Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 778 of 903 FirstFirst ... 278 678 728 768 776 777 778 779 780 788 828 878 ... LastLast
Results 15,541 to 15,560 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #15541 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Se merita acest Stand ?? Zacro® PS4 Vertical Stand Cooling Fan Dual Charging Station with Controllers Silicone Thumb Stick Grips Cap Cover 8 Pack for Playstation 4 DualShock 4 Controllers, with Dual USB HUB Charger Ports - Dual Use with Best Cooling and Charging System https://www.amazon.co.uk/dp/B01AOWJ2..._a-o7xbPRKGTEY

2. #15542 SP
    Junior Member Ronnie's Avatar
    salutare. ma chinui sa rezolv eroarea WS-37397-9 referitor la imposibilitatea de a ma conecta la contul psn atat de pe ps4 , cat si de pe laptop si nu am gasit inca solutia. eu consider ca problema e adresa mea de ip, care cred ca e blocata de cei de la playstation, cu toate ca am vb cu ei si ei spun ca nu este blocata. ideea e ca ma pot conecta la contul psn de pe alta adresa ip si le-am spus si lor asta.

3. #15543 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Se merita acest Stand ?? Zacro® PS4 Vertical Stand Cooling Fan Dual Charging Station with Controllers Silicone Thumb Stick Grips Cap Cover 8 Pack for Playstation 4 DualShock 4 Controllers, with Dual USB HUB Charger Ports - Dual Use with Best Cooling and Charging System https://www.amazon.co.uk/dp/B01AOWJ2..._a-o7xbPRKGTEY
    Arata chiar fain standul ala.

4. #15544 SP
    Junior Member masterninja's Avatar
    E adevarat ca atunci cand se va lansa ps4 pro o sa fie un update si pe ps4 si se va adauga skype ?

5. #15545 SP
    Daca nu ma insel Skype este detinut de Microsoft, deci slabe sanse.

6. #15546 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Quote Originally Posted by Ronnie View Post
    salutare. ma chinui sa rezolv eroarea WS-37397-9 referitor la imposibilitatea de a ma conecta la contul psn atat de pe ps4 , cat si de pe laptop si nu am gasit inca solutia. eu consider ca problema e adresa mea de ip, care cred ca e blocata de cei de la playstation, cu toate ca am vb cu ei si ei spun ca nu este blocata. ideea e ca ma pot conecta la contul psn de pe alta adresa ip si le-am spus si lor asta.
    Incearca si cu alt router.

7. #15547 SP
    Junior Member Ronnie's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Incearca si cu alt router.
    mi-a mai spus cineva acest lucru, deci trebuie sa incerc si cu alt router. eu am bagat direct cablu de net in laptop si tot nu a mers sa ma loghez...

8. #15548 SP
    Junior Member ticaaa's Avatar
    pentru a cumpara de pe store voi folositi cardul de salar?
    este sigur sau pot fi probleme?

9. #15549 SP
    Nimic nu este 100% sigur. Daca nu vrei sa lasi cardul salvat poti sa alimentezi contul si stergi datele cardului, cand ai nevoie introduci iar datele cardului.

10. #15550 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ticaaa View Post
    pentru a cumpara de pe store voi folositi cardul de salar?
    este sigur sau pot fi probleme?
    Activează asta si poți să stai liniștit, e aproape imposibil să îți mai spargă cineva contul.
    https://www.playstation.com/en-us/ac...-verification/

11. #15551 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Salut, cand am incercat sa intru pe contul meu de psn am primit mesajul : " update of security you need to changr your password....". Am primit mail de la sony instant dupa sa imi schimb parola. E ceva normal? Sunt cam paranoic cu chestii de genul. Ultima data cand am schimbat parola a fost acum cativa ani cand au fost hackuiti.

12. #15552 SP
    Salut ,merg jocurile SH pe PS4 ? Adica nu o sa am nici un dezavantaj in multiplayer sau in joc ?

13. #15553 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Merg fara probleme!

14. #15554 SP
    Jocurile SH funcționează exact ca si cele noi. Singurele chestii la care se poate sa nu ai acces sunt eventualele dlc-uri sub forma de cod ce vin in carcasa jocului (de cele mai multe ori inutile).

15. #15555 SP
    Ok multumesc

16. #15556 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mă poate ajuta vreun coleg cu un cod PS Plus Trial de 30 de zile pentru EU, nu UK sau US? Mulțumesc anticipat, dau o bere

---------- Post added 02-10-2016 at 19:34 ----------

Și pentru UK ar fi bun Dau la schimb unul de US.

17. #15557 SP
    Member musat's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Activează asta si poți să stai liniștit, e aproape imposibil să îți mai spargă cineva contul.
    https://www.playstation.com/en-us/ac...-verification/
    Multumesc de sfat. Am activat si eu acum verificarea in 2 pasi.

18. #15558 SP
    E adevarat ca PS Store e acum si pentru Romania ? Adica daca imi fac cont pe Romania o sa am aceleasi benefici ca si pe UK sau US?

19. #15559 SP
    Da, fa-ti liniștit pe Ro, e identic cu UK ca oferte, iar uneori preturile sunt mai mici. Si poti plăti direct cu cardul.

20. #15560 SP
    Am 16 ani ) nu am card .Doar daca il pun pe a lor mei ,dar ei au cardu facut in Spania in euro ,are ceva ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.