Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 78 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1558

Thread: DriveClub

1. #621 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Ati reusit sa intrati in cluburi in urma invitatiilor primite? Mie imi da eroare de cateva zile mai bine zis ramane intr-un inf. loading, cum zicea Grey... Ce e de facut?
    Mai incercam diseară, poate merge dupa mentenanta.

2. #622 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Apropo , am observat ca la fiecare joc ce tine mai de serverele sony se baga mentenanta pt fix-uri probabil , asa ca sunt sperante mari de reusita dupa aceasta mentenanta , insa oricum e de cacao serviciul psn la general.

3. #623 SP
    Member luciteck's Avatar
    Cam dezamagit, e un joc ce merita maxim 30-40$/EUR la lansare. Incomplet (dynamic weather tba), serverele nu functioneaza, banal, no replay, arcade gen nfs (nu se apropie de forza horizon, care e tot un arcade dar facut cu cap), sunet crappy la motoare (cel putin la masinile pe care le-am deblocat pana acum, nu auzi mare diferenta intre un bentley continental si un vw beettle). Sunt curios cand vor rezolva dezastrul cu serverele.

Grafica e intr-adevar singurul punct forte si aproape singurul motiv pentru care il mai joc. (alaturi de faptul ca momentan nu mai e nici un alt racing game decent pt ps4)

4. #624 SP
    oricum ar fi jocurile cu masini raman ..jocuri cu masini, eu n-aveam asteptari prea mari de la jocul asta, cred ca in 2-3 luni o sa fie la capacitate maxima si o sa multumeasca.

5. #625 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu inca astept sa il vad la PS+ varianta aia moca sa vad daca merita cele 35lire upgrade.

6. #626 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Mai asteptam noi mult si bine....

7. #627 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    oricum ar fi jocurile cu masini raman ..jocuri cu masini, eu n-aveam asteptari prea mari de la jocul asta, cred ca in 2-3 luni o sa fie la capacitate maxima si o sa multumeasca.
    Nu prea sunt de acord cu acest punct de vedere. Dupa cum am observat multi cetateni au dat full pret. In aceste conditii nu cred ca e normal ca dupa 3 luni "sa fie la capacitate maxima". Acest 'fenomen' pt mine incepe sa fie deranjant. Adica azi platesc pret intreg dar...'poimaine' e jocul intreg.

8. #628 SP
    Member luciteck's Avatar
    DriveClub dev "had confidence" servers would work • Eurogamer.net

Ar fi bine sa ofere toate DLC-urile viitoare gratuit celor care au cumparat jocul, pentru a compensa cat de cat dezastrul acestei asa-zise "lansari".

9. #629 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Adică Season Pass gratuit? N-ai sa vezi, poate o reducere de 50%

10. #630 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Pana la urma e normal sa nu mearga DriveClub (sau alt joc digital) cat PSN e down? Nu am consola setata ca primary. Sa fie din cauza asta? Ca mi-a aparut pe la ora 19:45 ca in 15 min se va inchide jocul pentru ca nu poate verifica licenta.
    PS: Sunt level 32 si nu regret achizitia jocului.

11. #631 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca nu e consola setata primary nu ai ce face, aștepți

12. #632 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Te rog spune-mi tu, ce diferenta este intre AI-ul de aici si cel de la GT5/6? Ca acolo ma enervam grav ca e cretin AI-ul, trebuia sa iti iei o masina mai slaba si sa mergi intentionat mai prost, doar ca sa stai printre adversari, sa ai un "rush", ca in rest ii depaseai si ramaneau in urma. E mai dificil AI-ul aici? Si prin dificil nu ma refer neaparat la agresiv, ci mai... skilled
    Nu stiu daca pe mine ma intrebai sau nu, dar incerc sa-ti raspund. In GT5 din cate tin minte concurenti AI nu aveau efectul de ruber-band, sau daca il aveau nu era asa de tare pronuntat, acolo mergeau cam tot timpul la fel, nu conta de cate ori repetai o cursa, daca aveai o masina prea slaba nu puteai sa-i ajungi, la fel si opus daca iti luai o masina mult mai rapida decat cele controlate de AI ii lasai in urma cu ture intregi chiar, depindea de tine sa-ti alegi o masina similara plutonului si sa-ti creezi curse mai interesante. In Driveclub AI-ul are efect de ruber-band si automat cursele sunt mult mai intense si mai palpitante, fiindca te vei bate tot timpul pt pozitii si chiar sa-ti si menti pozitia de lider, rareori mi s-a intamplat sa reusesc sa ma indepartez de pluton pe primul loc, pot sa numar pe degetele de la o mana.
    Deci, in concluzie, n-as zice neaparat ca AI-ul e mai skilled in Driveclub, insa se tine dupa tine mult mai bine decat cel din GT5 si rezulta curse mai fun in general, in 6 nu stiu cum a fost ca nu l-am jucat
    Apropo merg serverele astea sau nu inca? Mi-au mai ramas niste stelute de luat din eventuri si am nevoie de niste masini care se deblocheaza la un anumit club level ca sa le folosesc Ariel Atom ala e imposibil de controlat cu maneta, am nevoie de Bac-mono sau cum naiba ai zice sa fac un event

13. #633 SP
    mie mi s-a conectat ieri de mai multe ori , chiar l-am vazut pe Rasko , Grey (au si club, am trimis cerere pt invitatie ) si pe Koba , am dat join pe ei dar nu s-a putut conecta pt a ma alatura cursei lor

acum ca si concluzie a jocului , cu cat avansezi in level (la campanie) cu atat jocul devine un NFS veritabil , adica mergi pe niste stradute stramte cu 200+ si vine unul din spate cu 300+ si te ia , AI-ul pastreaza tot timpul trasa ideeala astfel incat sa te incurce serios , chiar sa te buseasca din spate sau lateral de unde inevitabil rezulta o ricosare in parapet (deci cam cu puteri supranaturale AI-ul)

asa ca, cine doreste un NFS cu o grafica si trasee splendide, avem si anul asta
    la inceput jocul era mult mai echilibrat si puteai sa mergi decent fara sa fie nevoie sa te busesti ca sa poti trece in fata ori sa te mai folosesti si de parapeti in unele cazuri, dar dupa ce avansezi degeaba mergi "legal" caci ramai pe ultimele locuri.

14. #634 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    In GT6 AI-ul a fost stupid..ori mergea atat de încet incat te indepartai lejer, ori scapa cate unul si lua un avans imens, pe care il recuperai miraculos in jur de intrarea in ultimul tur... Pur si simplu, oricât de mult era in fata, daca eu conduceam ok fara greseli majore, garantat il ajungeam din urma si aveam ultimul tur la dispozitie sa depăsesc... Dupa care evident AI-ul devenea tâmpit si puteam sa castig cursa si conducând in marsarier..... Am renuntat la GT6 din cauza asta.

I hate artificial racing, o fi asa greu sa programezi AI-ul sa conduca aproape de limita, cu mici erori pe ici pe colo?..just like in reality.

15. #635 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu acum astept curierul sa vina cu jocul.Cine mai are loc in clubul sau poate sa imi dea add (daca ii merge jocul online).

PSN ID : FaLLeN_717

16. #636 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Te adaugam eu dar nu merge

17. #637 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    OK.Atunci pastreaza-mi un loc pana cand merge

18. #638 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

19. #639 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cei care au cumpărat jocul din magazin sau PSN ar trebui sa-si primească banii înapoi. Deja mi-e greață

20. #640 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca mai dureaza mult treaba asta, s-ar putea sa vedem un price cut cat de curand.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 78 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks