Si eu am primit pt contul de UK tema si cod de 20%. Main il folosesc pe cel de US. Pe cel de UK mai cumpar dlc pt unele jocuri fizice luate de la noi.
Si eu am primit pt contul de UK tema si cod de 20%. Main il folosesc pe cel de US. Pe cel de UK mai cumpar dlc pt unele jocuri fizice luate de la noi.
Am riscat, am curtat consola si schimbat pasta si acum nu se mai aude nimic. Este super acum. Multumesc pt sfaturi
Daca a primit careva un cont discount de 20 sau 30 % pt PSN UK si nu intentioneaza sa-l foloseasca, pm pretty pls.
Mai am o intrbare. Unde pot vedea cate ore de functionare are consola? Exista asa ceva la PS4 ?
Nu ai cum sa vezi chestia asta pentru ca Sony nu are nimic dezvoltat in sensul asta. Daca ai noroc si o sa fie ca anul trecut, acum de sarbatori o sa faca un fel de "wrap-up" cu anul 2019 pentru fiecare si iti arata ceva statistici pe anul asta, dar nimic super in detaliu sau la nivel de ani.
Sau, daca iti arde de adunat (si esti singurul proprietar al consolei), aduni numarul orelor de la toate jocurile jucate. Ar trebui sa iti arate pe profil la orice joc.
Stiu ca Sony mai trimitea mailuri cu un rezumat de genul, trofee castigate, ore jucate, etc, dar nu stiu daca inca fac asta. Eu nu am subscribe chiar la toate chestiile de la ei.
Trimit prin ianuarie cu ce ai jucat anul anterior, dar nu ai chiar foarte multe detalii.
Oare ce suprize pregatesc cei de la Playstation Romania?
https://www.mosgamer.ro/?fbclid=IwAR...IaljhvvOeWJulw
Sa fie ceva oferte pe PSN Store Romania?
Originally Posted by PlayStation Romania
Originally Posted by PlayStation Romania
LP PlaystationOriginally Posted by PlayStation Romania
Fa poza, da tag la 3 prieteni, da mai departe pe mail, printeaza si lipeste afise la metrou. Si totul pentru o tragere la sorti. OK.
Si cam cum ar trebui sa funcționeze un concurs cu premii? Aproape toate presupun o achiziție de produs si o inscriere cu dovada achiziției (cod de pe produs sau bon fiscal) pe un site al producătorului.
Din ce am incercat eu acum vreun an, nu as zice ca merita. Input lag cu duiumul, mi se parea nejucabil uneori. Dar poate nu erau toate jocurile asa, cine stie. Eu nu am prelungit pentru ca nu am vazut vreo valoare in el. Cred ca mai castigat iesi cu o consola cumparata SH, gasesti destule bune pe OLX, nemodate. Ca sa nu mai zic de jocuri in sine, preturi derizorii. Daca vrei pentru RDR, GoW si altele, se poate sa nu ai o experienta prea placuta.
Cel mai simplu este sa incerci un trial, vezi daca iti place cum se comporta.
Jocurile de PS4 de la PS Now pot fi descarcate, nu esti obligat sa le joci prin streaming. Într-adevăr, la celelalte e enervant input lagul.
Bookmarks