Sony PS4 Database and Why you should do it! - Gadget Helpline
    None of your installed games or features will be affected, but inside your Database and memory will now be a lot cleaner.
    What will happen to my PS4 if I rebuild the databa... - PlayStation® Forums
    Rebuilding the database deletes nothing. I've done it three times to fix some bugs with invitations and such

9. #14589 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Am facut si eu o reintializare sistem acum ceva timp si nu mai aveam nici o salvare, poate s-a schimbat treaba acum de la ultimele updateuri..

cel mai bine e sa-ti urci salvarile necesare in cloud si deci in caz ca nu le mai ai le dai jos de acolo.

10. #14590 SP
    Reinitializare de sistem este altceva decat Rebuild Database. Dar cel mai bine sa faca cum ai zis tu. Dar trebuie sa fie logat pentru a putea urca salvarile in cloud...

https://support.us.playstation.com/a...Safe-Mode-PS4/
    Rebuild Database: Scans the drive and creates a new database of all content. This operation may take a long time depending on the type and number of data items.
    Initialize PS4: Important: All data and settings will be lost by performing this step. Deletes all user data and restores the PS4 as if it just came out of the box. This option is the same as [Initialize PS4 ] in the (Settings) menu. System software (firmware) is not deleted.
    Initialize PS4 (Reinstall System Software): Important: Deletes all information on the HDD, including the System Software. Click here to download the reinstallation version of PS4 system software.

11. #14591 SP
    am facut rebuilt database si tot nu merge sa ma conectez la psn....

12. #14592 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De unde ai consola? Ai cumparat-o noua? Daca nu, s-ar putea sa fie banata ca au mai fost cazuri de PS4 banate.

13. #14593 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Dar alt cont PSN ai incercat? Sa vezi daca se logheaza ...macar sa stii daca e ceva cu consola sau cu contul, e cel mai simplu asa...

14. #14594 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Dar alt cont PSN ai incercat? Sa vezi daca se logheaza ...macar sa stii daca e ceva cu consola sau cu contul, e cel mai simplu asa...
    problema e ca nu merge sa ma loghez la psn nici de pe pc. cred ca mi-au blocat ip-ul cei de la play station. nu am incercat sa ma conectez de pe alt cont

15. #14595 SP
    Member ovydik's Avatar
    Si providerul tau vad ca e ceva mai dubios ca sa zic asa (eu n-am auzit de ei),incearca prima oara sa te conectezi de pe alt ip de pe tel (folosind un wifi sau conexiunea celulalara) si vezi ce se intampla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. #14596 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

17. #14597 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    imi cumpar Styx, 2ua luni mai tarziupe plus
    cumpar Zombi, 2ua luni mai tarziu pe plus.
    sa nu va luati Soma ca vine in 2ua luni

18. #14598 SP
    Junior Member DefinedArt's Avatar
    Am vazut niște clipuri pe Youtube cu diverse conturi de PSN facute pe India cu, care puteau downloada orice joc fără al plăti.
    A încercat cineva asa ceva?

19. #14599 SP
    Member xenocid's Avatar
    Salut!

DeathOfArt, cumpara si tu FarCry 4 ca-ti platesc eu jumate

20. #14600 SP
    Member musat's Avatar
    Quote Originally Posted by DefinedArt View Post
    Am vazut niște clipuri pe Youtube cu diverse conturi de PSN facute pe India cu, care puteau downloada orice joc fără al plăti.
    A încercat cineva asa ceva?
    De ce nu incerci tu si ne spui si noua daca merge?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.