Si eu vreau sa-l joc mai des. Daca ne strangem seara o sa fiu si eu prezent.
O sa apar si eu dupa 29sper ca nu o sa fie problema de stocuri..
---------- Post added 14-01-2014 at 15:58 ----------
apropo , intre Killzone: Shadow Fall si Bf 4 , care merita mai mult ?!
sau nu suporta grad de comparatie
cati jucatori pot sa fie simultan online intr-o sesiune ?!
in prima parte m-ai indreptat intr-o singura directie ,iar in a doua mi-ai dat fatality
deci inteleg ca pe partea MP e mai misto BF4 intre cele doua, merci
Jocurile sunt absolut diferite doar ca experienta MP de la BF4 mi sa parut superioara celei de la KZ.
Un preview cu doua harti noi ce vor fi lansate in curand: First FREE Killzone Shadow Fall MP Maps Revealed
First up is The Cruiser, a close-to-mid-range combat map set in the confines of a decommissioned ISA cruiser. Consisting of tight, claustrophobic corridors and interconnected compartments, the key to dominating this map is identifying and controlling its choke points.
Next is The Hangar, a wide-open map situated in the hangar bay of one of Helghan’s humongous mining spires. In addition to the main area, which offers long lines of sight suitable for sniping, the map contains alternative routes that will need to be secured for full control.
se pare ca MP-ul din KZ SF nu-i chiar pt oricine, se bazeaza mult pe jocul in echipa (deci conteaza cu cine faci echipa) ,iar ca necesar cineva trebuie sa tot joace cu "support" si sa stapaneasca "Rasa" asta,desigur conteaza si strategia adoptata, atfel nu prea sunt sanse de castigat meciuri
well, bf 4 e mai simplu ?!))
ca sa simplific, sunt intr-o dilema, nu stiu cu ce joc sa-mi incep mp-ul ps4..
daca ai o echipa bunuta si cu "neamuri" e misto sigur , daca intri la misto nu te prinde jocul , ajungi sa-ti spargi singur dintii cu joystickucand vezi ca ai tai coechipierii sunt pastilati si nu corespund
)
nu mai pui in calcul daca ai noroc sa intri intr-un ciurel de copii)
70% o sa merg pe kz sf , sa vedem
Eu. Dupa ora 22.
---------- Post added 20-01-2014 at 09:04 ----------
Scuze Renegade dar netul meu mergea foarte prost aseara si nu avea rost sa intru. Am jucat NFS. Data viitoare.
Bookmarks