Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 288

Thread: inFAMOUS: Second Son

1. #221 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Sunt cateva video-uri pe youtube sau pe thread-urile de care vorbeam. Se vede cum "scapa" cateva frame-uri in unele momente. Mai sunt pop in-uri de texturi si umbra copacilor se transforma, dintr-o umbra plina intr-una care sa simuleze mai bine golurile dintre frunze, foarte aproape de Delsin.

2. #222 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Cred ca jocul asta e cel mai "aratos" joc pe care l-am jucat. Pur si simplu e o placere sa te plimbi prin oras sau sa te lupti cu DUP. Toate efectele sunt o placere pt privitor. Mi se rupe mie de pop-in-uri si de texturi, nu stau sa caut nod in papura pt orice lucru
    Attached Images Attached Images 1537962_600828173318706_7579056313170108124_o.jpg

3. #223 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Un concurs interesant:
    Useful links:

Official IF:SS screenshot OT

---------- Post added 22-04-2014 at 16:54 ----------

Hint:

Chiar sunt curios sa vad o colectie de poze marca CG - Ar trebui sa faca cineva un topic dedicat

4. #224 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am aruncat un ochi pe ele, câteva sunt chiar grozave!
    Attached Images Attached Images img_0112.jpg bls62cqieaa8xzv.jpg-orig.jpeg bluntitled_by_kane1345-d7f8iqd.jpg blwvgcoiuaamwtp.jpg-orig.jpeg bleaf72caaahrn9.jpg-orig.jpeg bld8ae6igaao54t.jpg-orig.jpeg

5. #225 SP
    Acest feature ar trebui implementat in fiecare joc!

...sau deja este? (adica jocurile de PS4 au acel feature by default?).

6. #226 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    sa faci poze normale este peste tot - aka screenshot

In Infamous au bagat si un editor de poze.

7. #227 SP
    Oki, acum am inteles. No eu la acel editor m-am referit. Ar trebui implementat in toate jocurile! Face minuni!

8. #228 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

9. #229 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am jucat si eu vreo 4 ore din el. Mie nu imi place

E un joc bun, pot aprecia asta, dar mie nu mi-au placut primele doua si nici asta nu imi place. Not my cup of tea. Gameplay-ul mi se pare mult mai fluid fata de 2, camera da rateuri uneori, dar fata de alte jocuri asemanatoare isi revine parca mai repede. Pierzi din actiune din cauza ei un maxim de 2 secunde, apoi se intoarce cum trebuie. Imi place treaba cu drain smoke si sunetul care iese din controller. Foarte tare, iar touchpad-ul e folosit cu cap. Mi-a placut maxim cand a trebuit sa scanez degetul/mana pe touchpad si a trebui sa duc degetul in coltul corespunzator. Daca si in jocurile viitoare de pe PS4 va fi folosit touchpad-ul la fel de bine, eu ma declar multumit.

Grafica e peste AC4, pentru ca pe ala il consideram cel mai aratos. Din pacate nu sar culorile in fata ca la AC din cauza temei si zonei mult mai intunecate in care joci. Putin AA nu ar fi stricat, dar imi vine sa spun ca e next gen.

Imi plac unele chestii din joc, dar nu e genul meu de joc.

10. #230 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    E foarte colorat si depinde si momentul zilei: seara, dimineata etc.. Cat la suta din harta ai vazut pana acum?

11. #231 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Tudy, iti dau dreptate la camera, m-a facut si sa dau rage quit o data, e GROAZNICA uneori. Cat despre fluiditate, la capitolul parkour sau catarat sau cum vrei sa-i zici, e foarte slab. In primele doua e o placere sa te urci pe un bloc sau sa te agati de marginea unui obiect si sa tragi din spatele lui... la SS am ajuns sa nu folosesc aproape tot jocul smoke, doar pentru ca era mai greu sa gasesc ventilatii si sa ma urc pe bloc, in timp ce cu neon sau [SPOILER=SPOILER]video[/SPOILER] ma urcam instant.

Cat despre culori, are dreptate Rasko, asta e poza facuta de mine:
    uploadfromtaptalk1398505264404.jpg

12. #232 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E colorat fata de primele doua jocuri. Comparatia culorilor cu AC4 am facut-o pentru ca ala e genul de joc in care culorile sunt mai saturate incat sa iti sara mai mult in fata si sa te faca sa zici WOW. Plus ca acolo ai plaje, insule exotice, locatii care cu niste culori mai saturate decat normal te fac sa te minunezi. Aici lipsa AA insa nu e la fel de vizibila, asta e unul dintre motivele pentru care ziceam ca arata mai bine decat AC4. Am vazut destul din harta, peste 50%, iar majoritatea locurilor arata chiar bine.

13. #233 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Eu unul n-am avut nici o problema cu camera, iar ventilatii sunt destule. Cat despre catarat, nu mi-a placut in nici un InFamous. Trebuia sa-l faca cumva asemanator cu Assassins Creed. Nu doar sa apas x x x x sa sara personajul pana sus. Noroc ca in asta sunt ventilatii si mai e si fuga aia de la neon care face mai usor cataratul.

14. #234 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    E un joc superb una peste alta, e jocul care m-a facut sa zic "DA, pentru jocuri ca asta mi-am cumparat PS4!", dar asa cum ziceai si tu, it's not everyone's cup of tea.
    A fost buna si povestea, desi criticata de multi, mie mi-a placut. Mi-ar placea sa apara si un DLC cu povestea personajelor secundare.

15. #235 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Gata si cu misiunile de la Paper Trail. Am luat jachetele si masca Celiei. Misiunile din joc mi s-au parut repetitive, insa cele de pe website chiar mi-au placut, unele iti puneau mintea la contributie pentru a rezolva puzzle-urile. Recompensa de la final nu este prea satisfacatoare. Pacat ca nu am primit puterea de hartie. Poate intr-un viitor DLC.
    Attached Images Attached Images photo-26.04.2014-14-55-25.jpg

16. #236 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    INFAMOUS SECOND SON SONG - Fistful Of Concrete

17. #237 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    In caz ca se intreba cineva cine canta cover-ul Nirvana - Heart Shaped Box, de la end credits scene.

Bonus, un documentar interesant despre Kurt Cobain (solistul Nirvana), care a trait in mare parte in Seattle.

18. #238 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    M-am apucat sa fac misiunile la paper trail si dupa ce am terminat partea 1 nu mai imi apare nimic pe harta (in game ) sa continui ,stiti de ce si ce as putea face ?
    part 2
    Pick Up The Trail
    Find the White Rabbit
    On-Console Activity

Aici sunt acum dar nu mai e pe harta semnul

19. #239 SP
    Member dtancu's Avatar
    Part 2 si restul nu apar decât după ce termini singleplayer campaign din câte știu

20. #240 SP
    Junior Member dancretzu's Avatar
    Jocul este superb din punct de vedere grafic, iar partea cu Paper Trail este un bonus frumos....mai adauga la intriga jocului. Nu am jucat primul joc Infamous, dar daca se continua in modul asta franciza se indreapta catre un loc frumos..foarte fain folosit si controllerul si buna sincronizarea cu ps4.

Off topic : stie cineva cum pot accesa editorul de la joc pentru imagini si video? trebuie descarcat separat sau intrat undeva in joc sau cum se procedeaza?

Multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks