Sony Implementing Two Factor Authentication For PSN Soon According To Support | GearNuke
A mai fost confirmat prin mai de catre Sony, s-ar putea sa fie independent de 4.0
Sony Implementing Two Factor Authentication For PSN Soon According To Support | GearNuke
A mai fost confirmat prin mai de catre Sony, s-ar putea sa fie independent de 4.0
Ma referam strict la partea cu SMS-ul. Oricum si in articolul asta e specificat ca " This (from what we’ve been told) will not be largely publicised but will be an additional option under the Security section of your account on PS4 or PC."
Ar fi de *** sa faca optiunea asta ceva mandatory. Altminteri observ ca zvonul a plecat de pe reddit, de la un user care pretindea ca e angajat sony. Contul respectivului pe reddit a fost sters.
In alta ordine de idei, poate ar trebui sa se gandeasca astia de la Sony sa adreseze porcaria din OS-ul PS4 care iti spune ca nu ai spatiu de descarcare atunci cand pe hdd sunt 40 de gb liberi si tu incerci sa descarci un patch de 4 gb.
BONUS INFO: pentru ca respectivul ala a zis ca se va lansa in australia si noua zeelanda m-am dus frumos pe pagina psn de acolo. Iaca ca era adevarat. Mai jos sunt detaliate conditiile. Din fericire acest 2 step verification ramane o optiune, ceea ce ma bucura pe mine ca detinator de accounts atat pe US cat si pe UK, de unde de altfel am majoritatea jocurilor. Mi se parea normal sa ofere si optunea cu applicatia de mobil sau cu mailul cum fac atatia altii printre care Microsoft sau Yahoo.
Anyway, enjoy:
https://www.playstation.com/en-au/ge...-verification/
You do not need to sign-in with 2SV if:
2SV is switched off.
Guys, si-a luat un prieten PS4 si tot incearca sa intre in party da nu poate, cica e ceva de la NAT. Eu stiu ca am modificat ceva cand am luat consola, dar nu mai stiu exact ce si in ce, de unde. Any help, ca nu ma gasesc postarea pe thread ?
Cel mai simplu, sa bage cablu de net in consola si sa nu mai fie pe wifi, te scoate de orice problema sau sa puna consola in dmz sau deschide portul consolei din router.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
A incercat si sa reconfigureze conexiunea prin cablu de pe consola si sa lase setarile implicite? Nu mai tin minte exact unde e, dar sigur o gaseste usor in setarile consolei.
P.S.: sa verifice de siguranta si informatiile de pe site-ul asta ->http://www.playstationing.com/ps4/ho...s4-and-ps3/839
Arata clar cum trebuie sa verifice ce tip de NAT are acum la consola (tip 1-conectat direct la net, fara firewall/router, tip 2- conectat prin firewall/router, dar porturile necesare deschise sau tip 3-are porturile necesare inchise) si ce porturi trebuie deschise pentru ca totul sa fie ok.
Fake? Felicitări lui, arată bine
The PS4 Slim May Be Out In The Wild Already
![]()
Mai multe comparatii aici: Rumour: PS4 Slim Hardware Images Allegedly Leak Online - Push Square
O sa arate fain langa PS3 slim![]()
Din pacate este reala.. zici ca-i neterminata :/
Sper sa aiba ceva bun sub "capota", ca la design au dat cu mucii in fasole astia de la $ony.
LE: sa inteleg ca asta e un slim, nu "NEO"?!ce rost are un slim in ecuatie..
Nu este urâtă. Doar că vanilla arată în continuare foarte bine.
Pare o mică schimbarea în design.
mai mult ca sigur e real si probabil ca e ceva de marketing acest leak. mai tineti minte faza cu ps3 slim? cand a aparut prima poza prin leak si scrisesem o stire si toata lumea era nemultumita de design, dar cand s-a lansat, fix cu acelasi design, toata lumea a sarit in sus de bucurie si cat de bine arata. eu zic ca arata foarte bine si daca e mai ieftina e perfecta pentru cei care nu au trecut inca la ps4. o sa fie o luna foarte interesanta septembrie, pacat ca se vorbeste prea mult de hw si prea putin de jocuri totusi.
Fata de cum arata noul Xbox One S, asta arata jalnic. La fel ca si PS3 slim la vremea lui, poate chiar mai nereusita. O vrajeala oricum, daca n-au rezolvat problemele de galagie si wi-fi, nu imi pasa de ea.
PS4 avea deja un design foarte bun, cam greu sa vii cu ceva nou si misto, mai ales cand vrei sa atragi atentia cu NEO, probabil ca de asta nici nu s-au obosit prea tare. Iar pentru XOslim nu era atat de greu sa aibe un design misto, avand in vedere cum arata XO (si mie imi place foarte mult XO slim btw). intr-adevar daca nu rezolva toate probleme existente pe ps4, ar fi o mare bila neagra.
chiar ma gandeam zilele astea, daca Neo asta e ceva de capul lui si il cumpar sa zicem la anul, cat de repede va veni urmatorul ciclu de console, pentru ca neo este ceva la mijloc. ca sa fiu mereu "la zi" de acum inainte, trebuie sa cumpar o consola la 2-3 ani? va fi un mare minus asta, pentru ca nu multa lume isi permite sa isi cumepre o consola day one. sa vedem la ce se gandesc si ce planuri de viitor au.
Ah doar asa, sa fie mai ieftinache, altfel pare mai cheap decat "vanilla".
LE: oricat de mult ma amuza pe mine gaura aia de ventilatie, tip burlan de hota la XBONE S (cel putin pe alb) de data asta i-au luat pe astia de la $ony la design. In sfarsit XBONE avea nevoie de un S, PS4 nu.. dar ma rog. Sunt curios cat de ieftina va fi, daca asta ar fi argumentul principal.
Bookmarks