Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 78 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1558

Thread: DriveClub

1. #861 SP
    Junior Member Madilen's Avatar

driveclub altex

baieti reducere 140 lei , driveclub la altex acum care vreti il luat la doar 120 lei de la 260 lei bafta

2. #862 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Naw sh*t man..

3. #863 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    si asa e scump

4. #864 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Inainte s-o schimbi, ai sters contul de pe cea veche? Era complet defecta, crezi ca-i posibil ca cei de la magazinul unde ai schimbat-o sa "se dea putin" pe consola ta folosind contul tau? Pentru ca altfel nu-mi explic. Ai putea sa-ti activezi consola actuala ca primary si sa activezi si contul pe consola ta, insa in mod normal ar fi trebuit sa te lase sa-l descarci fara probleme. Daca rezolvi spune si aici cum ai facut, te rog.
    Contul nu mi-a fost afectat cu nimic,toate celelalte jocuri digitale le-am reincarcat fara probleme,nenorocirea asta de drive club de la bun ineput mi-a facut figuri la modul ca nu-mi aparea purchased desi eu il aveam in consola,deci e o problema clara de la ei,el a fost o problema de la bun inceput ,oricum e invatatura de minte adio pre-ordere!

5. #865 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Încearcă sa îl iei din library. Asa am pătit și eu cu ac unity, dacă incercam din store.

6. #866 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by DrMengele View Post
    Încearcă sa îl iei din library. Asa am pătit și eu cu ac unity, dacă incercam din store.
    Sa traiesti 1 mie de ani! Nu ai idee cate mailuri am dat si cat m-am stresat! Cand ajungi la brasov ai cate beri poti sa duci! Multumesc inca o data merge!

7. #867 SP
    Member Dell 17's Avatar
    ) . Bine ca ți-a mers și ție.

8. #868 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    Si daca reducerea de la Altex/Media Galaxy nu era suficienta, l-au mai redus cu inca 10 lei

Driveclub PS4 - 109 lei

Happy holidays!

9. #869 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    @nytrousox e ok jocul? intreb pentru ca am gasit pareri contradictorii pe net

10. #870 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E un joc foarte ok, mai ales acum, e pomana curata la 109 lei. Merita cumparat, dupa noul patch arata si mai bine, câteodată conduc in SP doar asa pt peisaje. Iti pui muzica pe un stick, te urci la volan, si dai bice pe o ploaie torențială, ninsoare abundenta. Superb
    DriveClub Dynamic Weather

11. #871 SP
    Quote Originally Posted by alessio87alex View Post
    @nytrousox e ok jocul? intreb pentru ca am gasit pareri contradictorii pe net
    In seara asta urmeaza sa-l iau de la Media Galaxy, l-am rezervat deja, si voi reveni cu pareri. Sincer, ca gamer deja te cam obisnuiesti cu parerile contradictorii, pentru ca ele exista la 95% dintre jocurile iesite pe piata. Eu urmaresc acest joc de cand s-a anuntat prima oara si nu l-am luat pana acum pentru simplul fapt ca asteptam patch-ul pentru weather care completeaza experienta de driving a jocului.

Pareri contradictorii am tot citit si eu, dar din ce am citit aici pe forum si din toate videoclipurile cu gameplay vazute pe youtube, la banii astia chiar consider ca merita incercat. Pana la urma discutiile legate de Simulator/Arcade sunt din punctul meu de vedere stupide, depinde ce cauti la un joc, eu unul caut intr-un joc de racing feeling-ul, iar din punctul asta de vedere m-am bucurat de-alungul anilor atat de jocurile gandite ca simulator de racing, cat si de jocuri precum NFS Most Wanted, care pana in ziua de azi mi se pare un joc foarte bun, dar repet, ca feeling general, pentru ca evident ca nu e normal sa iei "cu peretele" o curba cu 240km/h si sa iti vezi linistit de drum mai departe, dar e fun... so... who cares?

In orice caz, in seara asta dupa un mic drive-test, voi reveni aici pe thread pentru a imi exprima opinia cu privire la joc.

---------- Post added 16-12-2014 at 14:26 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    E un joc foarte ok, mai ales acum, e pomana curata la 109 lei. Merita cumparat, dupa noul patch arata si mai bine, câteodată conduc in SP doar asa pt peisaje. Iti pui muzica pe un stick, te urci la volan, si dai bice pe o ploaie torențială, ninsoare abundenta. Superb
    DriveClub Dynamic Weathe
    Dant3, explica-mi si mie te rog cum procedezi cu muzica de pe stick? Am tot incercat de cand s-a anuntat acest feature si nu reusesc sa fac consola sa-mi vada stick-ul. L-am formatat in toate felurile, NTFS, FAT32, exFAT... si nimic... Dupa ce il vede ce faci? Pur si simplu dai drumul la playerul audio al consolei dupa care intri in joc si ramane muzica pe fundal? Pentru ca de exemplu ma enerveaza groaznic ca nu poti "minimiza" aplicatia Youtube fara sa se puna automat pauza, mi-ar fi placut sa pot pune un playlist de pe youtube si sa fac altceva pe consola in timp ce muzica merge in continuare.

12. #872 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    How to play MP3 on PS4 - Firmware 2.0 (USB Music …:

13. #873 SP
    M-am bucurat ca urmeaza sa iau si eu Driveclub in seara asta, asa ca m-am tot uitat la gameplay, review-uri, etc. si sincer am dubii cu privire la ridicarea jocului rezervat din Media Galaxy... Nu stiu, maybe it's just me, dar pare sec, lipsit de viata... In jumatate de ora urmeaza sa plec de la serviciu si sa ma duc sa-l iau si nu stiu ce sa fac... intr-adevar pretul de 109 lei e pomana, dar daca iau un joc pe care dupa o ora il voi lasa pe un raft si o sa prefer orice altceva si o sa-l am doar asa, pentru eventualele momente de plictiseala... nu stiu...

---------- Post added 16-12-2014 at 17:40 ----------

Fck it! O sa ma duc sa-l iau. Pana la urma daca nu ma satisface, in seara asta mai tarziu il pun la vanzare

14. #874 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Asa eram si eu pana sa bage ultimul patch. Pot sa zic ca merita 100 de lei cu varf si indesat. Jocul arata superb, sunetul este foarte reusit. Inca n-am jucat foarte mult, sa inteleg cum sta treaba cu cluburile etc. Imi pare rau ca nu se gaseste un volan mai bun de ps4 pe piata, unde sa simti si mai bine acest joc.

15. #875 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Cel mai greu time trial IMO :

Cupa Ignition :

16. #876 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Quote Originally Posted by nytrousox View Post
    M-am bucurat ca urmeaza sa iau si eu Driveclub in seara asta, asa ca m-am tot uitat la gameplay, review-uri, etc. si sincer am dubii cu privire la ridicarea jocului rezervat din Media Galaxy... Nu stiu, maybe it's just me, dar pare sec, lipsit de viata... In jumatate de ora urmeaza sa plec de la serviciu si sa ma duc sa-l iau si nu stiu ce sa fac... intr-adevar pretul de 109 lei e pomana, dar daca iau un joc pe care dupa o ora il voi lasa pe un raft si o sa prefer orice altceva si o sa-l am doar asa, pentru eventualele momente de plictiseala... nu stiu...

---------- Post added 16-12-2014 at 17:40 ----------

Fck it! O sa ma duc sa-l iau. Pana la urma daca nu ma satisface, in seara asta mai tarziu il pun la vanzare
    F*** it, il iau si eu

17. #877 SP
    Pentru ca tot eram un pic nehotarat, a hotarat Media Galaxy pentru mine... L-am rezervat pe site, mi-au trimis pe mail confirmare de rezervare, apoi confirmare ca e pe stoc in magazinul ales, iar cand ajung acolo, raioanele de jocuri erau vraiste, faceau inventar si nu mi l-au putut da in seara asta, au zis sa incerc maine sa rezerv din nou... Poate ca e un semn si nu trebuia sa-l iau

@alessio87alex: Daca reusesti sa iei jocul, poate postezi aici o parere. Ma intreb pana cand mai tine reducerea de la Altex/MG

18. #878 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ai mai multe postari pozitive decât negative pe acest topic. Păcat, pierzi un joc bun la un pret foarte bun

19. #879 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Eu azi l-am luat, pot sa zic ca sunt multumit, preferam sa fie ceva mai arcade (gusturile nu se discuta), dar merge .....pot sa zic ca din punct de vedere vizual e incredibil, eu zic ca merita , mai ales ca are un pret bun ...

20. #880 SP
    Junior Member cRsRO's Avatar
    Cine vrea sa punem de o liniuta add PSN ID: cRsRO

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 78 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks