Da, pe toate, mai putin noul DLC cu motociclete. Acela nu e inclus in Season Pass.
Si All Stars ala? Ca nu il am desi am season pass.
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
Eu am primit si All Stars, probabil va trebui sa-l downloadezi manual atunci daca nu iti apare unlocked. Pot sa spun ca a meritat 5 lire season pass-ul. Asa de mult content la banii astia nu am vazut niciodata![]()
Trebuie sa intri la fiecare dlc si sa dai download de acolo. Oricum nu descarca nimic, doar sa fie cumpart si dupa nu iti mai arata cosuletul albastru.
Overtaking si Drafting, ambele facute fara grind ci au venit de la sine. Dar am stat sa fac 100% la toate expansion-urile (mai putin ala cu bike-uri pe care nu il am) asa ca au fost destule curse incat sa maximizez repede unele accolades. Dar Overtaking-ul mi se pare cel mai usor.
Chestia misto e ca eu credeam ca trebuie sa le duc la level 10 pe unele, dar aparent a fost de-ajuns sa le duc la level 6 astfel incat sa le deblochez doar. Si m-am pus azi sa fac ala cu race events ca era abia la level 5, deja ma vedeam stand pana la 3 dimineata facand aceeasi cursa continuu, dar cand l-am dus la level 6 sau 7 m-am trezit cu platina![]()
Acelasi lucru l am crezut si eu cand am vazut ce contine update ul, chiar voiam sa le scriu pe twitter, pana m am uitat in lista de trofee, scrie ca pana la level 6au schimbat detaliile la trofeu
Pai mori pana faci level 10, gandeste-te ca eu am facut TOT ce tine de Driveclub (cu masini) si tot mi-ar mai fi trebuit cateva sute de curse![]()
Cand se deblocheaza trofeul cu Drive 1000miles as a Club member? Am deja 2200km si nu e deblocat... Trebuie sa fiu intr-un club ca sa il pot debloca?
Baieti,versiunea free de ps plus a jocului nu mai e valabila?Imi arata un lacat si spune ca a expirat licenta sau ceva de genu.Mentionez ca am ps plus
Sigur, suntem doar trei deocamdata, mai am inca 3 locuri.
---------- Post added 07-12-2015 at 21:35 ----------
Ti-am dat add, poison. Pe tine, danny, nu cred ca te am in lista (sau te am, dar nu stiu cu ce nume).
Bookmarks