Care e faza cu jocurile Hit ? Am vazut reclama pe facebook super preturi dar din cate stiu jocurile au fost si mai ieftine de atata.
Cine doreste un cod pentru F1 2017 ‘1988 McLAREN MP4/4 CLASSIC CAR DLC, ps4, zona 2, sa-mi dea pm.
Ce e in neregula cu consola asta? Am 370GB utilizati din 408GB si nu pot sa fac un update de 10GB pentru ca nu am suficienta memorie dupa care sa aflu ca de fapt, update-ul are doar 3.5GB.
Am de puțin timp un ps4 pro iar astăzi în COD:WW2 a observat anumite artefacte ciudate în joc, anumite umbre apăreau și dispăreau brusc. Am încercat sa ies din joc și atunci consola s-a închis și apărea ledul rosu intermitent.
O fi fost un bug sau este de dus în service?
Este cumpărată de la Orange, a avut cineva vreo experienta cu ei în trecut?
Frumoasa editia asta limitata, dar am impresia ca al ei controller este din plastic lucios, o sa transpire mana pe el ca naiba.
Si nu inteleg aditia camerei, o sa cantareasca in plus la pret.. dar na, probabil daca bine la pachet, ca design, pentru cineva care foloseste o astfel de camera.
Salut, vi s-a intamplat pana acum sa va dispara jocuri din consola asa din senin? Daca vi s-a intamplat, care ar fi cauza?
Mi s-a intamplat sa-mi dispara jocurile de la ps+ (Library) (Life is Strange), de cand cu update-ul acela, in care jocurile de ps+ sunt puse in sectiune separata de +.O sa astept sa vad daca apare la loc, atunci cand imi voi lua din nou abonament.Am cont pe Ro
Bookmarks