Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 78 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 1558

Thread: DriveClub

1. #1021 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Season pass e acelasi lucru ca la toate jocurile: include mai multe DLC-uri aparute sau care vor aparea, la un pret redus fata de pretul lor total daca le-ai cumpara pe toate separat. DLC-urile pot fi pachete de masini/circuite noi, misiuni noi, arme noi, o continuare/adaugire a povestii, in functie de joc.

2. #1022 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Am inteles. Deci update-urile la joc nu sunt free. Ms.

3. #1023 SP
    Member luciteck's Avatar
    Update - urile sunt free, chiar și unele DLC-uri Season pass e pt DLC-urile care nu sunt free. Le-ai încurcat :-) În rest a explicat bicky mai sus cum sta treaba.

4. #1024 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    daca ai PS+ poti juca
    season pass = abonament pentru DLC-uri. Ai reducere cam 25% din tot pachetul

5. #1025 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Am inteles. Cand am spus mai sus update ma refeream la dlc. Nu m-am exprimat corect. Mersi de feedback.

6. #1026 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.dualshockers.com/2015/03/...ok-any-better/
    Today’s patch to Driveclub added mirages to the game’s already impressive visual suite, but what do they look like?

We set out to take a few screenshots to show you the new feature, if you’re unfamiliar with the phenomenon.

Check out the screenshots below, and towards the horizon you’ll see the road looking like it’s covered in water, reflecting the environemt around it. That’s exactly what a mirage looks like, and while it’s a subtle detail, it adds a further degree of visual realism to an already stunning game.

It’s certainly rare to see a game not only getting patched with new features, but also improving its graphics constantly as Driveclubis doing. It makes you wonder what Evolution Studios will accomplish with it in the future, and what kind of visuals we can expect from their next game.

7. #1027 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Super tare chestia cu mirajul. Ma gandesc cat de dificil trebuie sa fie sa simulezi asa ceva intr-un joc, dar din poze pare ca le-a iesit. O sa intru sa joc sa vad cum sta treaba pe viu

8. #1028 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mai eu nu inteleg de ce l-au lansat asa devreme, cred ca in stadiul acesta rupea norii in riviuri. oare i-a presat atat de mult Sony sa scoata jocul cat mai repede? oricum thumb up producatorilor pentru suport.

9. #1029 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au fost presați, deja era amânat de un an, oricum jocul e superb. Presa de specialitate ar trebui sa își modifice recenziile, părerea mea. Următorul DriveClub o sa fie mai bine primit cu siguranță.

PS: DriveClub si The Order, singurele jocuri next-gen dpdv vizual pe PS4

10. #1030 SP
    Banned Venom's Avatar
    Cum e stilul de joc? E simulator sau e spre arcade?

11. #1031 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Greu nu este de facut, dai ca la distanta X fata de Player, in anumite conditii meteo, sa se reflecte partea de sus.

Referitor la joc, abia astept sa-mi ajunga, mai ales ca vine acum, dupa 1000 de patch-uri si DLC-uri (alea gratuite, ca nu am de gand sa bag banii in ele si sa suport industria asta a DLC-uilor si a jocurilor incomplete), cand arata genial, merge genial si am si photo mode
    La ce poze am scos din Forza Horizon 2, sunt sigur ca pot scoate si de aici tone

12. #1032 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Sunt curios daca e Mai bun ala dp x-1 ? Mie asta mi se pare cel Mai tare joc current gen cu masini

13. #1033 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Cum e stilul de joc? E simulator sau e spre arcade?
    Arcade. Parca prea mult...

14. #1034 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Prea mult? Nu mi se pare. E departe de arcade-ul conventional din NFS-uri. E arcade-ish

15. #1035 SP
    Daca este un fel de Forza Horizon 2, eu ma declar multumit, desi for fun, parca ar merge chiar putin mai arcade.

16. #1036 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, nu este ca Forza Horizon 2. Cel putin cand l-am jucat eu (o sa incerc din nou dupa updates). Fata de FH2 aici daca ai facut 2-3 greseli, aleluia. Desi el este un arcade, e mult mai "neiertator". Poate si pentru ca Ai-ul e mai bizar, si pentru ca nu prea ai alternative (in FH2 mai tai o trasa, mai o iei pe camp, mai faci un shortcut - aici nu ai voie). Oricum merita jucat doar si pentru trasee si grafica...

17. #1037 SP
    Recunosc ca mai mult pentru grafica l-am luat

Dar si pentru ca-mi plac mai mult jocurile cu masini care nu ma limiteaza la un circuit inchis si mai vad si peisaje. M-am plictisit de acelasi Forza Motorsport, cu aceleasi trasee.

18. #1038 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Controlul e mai mult o combinatie de Grid cu Dirt decat NFS sau Forza Horizon. Si da, trebuie extrem de mult skill pentru a stapani masinile si traseele si pentru a fi competitiv la timpii scosi.

19. #1039 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    sper sa implementeze split screen. Unde sunt jocurile de pe vremuri cu splitscreen? That's what i want.

20. #1040 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu cred ca o sa vezi asa ceva la DriveClub. Traseele coboara si urca atat de mult incat unele ar fi aproape imposibil de jucat pe junatate de ecran. Poate doar daca in splitscreen s-ar schimba complet FOV-ul si ti-ar lasa o singura camera fixa... Anyway, never say never

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 78 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks