Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 779 of 903 FirstFirst ... 279 679 729 769 777 778 779 780 781 789 829 879 ... LastLast
Results 15,561 to 15,580 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #15561 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    In cazul asta nu știu. S-ar putea sa meargă doar pe magazinul Spaniei. Dar poți sa iti faci card și daca ai 16 ani.

2. #15562 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Poti plati cu orice card pe orice cont. Ideea e ca trebuie sa completezi adresa de facturare cu o adresa din tara pe care ai contul. In situatia in care nu iti accepta plata iti apare un mesaj. Si apoi te uiti sa vezi in transaction history daca s-a procesat comanda (mai da eroare si o proceseaza). Daca nu s-a procesat, atunci nu poti plati.

3. #15563 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Esti sigur ca poate? Din cate retin eu iti cere sa completezi doar datele cardului. Adresa de facturare e aceeași cu adresa pe care ai trecut-o când ti-ai facut contul si parca nu o mai poți schimba.

4. #15564 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

5. #15565 SP
    am platit saptamana trecuta cu card ro pt contul de uk. Stiu ca am completat cu o adresa de Anglia undeva. am presupus ca e billing adress.

6. #15566 SP
    Member musat's Avatar
    Si costa 300$ pe Amazon. Dar ai ce face cu ele (ps4+displayul) daca esti in tren (care au prize in compartiment ! ) si mergi 10-12 h .

7. #15567 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Dat fiind ca televizorul e ocupat in anumite perioade ale zilei (fix cand am eu timp si chef sa ma joc), stie cineva vreo alternativa de a folosi consola in timp ce tv-ul e ocupat cu alte canale? Sa pot sa o leg la monitor sau ceva..

8. #15568 SP
    Member solaru's Avatar
    Sony au anuntat ca permit streaming pe PC

https://remoteplay.dl.playstation.ne.../en/index.html

9. #15569 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Darthstone View Post
    Dat fiind ca televizorul e ocupat in anumite perioade ale zilei (fix cand am eu timp si chef sa ma joc), stie cineva vreo alternativa de a folosi consola in timp ce tv-ul e ocupat cu alte canale? Sa pot sa o leg la monitor sau ceva..
    Poti sa o legi la monitor.

10. #15570 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Sunt 3 variante sau chiar 4, daca vrei sa dai banii pe un PS TV.
    1. Legi consola la monitor
    2. Faci remote play pe PC
    3. Faci remote play pe telefon
    4. Te joci pe alt TV prin PS TV

11. #15571 SP
    5.Cumperi VR (dai banii pe PS VR - cand apare )
    6. Te joci Picture in Picture sau PAP (daca ai diagonala suficienta si functia asta)

12. #15572 SP
    Member musat's Avatar
    Nu există monitoare cu intrare HDMI? Și care nu costă 300$! Sau dai banii ăia pe un super monitor care îl folosești și la altceva decât numai pentru consolă.

13. #15573 SP
    poti gasi adaptoare pt orice monitor.
    - HDMI to VGA ex: https://www.flanco.ro/adaptor-hama-5...FUIq0wodrrsEOg
    - HDMI to DVI ex: Cablu adaptor HDMI-DVI/D HAMA 34033 | ALTEX

14. #15574 SP
    Senior Member dark18's Avatar

15. #15575 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am o problema,de cand a aparut ultimul update 4.00 la PS4,am observat ca am o problema cu party cu o eroare de genul "Cannot use voice chat..due Nat Type" si nu folosesc router si sunt pe Nat Type 1.Solutii?

P.S Ceva de genul asta e problema mea PS4 party chat Nat type error - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs,sper ca am nimerit locul potrivit.

16. #15576 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Poate nu e de la tine, poate e de la cel cu care vrei sa vorbesti.

17. #15577 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Ultimu update este 4.01.

18. #15578 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Pai am mai intrat și la alți erau 5 inși în party și tot asa,am mai pățit asta mai de mult.

Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

19. #15579 SP
    Junior Member masterninja's Avatar
    Stiti o pereche de casti pana in 100 de lei pentru telefon care sa mearga bine si la controler-ul de PS4 cu un microfon bun ?

20. #15580 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.