Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast
Results 521 to 540 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #521 SP
    Member chesterb's Avatar
    Încerc sa intru și eu diseară. N-am mai jucat de mult.

2. #522 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Jucati intercept sau deathmatch, dominion etc? Intreb ca nu am intercept dar as vrea sa joc cu voi.

3. #523 SP
    Member chesterb's Avatar
    Nici eu nu am intercept. Nici nu o să-l iau.

4. #524 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca mai joaca cineva MP va rog add me, poate ne facem un squad. dupa ce termin campania intru si eu in MP PSNid: AndRewqp

5. #525 SP
    chiar nu mai joaca nimeni jocul asta oamneii sunt cel putin idio** in acest joc... eu pun spawn beacon si un turret si sa fac misiunile incerc sa le fac pe toate singur si nu am cu cine, nu-i inteleg ce joaca, se cred in cod probabil. daca mai intrati mai multi online da-ti un PM sau un mesaj pe store si ne facem un squad

6. #526 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Din pacate jocul asta a fost un mare esec. M-am straduit sa imi placa, degeaba.
    Rest in peace Killzone.

7. #527 SP
    detaliaza te rog si eu i-am gasit mai multe hibe, dar imi place in continuare de exemplu nu-mi place ca au facut challenge-uri si nu au last un sistem de ranking normal, degeaba faci puncte multe ca nu ajuta la nimic imi amintesc si acum ce misto era kz 2

8. #528 SP
    Da, are o gramada de neajunsuri dar inca ma joc MP Mai ales in perioadele cand nu am altceva ce sa joc. AndRewqp, poate ne vedem online. Ma uit sa vad daca te am in lista, daca nu, iti dau request.

9. #529 SP
    Au bagat ceva ranking system. Inca nu am intrat sa vad.

10. #530 SP
    Completionist Boghy02's Avatar

11. #531 SP
    Macar botii nu se plang de joc.

12. #532 SP
    Junior Member sebieu91's Avatar
    Salutare. Are cineva idee cu cat as putea sa vand si eu Killzone shadow fall, zona usa? Mersi frumos.

13. #533 SP
    Killzone Shadow Fall players can now partake in a set of new, free maps available through the PlayStation Store.

The offerings consist of: a competitive multiplayer map called “The Statue”; and two co-op maps “The ATAC Tower” and “The Canal”.

14. #534 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    o sa le testez si eu mai pe seara

15. #535 SP
    Si sa stiti ca au aprut niste updateuri si e mai ok jocul avem si rank acum

16. #536 SP
    mi se pare mie sau au redus din grafica de la MP , parca arata mult mai bine killzone SF in MP prin februarie - martie..
    pluls ca mi se pare ca totul se misca cu incetinitorul..

p.s. ii da clasa BF4 la orice capitol

17. #537 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Here we go again Dude alta treaba nu ai? Fugi la bf 4 si lasa threadul asta ...

LE: Tu esti var cu RaverX?Devii deja penal cu bf 4 tau.Chiar trebuie la orice thread sa compari bf 4 cu alte jocuri?La Witcher 3 , TLou la fel ai facut ...

18. #538 SP
    Boghy02 vad ca nici tu nu te poti abtine , ce sa zic , fabulos.

am vazut ca pe langa rank au bagat si niste challengeuri de genul sa faci cu pusca x nu stiu cate killuri si tot asa, jocul la general este slab si nu inteleg de ce au taiat din grafica.. jocul asta a aratat mult mai bine la inceputuri.

Singurul joc ce arata foarte bine si este exclusiv ps4 pana in prezent este infamous SS

19. #539 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @poyuit Dupa ID-ul tau se pare ca esti posesor de "bemveu" si ai si atitudinea unui "bemveuist".

Despre KZSF poti sa zici ca are story mai slab, dar nu compara mere cu pere.KZSF este un joc mult mai bun decat BF4, care e plin de buguri si plin de patchuri (peste 10gb).

Si nu, nu au redus din grafica, ba chiar arata mai bine.Eu joc din decembrie si nu am observat vre-un downgrade.

Te rog nu descarca furia ta in threaduri precum acesta sau cel de TLOU.Habar nu ai de jocuri.

Daca BF4 ti se pare genial, ce sa zic...felicitari!

20. #540 SP

Killzone: Shadow Fall

Va rog nu mai jigniti firma BMW

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast

Bookmarks