Da, o sa fac in seara asta. Aseara din pacate am ajuns acasa destul de tarziu, a durat o mie de ani sa se downloadeze update-ul(UPC 200mbps sucks) si n-am avut ocazia sa fac si poze, abia am apucat sa joc cateva curse.
Da, o sa fac in seara asta. Aseara din pacate am ajuns acasa destul de tarziu, a durat o mie de ani sa se downloadeze update-ul(UPC 200mbps sucks) si n-am avut ocazia sa fac si poze, abia am apucat sa joc cateva curse.
Nu foarte mare, in jur de 2,5GB, dar de la o vreme face figuri wi-fi-ul si merge extrem de greu pe PS4, nu stiu care-i faza pt ca pe laptop trag lejer cu 8-9 mb/s. Habar nu am care ar putea fi problema si ce e si mai ciudat e ca daca dau disable si enable la internet pe consola, cateva minute dupa ce-am dat enable merge cu 2-3 mb/s downloadul, dupa care scade la cam 100 kb/s desi nu am nimic altceva care foloseste netul pe consola...
Nu, este problema de cod cred.. Daca faci un speed test din meniurile consolei o sa vezi ca ai viteza normala de net. Nu stiu de ce merge asa prost download-ul, dar e plin netul de plangeri legate de asta. Cateodata merge bine, cateodata extrem de prost (<100kB/s).. Cum are el chef.![]()
Asa cum am promis, revin cu poze. Nu stiu exact de ce, dar si in cazul asta mi se pare ca e la fel ca la GTA V, dar nu atat de accentuat si anume pozele se vad exceptional pe consola, iar dupa ce le scot pe stick parca sunt sterse culorile si claritatea ceva mai slaba, dar in fine...
Si la mine s-a downloadat extrem de greu patch-ul asta. L-am luat de pe PSN US, poate de aici sa fie problema nu stiu. Am observat ca este o chestie generala in ultimele sapt, sa se downloadeze cam greu chestiile de pe PSN US, cel putin.
mi-a ajuns si mie azi la banii aia merita luat orice jocfaza este ca la mine nu imi arata fullscreen si trebuie sa setez televizoru sa fie asa. e primu joc la care mi sa intamplat asta
Lasal cum era, se vede asa pentru ca inca se mai instaleaza...dupa ce se termina se va vedea full-screen...
cum pot face rost de alte layouts la masini? trebuie cumva sa cresc ceva nivel la masina? Pe langa astea imi poate da invite cineva intr-un crew mai activ?
Sunt 40 lei. Nu, ai 5 masini deblocate de la inceput, pe care in mod normal le poti debloca mai incolo.. plus vreo 2 design-uri in-game.. plus 2 abtibilduri. Eu n-as da +35% pe asa ceva..
Bookmarks