Se joaca cineva pe tv oled? Daca da, de cat timp? Ati avut probleme cu tv_ul?
Joc eu pe un LG B7 de mai bine de un an, zilnic. Intre doua si 4 ore pe zi. Restul pana la 10h/zi sta pe YouTube sau Netflix. N-am nici cea mai mica urma de burn in ca sigur asta ai vrut sa afli. Si nici alte probleme.
Salut colegi am o mare dilema in acest moment am 2 console PS4 Pro si Xbox One X, doresc sa raman doar cu una singura.
De jucat online ma joc doar Fifa in rest joc single player ce recomandati?
Ai mai postat si pe alt thread. Daca vrei iti dau quote aici si la raspunsuri.
Stiu ca am mai postat m-am gandit ca poate acolo nu a fost vizionat cum trebuie din cauza ca nu sunt foarte multi utilizatori de xbox![]()
Nu prea am multe persoane cu care sa joc online.Joc in modul search What i find
---------- Post added 10-04-2019 at 11:50 ----------
Dilmea cea mare este daca merita sa ramai cu o consola cu grafica ceva mai bine fata de una care clar are suport mult mai bun din punct de vedere jocuri.
Da asa este te poti juca jocuri mai vechi dar de cand am xbox nu am jucat nici macar 1 joc vehi .
https://blog.eu.playstation.com/2019...w/#sf210774850
PSN Online ID Change feature launches for all PS4 players tomorrow
18 questions about the long-awaited feature answered
Cred ca e destul de self explanatory titlul articolului
Problema este ca daca-ti schimbi ID-ul, s-ar putea sa pierzi acces la DLC-uri, progres, samd. Ceea ce e cam...aiureaPSN Online ID Change feature launches for all PS4 players tomorrow![]()
Sunt doar 10 jocuri la care risti sa iti pierzi progresul. Asa se intampla cand studiourile angajeaza monkey coders care folosesc PSN ID pe post de cheie in baza de date.![]()
Pentru cei interesati, la Onrush se sterge tot progresul facut, dar nu trofee, personaje si masini deblocate. Eram level 272 si acum sunt 1. Probleme la alte jocuri nu am intalnit pana acum.
A incercat cineva la Fifa 19? Mi-e frica sa nu mi se stearga levelul de 80 si clubul de la ***.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks