Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 903 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 577 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1521 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Stunning PS4 Game Cases, Which Concepts Do You Prefer? - Gamechup | Video Game News, Reviews, Features, Guides

We have a few concepts made by talented people, which shows what Sony could potential go with for PS4 game cases.

Black > Rainbow.... stuff
    Attached Images Attached Images killzone-shadow-fall-ps4-box.jpg killzone-shadow-fall-ps4-box-1.jpg killzone-shadow-fall-ps4-box-2.jpg drive-club-ps4-box-1-copy.jpg killzone-shadow-fall-ps4-box-4.jpg

2. #1522 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Primul e badass. Oricum vor fi tot BluRay, deci probabil ca vom avea carcasa aproape ca la PS3. Insa o trecere de la carcasa aia semitransparenta la ceva negru (sau alta culoare) si o mica schimbare a formei n-ar strica.

3. #1523 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Yup, arata fenomenal prima. De ar fi toate carcasele negre

4. #1524 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Seamănă cu carcasa de la AC Revelations-Special Edt

5. #1525 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Sony ataca inainte de conferinta Microsoft.

6. #1526 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ataca degeaba, maine M$ ne arata sigur consola

7. #1527 SP
    Ω Pira's Avatar
    E atat de ascutita consola incat ne va taia rasuflarea.

8. #1528 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

9. #1529 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Nu asta era miza, cine arata consola primul. Cu acest teaser cei de la Sony au redirectionat o parte din discutiile de pe forumuri si hypeul generat de conferinta Microsoft catre PlayStation 4.

10. #1530 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu sunt "redirecţionat tot pt ziua de mâine" , poate din cauza vârstei, dar parca vad ca si M$ nu ne arata "cutia" pana la urmă

PS la mine nu asta a fost miza, pt mine contează cine imi va oferi mai multe jocuri exclusive

11. #1531 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    so ?la ce nr infim de exclusivitati are M$ si la oferta imbatabila Ps Plus foarte putin conteaza cutia...

nu cred ca microsoft se va axa pe noi ip-uri odata cu noul xbox..ei se vor baza pe conceptul media center,entertainment media center etc..si pe exclusivitatea temporara a DLC-uriilor de la COD

P.S. Ps Plus nu e ptr materialisti insa e ptr gameri..cele mai multe jocuri sunt plan secund dar sunt excelente...si pana la urma sunt jocuri pe care le gasesti la zavvi la 8-15 lire. si inca ceva...nu-ti streseaza unitatea optica

12. #1532 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vorbeam de ps4 vs xbox infinity, nu de ps3 vs xbox 360...Dar daca următoarea consola de la Microsoft va avea doar exclusivităţi gen Fable si Kinect, atunci e simplu Daca citeai si cealaltă postare a mea ai fi înţeles

13. #1533 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    so ?la ce nr infim de exclusivitati are M$ si la oferta imbatabila Ps Plus foarte putin conteaza cutia...
    Ai vorbit ca un adevarat fanboy Sony. De unde stii tu ce exclusivitati vor anunta maine cei de la Microsoft?

Cat despre "oferta imbatabila PS Plus"... mie unul mi se pare atat de lame incat nu voi da niciodata bani pe asa ceva. Au mai avut o tzeapa de genul asta pe care am dat bani cativa ani. Se numea Qore. Macar la Qore imi puteam accesa jocurile primite ca subscriber (chiar si dupa ce se termina). La PS Plus, odata ce nu mai platesti, iti iei adio de la tot. Not for me... sorry.

14. #1534 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt un colecţionar poate ps plus e "lame", pt. un gamer simplu ca mine e foarte ok, eu joc si trec mai departe. Referitor la ce a postat darkpaul, nu cred ca poate fi acuzat de "fanboysm", a avut xbox la fel ca si mine, apoi a ales concurenţa

LE @tudy nu intra nimeni in nicio polemica, doar ne spunem o părere despre un program (ps plus) care are şanse mari sa rămână si pe ps4

15. #1535 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai sa nu intram acum in polemici despre PS Plus. Macar nu in topicul asta.

16. #1536 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Are rost să comparăm Plus-ul cu Gold-ul ? Să fim serioși. Pentru ambele plătești anual doar că unul... Și aici mă opresc.

On topic: Interesant marketingul Sony. Față de cel de la PS3 aici suntem cu ani lumină în față. Teasere, multe jocuri la lansarea, jocuri indie,arhitectura pc, etc. Și nici nu a venit E3-ul.

17. #1537 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Și nici nu a venit E3-ul.
    Nu mai e mult Probabil o sa fie o lupta MK Xbox vs PS.. cel cu combo-uri mai bune castiga, poate o sa o lupta si intre fanii MS si Sony.
    Trecand gluma la o parte, o sa fie mare galgaie dupa E3 ce controller e mai bun, care exclusivitati sunt mai bune, care carcasa arata mai bine etc.( ca la PS3 si xbox360). Can't wait

18. #1538 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

19. #1539 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Care era preţul?

20. #1540 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 903 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 577 ... LastLast