PS4 Pro, găsești la preț bun, 1000-1100
Salut , un amic are ps slim si tv lui nu are hdmi .
Intrebarea mea ar fi : Ar functiona cu splitter hdmi din imagine de mai jos
Din cate inteleg din poza este un splitter nu converter. Deci dintr-un HDMI iti scoate mai multe HDMI-uri. Ca urmare nu ii va functiona.
Pe console nu prea stiu shootere recente de genul, dar pe PC ar fi cateva:
War of Rights
History Civil War: Secret Missions
Call Of Juarez: Gunslinger (ish)
Darkest of Days (nu doar cu Civil War)
Unele din cele de sus cred ca sunt pe generatia anterioara de console si daca vrei alte jocuri cu acest focus, dar nu sunt shootere, ar mai fi:
Ultimate General: Civil War
Gettysburg: The Tide Turns
Civil War: 1863
Civil War II
Scourge of War: Chancellorsville
Brother against Brother
The Operational Art of War 4 (Specific Scenarios)
Ce model de TV are ? Nu prea as vedea televizor fara Hdmi. E tv CrT?
Iar acele adaptoare sunt asa:
Splittersingura intrare dar mai multe iesiri. iti imparte acel semnal in mai multe. Se foloseste deobicei prin magazine ptr acelasi content pe mai multe televizoare.
Switch hdmi:ai o singura iesire dar mai multe intrari. Te ajuta cand nu ai suficiente porturi hdmi la tv. Dar ai nevoie de minim 1 port.
Convertor hdmi-analog. Converteste de la digital la analog. Probabil de ceva de genul are nevoie, in caz ca n are hdmi. Dar nu recomand. Calitatea video scade foarte mult.
Sent from my iPhone using Tapatalk
El are doua televizoare dar unul se uita sotia lui iar cealalt televizor e mai vechi, il folosea sa se joace la calculator pana sa isi cumpere ps4 slim .
exact cum banuiam.
Deci are nevoie de:
https://www.emag.ro/cablu-hdmi-vga-1...BoCDEkQAvD_BwE
sau https://www.emag.ro/adaptor-hdmi-vga...BoCVAIQAvD_BwE
+ cablu vga vga.
In ambele situatii, sunetul o sa fie doar din Controller.
Sau asa ceva.. https://altex.ro/adaptor-hdmi-vga-au.../cpd/CAB54569/
Oai că mi-ai adus aminte de Call of Juarez, ce mult mi-a placut si bound in blood si gunslinger! Jocuri simple si fun! In ziua de azi daca nu ai posibilitatea de 379 de feluri de upgrade-uri si daca nu iti prinzi urechile prin meniuri nu e bine!
Ce mișto a fost generația trecută pe langa cea curenta, vorbesc de PlayStation, mult mai multe jocuri faine, pt mine unul cu siguranță!
Different times, stii cum se zice. Parca era un alt CoJ in dezvoltare, sau cel putin asa citisem acum cativa ani, nu stiu daca s-a mai ales ceva de acel proiect.
Sunt multe jocuri de genul care ar merita un reboot.
Din ce am vazut, nu au rezolvat cam nimic din ce au zis ca rezolva pana la lansare: framerate prost, looooooooong queues la matchmaking (poti astepta chiar si 15 minute sau mai mult, ceea ce este inacceptabil), Predator underpowered, cross platform care iar nu merge cum trebuie, deci pe undeva nota aia e meritata. E mediocru, at best.
@kkkotto07 Eu am pus ochii de mult timp pe Hunt, pe PC ce-i drept, dar nu a fost niciodata ceva care sa ma faca sa ma decid sa il iau. Am urmarit diferite clipuri, pare un concept interesant, grafic arata bine, dar nu stiu, nu m-a convins. Chiar am fost suprins ca pe aici nu s-a discutat absolut deloc despre el, fiind un joc Crytek. Tu esti primul care il mentioneaza. Poate mai apar colegi cu niste impresii.
@Razvan Poate putem sa facem un thread separat de jocuri "de umplutura" (Xbox si PS), care nu au thread specific, unde putem discuta despre ele, posta clipuri de reviews, etc. Daca devin de interes, putem facem thread-uri separate pentru jocurile care atrag discutii.
Buna Seara, am incercat sa platesc cu cardul ( type : maestro card, BRD) anumite jocuri digitale din ps4 store ( romania ) si nu-mi da voie sa platesc, aveti vreo solutie sau mai merge plata cu paypal ?
Incearca sa vorbesti cu ei sa vezi daca cumva ai blocat platile online pentru PS Store.
Eu am avut probleme cu Unicredit si nu puteam cumpara folosind un desktop sau laptop. Se pare ca merge folosind aplicatia sau direct din consola.
Bookmarks