Eu ies la restaurant cu sotia, sa vad la ce ora ma intorc si cat beau.![]()
Ati patit in multiplayer sa nu se incarce urmatoarea harta? tot timpul trebuie sa dau quit game si sa intru iarasi in 24 deathmatch...
---------- Post added 26-01-2014 at 19:23 ----------
Am sters jocul, l-am instalat iarasi, tot asa. Apoi am sters application data am intrat in deathmatch si dupa ce s-a terminat sesiunea s-a incarcat urmataoarea harta, dar dupa accea nu s-a mai incarcat urmatoarea. E ceva problema dupa patch-ul 1.08?
scuze de off-topic, dar mi se intampla ceva ciudat: in sectiunea Sony Playstation 4 e un thread numit "Everquest Next". Partea ciudata e asta: cand dau click pe el ma trimite in thread-ul asta. Sunt singurul care pateste asta? Am incercat de mai multe ori pe parcursul zilei sa intru pe threadul ala si tot aici ma trimite. Nu ar fi mare problema, dar mi se pare foarte ciudat, n-am mai patit asta niciodata.
LE: lol, acum ma trimite in threadul pt Infamous![]()
chiar nimeni nu mai are problema asta in multiplayer? am jucat in seara asta si dupa prima harta s-a incarcat urmatoarea, dar apoi tot asa am patit. raman blocat la screen-ul cu votul. scad voturile si ramane unul, adica al meu, si nu se mai incarca nimic. imaginea se inchide, palpaie si trebuie sa dau quit warzone si apoi sa intru iarasi...
acum il iau si eu..este pe amazon digital code 40 $
---------- Post added 29-01-2014 at 17:20 ----------
la voi cand jucati se aude un sunet gen greiere de la consola ?ma intreb daca e normal sau are ceva consola asta
oricum nu se aude f tare
Poate va prind si eu la un meci doua, momentan joc campania sa prind si eu miscarile
---------- Post added 30-01-2014 at 21:06 ----------
facem gasca in seara asta ?!
sau trebuie sa mai cresc in rang la MP sa va pot "accesa" ?!![]()
Trebuie sa indeplinesti ritualul de initiere sistematica in eter, adica sa ne trimiti cate o sticla de Glenfidich 12 yo prima data.
Multumesc, cu respecte!
Rasko.
Am creat clanul: Killzone Shadow Fall - ConsoleGames Romania. Dupa lansarea updateului o sa va pot trimite invite.
Propun ca userul tomaobiwan, din cauza unui stil de lupta total egocentrist, necomunicativ si egoist, sa nu fie acceptat in acest clan.
Multumesc, cu respecte.
Rasko.
direct la temelie, deci m-ai spart !
apropo, ce-i aia Gle..blâfâlâcâhâ !? (Glenfiddich)
cu respect !
---------- Post added 31-01-2014 at 23:05 ----------
lol , mai ai si d-astea ,dupa initiere..)
---------- Post added 01-02-2014 at 02:31 ----------
Noob cat cuprinde din partea mea ..Renegate tatal lor![]()
Ce probleme de conexie am avut azi noapte, numa nu am putut juca cu voi. Lag enorm, mesaje gen temporary connection error, nu am mai patit asa ceva.
M-a distrat cineva din voice party, cica ciulimo asta tot vine, merge, intra, pleaca, zici ca-i ceva curier, hehe.
@ReNeGaDe124, trebuie sa am in router acel meniu DMZ de care mi-ai amintit? Nu gasesc niciunde unde mi-as putea baga IP-ul consolei sub optiune DMZ sau vorbesc prostii si caut gresit?
---------- Post added 01-02-2014 at 03:07 ----------
Mi-am refacut setarile pentru internet in consola, acum merge iar bine.
Bookmarks