Intrebare, cand apare firmware 3.50 ca e in beta de o luna...? Stie cineva?
salut. nu ma mai pot conecta la play station plus. atunci cand incerc sa ma loghez de pe ps4 primesc urmatoarea eroare: an error occurred (ws-37397-9), iar de pe pc, cand dau sign in imi zice: Access Denied You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. ma poate ajuta cineva cu rezolvarea acestei probleme ?
salut
vezi daca te ajuta ceva de pe aici
WS-37397-9 - Page 20 - PlayStation® Forums
E o problema grea. Sony zice sa faci asta:
https://support.us.playstation.com/s...Str=ws-37397-9
Unii au rezolvat prin schimbarea IP-ului (IP-ul de iesire la internet nu IP-ul local al consolei). Asta se face simplu daca ai net de la RDS. Simpla resetare a conexiuni iti schimba IP-ul.
Altii au rezolvat prin schimbarea MAC-ului ruterului.(MAC-ul dispozitivului care "face legatura cu internetul")
am internet de la next gen si am ip static. nu cred ca merge schimbato sa incerc varianta celor de la sony si sper sa mearga. daca dau rebuilt database nu o sa imi stearga toate datele contului ?
Cica nu se sterge nimic.
How to: Rebuild a Sony PS4 Database and Why you should do it! - Gadget Helpline
What will happen to my PS4 if I rebuild the databa... - PlayStation® ForumsNone of your installed games or features will be affected, but inside your Database and memory will now be a lot cleaner.
Rebuilding the database deletes nothing. I've done it three times to fix some bugs with invitations and such
Am facut si eu o reintializare sistem acum ceva timp si nu mai aveam nici o salvare, poate s-a schimbat treaba acum de la ultimele updateuri..
cel mai bine e sa-ti urci salvarile necesare in cloud si deci in caz ca nu le mai ai le dai jos de acolo.
Reinitializare de sistem este altceva decat Rebuild Database. Dar cel mai bine sa faca cum ai zis tu. Dar trebuie sa fie logat pentru a putea urca salvarile in cloud...
https://support.us.playstation.com/a...Safe-Mode-PS4/
Rebuild Database: Scans the drive and creates a new database of all content. This operation may take a long time depending on the type and number of data items.Initialize PS4: Important: All data and settings will be lost by performing this step. Deletes all user data and restores the PS4 as if it just came out of the box. This option is the same as [Initialize PS4 ] in the (Settings) menu. System software (firmware) is not deleted.Initialize PS4 (Reinstall System Software): Important: Deletes all information on the HDD, including the System Software. Click here to download the reinstallation version of PS4 system software.
De unde ai consola? Ai cumparat-o noua? Daca nu, s-ar putea sa fie banata ca au mai fost cazuri de PS4 banate.
Dar alt cont PSN ai incercat? Sa vezi daca se logheaza ...macar sa stii daca e ceva cu consola sau cu contul, e cel mai simplu asa...
Si providerul tau vad ca e ceva mai dubios ca sa zic asa (eu n-am auzit de ei),incearca prima oara sa te conectezi de pe alt ip de pe tel (folosind un wifi sau conexiunea celulalara) si vezi ce se intampla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imi cumpar Styx, 2ua luni mai tarziupe plus
cumpar Zombi, 2ua luni mai tarziu pe plus.
sa nu va luati Soma ca vine in 2ua luni
Am vazut niște clipuri pe Youtube cu diverse conturi de PSN facute pe India cu, care puteau downloada orice joc fără al plăti.
A încercat cineva asa ceva?![]()
Bookmarks