Promotional price valid from 27-02-2017 to 13-03-2017.
Ciudat, imi cere sa platesc 25 RON cand apas "Order & Pay".
EDIT: nvm, suma minima pt incarcarea contului e de 25 RON. Deci restul 20 o sa ramana acolo.
Am observat si eu treaba asta cu suma minima pentru tranzactii de 25 lei cand am cumparat Infamous First Light luna aceasta la promotie (cu PS+ a fost ~17 lei). La inceputul lui ianuarie am cumparat la aproximativ aceasi suma NFS Rivals, dar nu a fost o suma minima.
Si cat a costat nfs? Poate ai mai avut ceva in wallet. Mi se pare ca daca ai ceva in wallet de pe card iti mai ia doar diferența, chiar daca e sub 25.
Tin minte ca minimul asta de 25 de lei e de cand s-a lansat store-ul romanesc.
Mai are cineva probleme cu plata online?
De 4-5 ori am incercat cu un card care a mai fost folosit pe store dar nu reusesc.
Si mesajul de eroare nu poate fi mai vag de atat:
http://i.imgur.com/HyvY937.png
Asta se intampla dupa ce pun codul de verificare primit prin SMS (card VISA, banca BT) .
Încearcă si din consola, poate ai noroc. Am obs ca unora le merge doar pe pc, iar altora doar direct din store de pe consola.
@sexbobomb91 Incearca din consola, eu am patit-o sa incerc sa platesc de pe site si sa-mi intre cardul automat la anti-frauda. Mesajul de la suport a fost sa incerc de pe consola si nu din site.
Pacat ca faza cu Showtime e degeaba la noi
PS Plus Bundle: Buy 1 Year of Plus, Get 3 Additional Months of Plus and Showtime – PlayStation.Blog
Oficial, nu există dată, încă. Neoficial, in cel mult două săptămâni. Un fw nu sta mai mult de o lună in beta, asa e pe la Sony.
Din păcate, România nu este in listă
Between now and Friday, March 31, anyone who spends €50/£50 through the European PlayStation Store will receive a €10/£10 voucher code by April 9, Sony Interactive Entertainment Europe announced today. No matter how much money you spend this month, only one €10/£10 voucher can be earned, and you must redeem the code by April 30.
Nu stiu daca se aplica la noi dar in Italia, Germania, Olanda si Belgia Sony vor reduce pretul PS4-ului la 200 Euro, doar maine (3 Martie 2017), datorita lansarii Nintendo Switch-ului: https://www.gamereactor.es/noticias/379813/ .
Si un video interesant care descrie cum a ajuns PS4 in varf. Informativ pentru cei care nu au urmarit evolutia consolei pana acum.
Bookmarks