Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 45 of 78 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1558

Thread: DriveClub

1. #881 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Uimitor ce poate sa iasa din photo mode....
    Attached Images Attached Images drivecluba-_20141217000001.jpg drivecluba-_20141217000038.jpg drivecluba-_20141217000138.jpg drivecluba-_20141217000353.jpg drivecluba-_20141216232055.jpg

2. #882 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ft fain

3. #883 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    AndyZ, mi-ai dat knock-out cu pozele alea. Azi il iau si eu 100%! Revin cu pareri.

P.S. Mi-am pus wallpaper la munca prima poza postata de tine . Thanks!

4. #884 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    @nytrousox l-am cumparat azi de dimineata, dar l-am pus in sertar momentan. Vreau sa-mi fac un cadou mie de Craciun Oricum cred ca merita sa il cumperi la banii astia, avand in vedere ca Angry Birds Starwars de exemplu e 89 RON. Macar pentru grafica si relaxare sigur trebuie sa fie minim ok.

Puteti sa ma adaugati acum si jucam alta data, id PSN: alessio87alex

Oricum astept pareri legate de joc.

---------- Post added 17-12-2014 at 12:23 ----------

@AndyZ: care-i treaba cu photo mode? e ceva specific pentru Driveclub? ms Btw, faine poze!

5. #885 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    .....
    Attached Images Attached Images 3.jpg 1.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

6. #886 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    /\/\/
    Attached Images Attached Images 22.jpg 21.jpg 20.jpg 19.jpg 18.jpg 17.jpg 16.jpg 15.jpg 14.jpg 13.jpg

7. #887 SP
    Quote Originally Posted by alessio87alex View Post
    [/COLOR]@AndyZ: care-i treaba cu photo mode? e ceva specific pentru Driveclub? ms Btw, faine poze!
    Cu Photo Mode poti sa ingheti in orice moment gameplay-ul si sa faci ce poze vrei. Nu e specific Driveclub, poti gasi asta si in inFamous, Shadow of Mordor, The Last of Us Remastered..
    Attached Images Attached Images drivecluba-_20141216232846.jpg drivecluba-_20141216235706.jpg drivecluba-_20141216235847.jpg

8. #888 SP
    Member boggySODMG's Avatar
    Arata super din poze, o sa-l cumpar si eu sa-l am in colectie ... imi aduce aminte de PGR 3 si PGR 4.
    Sunt si motociclete in joc sau doar masini ?

9. #889 SP

10. #890 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by boggySODMG View Post
    Arata super din poze, o sa-l cumpar si eu sa-l am in colectie ... imi aduce aminte de PGR 3 si PGR 4.
    Sunt si motociclete in joc sau doar masini ?
    Sa-l vezi în realitate...o urâțenie, bleah

11. #891 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Au aparut DLC-urile din luna Decembrie pe store UK

12. #892 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am înțeles ca DLC-ul Elements are și vremea inclusa E si pe RO

13. #893 SP
    Am cumparat si eu jocul in seara asta. Acum asteeept sa se descarce nenorocitul ala de update. By the way, poate e o intrebare de noob, dar DLC-urile sunt zone-locked? Adica are importanta ca iau acele masini in plus de pe UK, US sau RO? De asemenea, Redline e valabil doar pe UK, pe US unde aveam si eu banuti de el in cont nu-l vad In orice caz am dat download pe UK pentru masini si Ignition expansion pack si nimic, nu mi le-a adaugat in Downloads... What's up with that?

14. #894 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    DLC e region locked, deci degeaba cumparai pe store US.Nu e nimic de downloadat.Acest DLC este doar activare. Tour Pack-ul a fost inclus in ultimul update.

Daca ai cumparat jocul din tara noastra cumpara Season Pass din UK.1

P.S.DLC-ul apare in data de 23 in US.

15. #895 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca ai cumpărat jocul din RO, UK sau EU poti sa cumperi DLC-ul si de pe PS RO.
    Eu voiam sa cumpăr Elements de pe UK, am in cont 1.61£ si ma costa 1.69

16. #896 SP
    Oookay, dupa cateva curse, trebuie sa spun 2 lucruri...

1. Multumesc Dant3 si ceilalti care m-ati indemnat sa-l iau.
    2. E un joc care intr-adevar merita CLAR banii la care e acum in magazin.

Cu privire la grafica evident nu mai e nevoie de comentarii, jocul arata demential. In ceea ce priveste controlul, e mult mai bine decat ma asteptam, e un echilibru foarte bun intre simulator(unde abia tii masina pe drum fara assist-uri) si arcade(unde nu iti fuge spatele decat daca vrei neaparat si tragi frana de mana). Imi place! In rest, ce mai era? Legat de AI, nu mi s-a parut nimic iesit din comun de prost la oponenti, iar sistemul de penalizari desi am inteles ca era mult mai dur la lansare, acum mi se pare foarte ok, te face sa vrei sa tii masina pe drum si sa depasesti curat.

Overall, eu unul i-as da nota 8-8.5 dupa aceste cateva curse jucate. Online nu am apucat sa incerc nimic pt ca mi-a expirat PS+ dar o sa imi activez zilele astea trial-ul pe noul cont de RO si voi testa si partea asta.

Thanks again, guys!

17. #897 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ti-am zis, încearcă un single event, activează ploaia, furtuna, ora de start pe la 17:00, apoi activeaza trecerea timpului la 60x.
    Nota mea e tot pe acolo, dupa ce îmi aduc opțiunea sa joc doar cu amicii mai câștiga un punct. Undeva pe la 8 e acum

PS: Sa iti iei șervețele

18. #898 SP
    Aveti idee daca un club se poate compune din jucatori care sunt din mai multe regiuni? Adica unul cu cont pe EU, unul cu cont pe US spre exemplu. M-ar interesa daca pot juca cu cei de pe forum de aici care au conturile principale UK(eu avandu-l pe cel principal pe US).

19. #899 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Se poate. Am eu in club 2 useri. Unul e de uk si altul de us.

20. #900 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    @nytrousox faci si tu niste poze? au mai fost si altele postate pe aici si pe net, dar eram curios cum se vede totul la inceput pentru un beginner

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 78 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks