Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 28 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #381 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu ies la restaurant cu sotia, sa vad la ce ora ma intorc si cat beau.

2. #382 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Ati patit in multiplayer sa nu se incarce urmatoarea harta? tot timpul trebuie sa dau quit game si sa intru iarasi in 24 deathmatch...

---------- Post added 26-01-2014 at 19:23 ----------

Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Ati patit in multiplayer sa nu se incarce urmatoarea harta? tot timpul trebuie sa dau quit game si sa intru iarasi in 24 deathmatch...
    Am sters jocul, l-am instalat iarasi, tot asa. Apoi am sters application data am intrat in deathmatch si dupa ce s-a terminat sesiunea s-a incarcat urmataoarea harta, dar dupa accea nu s-a mai incarcat urmatoarea. E ceva problema dupa patch-ul 1.08?

3. #383 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    scuze de off-topic, dar mi se intampla ceva ciudat: in sectiunea Sony Playstation 4 e un thread numit "Everquest Next". Partea ciudata e asta: cand dau click pe el ma trimite in thread-ul asta. Sunt singurul care pateste asta? Am incercat de mai multe ori pe parcursul zilei sa intru pe threadul ala si tot aici ma trimite. Nu ar fi mare problema, dar mi se pare foarte ciudat, n-am mai patit asta niciodata.

LE: lol, acum ma trimite in threadul pt Infamous

4. #384 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Si eu patesc la fel bicky.

5. #385 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    chiar nimeni nu mai are problema asta in multiplayer? am jucat in seara asta si dupa prima harta s-a incarcat urmatoarea, dar apoi tot asa am patit. raman blocat la screen-ul cu votul. scad voturile si ramane unul, adica al meu, si nu se mai incarca nimic. imaginea se inchide, palpaie si trebuie sa dau quit warzone si apoi sa intru iarasi...

6. #386 SP
    ATENTIE

Incoming old soldier to the battlefield. Va las pe voi sa ghiciti cine e!!
    Attached Images Attached Images xcvxcv.gif

7. #387 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Please be excited!
    Attached Images Attached Images misc-excitement.gif

8. #388 SP
    Junior Member alphacristi's Avatar
    acum il iau si eu ..este pe amazon digital code 40 $

---------- Post added 29-01-2014 at 17:20 ----------

la voi cand jucati se aude un sunet gen greiere de la consola ? ma intreb daca e normal sau are ceva consola asta
    oricum nu se aude f tare

9. #389 SP
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    ATENTIE

Incoming old soldier to the battlefield. Va las pe voi sa ghiciti cine e!!
    Normal ca ii ffocus!

10. #390 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Poate va prind si eu la un meci doua, momentan joc campania sa prind si eu miscarile

---------- Post added 30-01-2014 at 21:06 ----------

facem gasca in seara asta ?!

sau trebuie sa mai cresc in rang la MP sa va pot "accesa" ?!

11. #391 SP
    Trebuie sa indeplinesti ritualul de initiere sistematica in eter, adica sa ne trimiti cate o sticla de Glenfidich 12 yo prima data.

Multumesc, cu respecte!

Rasko.

12. #392 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am creat clanul: Killzone Shadow Fall - ConsoleGames Romania. Dupa lansarea updateului o sa va pot trimite invite.

13. #393 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Frumos :-)

14. #394 SP
    Propun ca userul tomaobiwan, din cauza unui stil de lupta total egocentrist, necomunicativ si egoist, sa nu fie acceptat in acest clan.
    Multumesc, cu respecte.

Rasko.

15. #395 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Cine vorbește, Terminatorul...

16. #396 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Si mie mi-ar place sa joc cu voi. Din pacate sunt cam praf la fps-uri cu controller-ul

17. #397 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Trebuie sa indeplinesti ritualul de initiere sistematica in eter, adica sa ne trimiti cate o sticla de Glenfidich 12 yo prima data.

Multumesc, cu respecte!

Rasko.
    direct la temelie, deci m-ai spart !

apropo, ce-i aia Gle..blâfâlâcâhâ !? (Glenfiddich)
    cu respect !

---------- Post added 31-01-2014 at 23:05 ----------

Propun ca userul tomaobiwan, din cauza unui stil de lupta total egocentrist, necomunicativ si egoist, sa nu fie acceptat in acest clan.
    Multumesc, cu respecte.

Rasko.
    lol , mai ai si d-astea ,dupa initiere.. )

---------- Post added 01-02-2014 at 02:31 ----------

Noob cat cuprinde din partea mea ..Renegate tatal lor

18. #398 SP
    Ce probleme de conexie am avut azi noapte, numa nu am putut juca cu voi. Lag enorm, mesaje gen temporary connection error, nu am mai patit asa ceva.

M-a distrat cineva din voice party, cica ciulimo asta tot vine, merge, intra, pleaca, zici ca-i ceva curier, hehe.

19. #399 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Je

20. #400 SP
    @ReNeGaDe124, trebuie sa am in router acel meniu DMZ de care mi-ai amintit? Nu gasesc niciunde unde mi-as putea baga IP-ul consolei sub optiune DMZ sau vorbesc prostii si caut gresit?

---------- Post added 01-02-2014 at 03:07 ----------

Mi-am refacut setarile pentru internet in consola, acum merge iar bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 28 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast

Bookmarks