Si GTA5 a avut probleme pe online la lansare, si MW3 parca. Eu nu tin neaparat sa intru pe online la Driveclub, inca mai am la Tour de terminat chestii.
Si GTA5 a avut probleme pe online la lansare, si MW3 parca. Eu nu tin neaparat sa intru pe online la Driveclub, inca mai am la Tour de terminat chestii.
Ghicesc in cafeaVorbesc si eu sa nu adorm.
Serios acum, înainte de lansare se vorbea de acest lucru, jocul si fw 2.0 se vor lansa concomitent. Iar nenea Paul tot spune ca e o problema de soft, ca au făcut teste înainte, totul a fost ok șamd...
Dante, spuneai ceva de cei cu xboxone ca au forza horizon 2 si ca e mai bun ca driveclub. Tin sa te dezamagesc. Am butonat sapt trecuta un xboxone cu horizon 2 instalat pe el pe un tv de 1M si din pacate se vede naspa, da naspa. Merge in 720p si masinile au "colturi" pe margini, multe. In video-ul de inceput dupa ce dai play ai impresia ca ti se prezinta alt joc. Naspa.
Din video de pe youtube ale Driveclub am vazut gameplay real si merge la 1080p real, e diferenta maare.
de cand e mai bun un joc in functie de grafica? Daca pe tine doar asta te intereseaza foarte bine, insa sunt multe persoane pentru care gameplay-ul primeaza.
Nu nenorociți topicul din cauza unor persoane care nu au testat jocurile. Userul de mai sus are obiceiul sa posteze fără argumente, doar din auzite...Ma uit pe topicul FH 2 si vad numai colțuri...
Si ca sa nu se obosească prea tare ii las postarea mea, poate o citește cum trebuie de aceasta data
PS: vezi ca FH 2 ruleaza in 1080p @30fps pe XOne, poate te-ai jucat pe Xbox360
PPS: daca vrei sa te cred pe cuvant de cercetaș încearcă data viitoare o formulare mai academica, cand vad ca scrii numai "nashpa" incep sa cred ce ești fanboy. Nashpa, aiurea, cam nasol
Eu sunt deja intr-un club cu cativa baieti de pe forum, din pacate nu am reusit sa fac level up la club fiindca nu merge online-ul...old story etc, se stie dejaCred ca ma intorc la Destiny pana isi pun astia la punct serverele de mizerie, ca nu mai am ce face in campanie sp
![]()
Rectifica cuvintele te rog, nu postez din auzite ai nici nu am obicei in a face asta.
Citeste peimul meu post pe de-antregul.
---------- Post added 14-10-2014 at 17:02 ----------
Efectiv aia a fost experienta. Daca consola era setata pe 720p only sau tv-ul nu stia decat HD (desi era un sony din 2014) asta nu stiu. Dar cand intra in joc tv-ul iti afiseaza schimbarea de rezolutie si era 720p. Nu era deloc din auzite. Pastreaza-ti cuvintele pt tine daca n-ai habar ce am facut eu.
Horizon 2 poate merge si 4K, daca pe TV mi-a aratat 720p si se vedea ca dracu...
In plus nu cred ca trebuie sa ai absolvita academia de litere sa am aprobare de la tine in a posta pe forum-ul asta.
Minune dar merge online din prima DriveClub, ba chiar mai mult am reusit sa intru si intr-un club toate acestea mergand normal, ceea ce nu am mai patit pana acuma.
A primit cineva cele 3 masini de la preorder? Digital. Mie imi apar in "My addons" dar cand dau download imi da eroare.
Bookmarks