Voua va merge PS Store de US sau RO?
Looks like Sony is launching a gold PlayStation 4
Sony is yet to announce the new console colour, which is for the regular (slim) PS4 - not the Pro - with a 1TB hard drive.
Mda... Alb la varianta de 500 GB, iar mai nou, haur pentru 1 TB. Maine poimaine vor scoate curcubeu la Pro.
ar fi misto varianta curcubeu !
nu stiu de ce se mai insista cu slimul.. cine naibi si-ar mai lua ps4 nou si s-ar arunca la slim si nu la pro
Mai suntem si din ăștia mai saraci si diferența aia de 5-600 de lei contează. Asta in RO, in tarile mai bogate nu vad nici eu dc ti-ai lua slim in loc de pro.
---------- Post added 03-06-2017 at 15:35 ----------
Pe cont RO merge folosit card bancar din UK?
asa le mai zice si la variantele de la casti![]()
ce sa zic, sunt consumator.. le-am luat pe toate![]()
Cu ocazia Days of Play Sale(cred ca incepe vineri 9 Iunie) vreo sansa sa avem si noi astfel de preturi prin magazine? PS Plus 1 an 34 euro,Horizon Zero Dawn 38 euro,PS4 Pro 349 euro.
Au si aparut la precomanda (fara pret momentan).
PlayStation 4 CUH-2000 Series 500GB HDD (Gold)
PlayStation 4 CUH-2000 Series 500GB HDD (Sliver) (url-ul se va schimba cand vor corecta "sliver"-ul cu "silver")
Interesanta si versiunea Dragon Quest Roto la 570 $: PlayStation 4 CUH-2000 Series 1TB HDD [Dragon Quest Roto Edition]
Îmi tot crapă în pes 2017. S-a mai întâmplat cuiva să se blocheze până acum? Primesc eroarea ce-34878-0, am reinstalat jocul, update este la zi... Să fie problemă de garanție? Ați mai pățit? Chiar nu înțeleg ? E un ps pro, am mai pățit de vreo două ori în rise of the tomb rider și cam atât. Jocurile sunt luate online...
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 08-06-2017 at 06:01 ----------
Revin. Am dat inițializare consolei și aștept să termine. Urmează o ultimă probă înainte de service. Culmea cu discurile n-am pățit până acum. Am folosit inclusiv abonamentul de netflix și n-am avut probleme
Ceva are și nu cred că-i de natură software. Am resetat, am reinstalat, am reinițializat și degeaba. Ultima oară mi-a făcut așa de urât de parcă ar fi fost de la tv... S-a blocat și n-am mai putut face nimic decât să îi tai alimentarea că să-și revină. Sunt profund dezamăgit, în special pentru faptul că-i ps pro și n-am apucat nici să mă bucur de ea că o bag în service.
Consola e luată prin altex. Trebuie să o duc personal în service sau o pot lăsa în orice magazin din apropiere?
---------- Post added 09-06-2017 at 09:26 ----------
Îmi trebuie și cutia originală pentru predare în service?
Bookmarks