De unde pot cumpara un Madcatz fighting stick TE2 sf5 pt ps4...se mai ocupa cineva sa le aduca din uk? Ce am vazut pe Amazon uk ar merge comandat dar sunt super scumpe.
De unde pot cumpara un Madcatz fighting stick TE2 sf5 pt ps4...se mai ocupa cineva sa le aduca din uk? Ce am vazut pe Amazon uk ar merge comandat dar sunt super scumpe.
Pentru comenzi din UK vorbește cu Robert.
http://www.consolegames.ro/forum/f41...ml#post1365489
Salut! Vreau sa cumpar niste casti pentru PS4, buget ~400-500 lei. Care ar fi mai ok dintre:
Casti Wireless Stereo Sony pentru PS4 - eMAG.ro
Casti Gaming Corsair Void Dolby 7.1 Hybrid - PC Garage
Sau altceva? Multumesc.
Nu lua wireless, nu lua sony la banii aia.
Casti Gaming HyperX Cloud II 7.1 Red - PC Garage
Man, daca vrei ceva bun cu sound de nota 200, cauta pulse elite 7.1. Nu o sa regreti.
Din pacate acum se gasesc greu prin magazine, insa sunt cu mult peste modelele de la Sony actuale.
http://www.altex.ro/casti-gaming-son...-sound-ps4-ps3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Foloseste cineva modelul asta de casti la ps4 Casti on-ear Bluetooth PHILIPS SHB3060WT/00, Alb | ALTEX ?
Sony nu ofera conexiune wireless decat pentru castile oficiale PS. Am o pereche de casti Bluetooth Sony ZX330BT si nici macar nu le vede.
Din cate am inteles, la PS3 se puteau conecta orice casti prin BT. Singura solutie in care poti folosi o astfel de pereche de casti e daca o poti conecta la TV(smart tv) cu minusul ca nu poti utiliza microfonul in chat.
Și eu am Gold Wireless, bine ce a mai rămas din ele![]()
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Daca tot nu ai casti si esti dispus sa dai un ban in plus de ce nu incerci noul model :
https://www.playstation.com/en-gb/ex...eless-headset/
Tot nu s-au invatat minte cu plasticul, au pus metal fix pana in locul unde se vor crapa
@mihai176, nu cumpara Sony Gold sunt excelente ca sunt dar materialul este praf si se crapa extreme de usor. Si partea buna este ca nu sunt acoperite de garantie aceste crapaturi.
Cele noi poate au si ceva bass in ele. Cele Gold n-au absolut deloc. Eu le-am folosit cam un an si jumatate si n-am avut nicio problema cu ele, in afara de faptul ca le lipseste sunetele joase.
Jucand NFS, n-am mai rezistat sa n-aud bassul din muzica si m-am reorientat catre niste casti wireless de la Sony (DS6500), a caror sursa este conectata prin cablul optic direct la PS. Cand voi avea nevoie si de chat si sunet, le voi folosi pe cele Gold, dar pt single player le prefer DS6500.
Daca vrei chat in game si nu esti dispus sa dai f multi bani pe niste casti, eu zic sa astepti sa apara cele Platinum, care cred ca le vor inlocui pe cele Pulse Elite. Pe langa asta, par a fi mai solide decat Gold, iar in pretul mai ridicat cred ca vei primi si sunete joase.
Eu am Pulse Elite si sunt foarte incantat de ele. Le am de aproape 3 ani si nu am patit nimic la ele (cracks and stuff). Insa ma deranjeaza daca si la aceasta ultima versiune tot cu acel usb dongle vin. Sa foloseasca bluetooth frate.
Nici eu nu inteleg de ce iti trebuie dongle, atata timp cat si controllere sunt tot pe bluetooth.
Inteleg ca ar fi fost bun la un pc fara bluetooth, dar altfel...
de rahat e ca nu pot sa imi folosesc castile care nu sunt sony si, evident, nu sunt compatibile.
Pai daca Apple face, ei de ce nu.
Maine, poimaine, vedem si consola imbracata in sticla si ii mai creste pretul cu 200 de euro![]()
salut si bine v-am gasit
as dori sa imi cumpar ps4 pro si ma intereseaza o parere de la voi pentru achizitionarea unui chit tastatura si mouse care s-ar potrivi pentru ps4 pro (joc fps in general iar cu controlerul nu prea ma descurc).Este prima consola si de aceea va cer sfatul caci nu prea sunt in tema,multumesc
Bookmarks