Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 34 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 678

Thread: The Order 1886

  1. #541 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Cum decurge un proces din asta sa ma lamureasca si pe mine cineva...imi imaginez pe cineva cu un cronometru si un bloc notes si incepe si cronometreaza si noteaza timpul efectiv de joc si apoi ia si imparte pretul la secunde/minute/ore si concluzioneaza ca a costat prea mult sau cum?

  2. #542 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Chiar asa de mult te intereseaza in cate ore din cele 10 ai apasat pe butoane? Nu e mai important ca pe durata intregei experiente sa te simti bine si sa iti placa jocul? I dunno, dar nu asta conteaza la un joc?
    Pai m-am simtit bine jucand, dar a fost mult prea putin fata de cat mi-as fi dorit si asteptam de la acest titlu. Dar o sa ma opresc aici cu comentariile. Cred ca eu sunt singurul de pe acest topic, nemultumit de lungimea jocului, pe care oricum, nu l-am inteles, cum stie Rasko foarte bine!

  3. #543 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    ymy stai linistit ca nu esti singurul, insa restul au incetat sa mai posteze fiindca opiniile negative la acest joc nu-si au locul pe forumul asta, OEE cam incurcase borcanele mai devreme cand a zis ca vorbele bune nu sunt acceptate.
    In fond si la urma urmei daca jocul era intradevar un "masterpice" nu mai vorbea nici naiba de cat de lung este, sau cate cinematicuri are, etc, ar fi fost toata lumea: "oau, **** trebuie sa joc jocul asta, nu ma intereseaza cat costa sau cat tine", insa nu este chiar asa, e un joc bunicel dar nu atat de mult incat sa-si merite banii pt unii dintre noi, nu vad ce este asa de greu de inteles. Unii considera ca e prea scurt, unii ca are prea putin gameplay si prea multe filme,etc...mai conteaza?

  4. #544 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Cum decurge un proces din asta sa ma lamureasca si pe mine cineva...imi imaginez pe cineva cu un cronometru si un bloc notes si incepe si cronometreaza si noteaza timpul efectiv de joc si apoi ia si imparte pretul la secunde/minute/ore si concluzioneaza ca a costat prea mult sau cum?
    Daca vrei sa fi ironic, no problems! O cronometrare a timpului de gameplay efectiv dintr-un joc, ar fi desigur stupida si irelevanta. E suficient sa alergi cu personajul trei ore in cerc si iata, ai trei ore in plus de gameplay efectiv.
    Eu faceam o comparatie fata de ce ofera alte fps-uri pentru acelasi pret.
    OK! Eu am incercat aici, pe acest topic, sa-mi exprim nemultumirea mea fata de unele caracteristici ale acestui joc, argumentandu-mi respectiva nemultumire, asa cum m-am priceput eu. Nu cer nimanui sa fie de acord cu mine, asa cum nici eu nu sunt de acord cu voi, cei care sustineti ca The Order 1886 este o experianta completa si fabuloasa. L-am cumparat, l-am jucat, partial mi-a placut, insa in nici un caz nu voi mai plati acelasi pret pentru o continuare a lui, la o aceeasi durata de joc si cu imagine trunchiata.

  5. #545 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    azi ma apuc si eu de el , sunt curios de gustul cu care o sa raman .
    l-as fi pornit ieri dar am fost la "jupiter ascending" la Afi Imax si m-au obosit efectele asfel incat , n-am mai avut chef de inca un film

    insa meniul suna promitator )

  6. #546 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ^ vezi ca n-are elicoptere

  7. #547 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ah , nu ma descuraja din prima ! )

  8. #548 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    nu inteleg de ce sunt unii de se vaita atat cu pretul ,mai asteptati cateva luni si il cumparati cu 100 ron si apoi il vindeti tot cu atat si ati rezolvat problema (deja l-am vazut cu 150)

  9. #549 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    am platit prea mult pentru prea putin.
    Fiul tau a platit...

    ON : Eu astept nerabdator sa il primesc fiindca stiu ca ma voi distra cu el. Nu ma intereseaza parerile altora/reviews. Daca eu ma distrez nimic altceva nu conteaza.

  10. #550 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar

    The Order 1886

    L-am terminat si eu. L-am terminat in 3 zile (aprox. 10 ore), dar pare scurt pt ca la fiecare 2 minute ai un cinematic. Barele negre nu le-am simtit si le accept pt plusul de grafica, voice acting de exceptie sincronizat cu personajele, pur si simplu simti vocea puternica a personajelor (nu e ca si cum ar vorbi o papusa), sunet etc etc la cel mai inalt nivel. Dar plusul de grafica vine si cu dezavantaje si nu ma refer la acele bare negre. Jocul este foarte "scriptat", nu ai pe unde sa te pierzi, iar diversitatea combaturilor este foarte redusa. Ok, sandbox poate fi sinonim cu pierdutul timpului aiurea prin joc si deci intervine plictiseala, dar la Uncharted de exemplu, hartile pt combat sunt ceva mai mari si poti aborda fiecare combat in mod diferit. Aici e doar ceva de genul, cover-shoot-cover si cam atat. Personal mi-a lasat senzatia de tech-demo pt ca este foarte simplu.
    Chiar daca povestea varcolaci, vampiri etc etc nu e noua, povestea a reusit sa ma surprinda de fiecare data si abia astept partea 2 si 3, unde sper sa-l faca putin mai complex.

  11. #551 SP
    Member ymess's Avatar
    Daca facem repede un calcul estimativ, jocul costa 60$ si are o campanie de 10-12 ore. Asta ar veni cam 5$ pentru ora de joc. Asa si Journey, costa 15$ si are o campanie de aproximativ 3 ore. Deci raporul este aproape acelasi. Si cu Journey au fost discutii cu privire la durata de joc, dar a ramas cu o parere generala ca fiind o capodopera. Sunt genuri de jocuri care nici nu se compara, dar ideea e ca nimeni nu avea asteptari asa mari de la Journey, in schimb The Order a facut senzatie pe la toate evenimentele, toata lumea era super hyped. E normal sa fie discutii, un joc nu trebuie sa fie slab ca sa dezamageasca. Doar prin simplul fapt ca e "okay" starneste deja internetul.

  12. #552 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    bun , o sa fiu scurt .

    i-as fi dat 9.50 , dar nu pot pt ca la o asa minunatie de grafica n-au vrut domne, N-AU VRUT !
    sa puna si niste reflexii reale in oglinzi / geamuri..

    nu stiu de ce au mai insistat sa puna oglinzile cand nu te poti vedea in ele, cred ca au vrut sa fie mai evident lucrul ignorat.

    atfel jocul asta este ALTCEVA, mie imi place foarte mult si stilul de abordare si felul in care curge (cel putin pana la capitolul 4) , deja abia astept partea a doua eu sunt dispus sa ma tot loveasca cu "exlusivitati" d-astea

    p.s. cine nu-l joaca e treaba lui , dar pierde o altfel de experienta

    si apropo , daca nu se batea atat moneda pe dungile negre , pe bune ca nici nu le observam..sau cel putin la un tv mai mare nu le simti.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg

  13. #553 SP
    Member Kratos's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    si apropo , daca nu se batea atat moneda pe dungile negre , pe bune ca nici nu le observam..sau cel putin la un tv mai mare nu le simti.
    Pe un TV mai mare dungile negre sunt mai mici sau cum? Pentru ca **** logic!

  14. #554 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    nu le simti mai (ce-i drept am jucat si pe intuneric) , dar bine , sunt nasoale , jocul e nasol , huo !

    pacat ..

  15. #555 SP
    Member Kratos's Avatar
    Citeste bine ce-am scris. N-am zis ca jocul e bun sau e 'nasol' ci m-am legat doar de logica aceea care loveste frenetic la ooo. O sa-mi iau si eu un TV mai mare daca mai scot astia titluri pe juma' de ecran.

  16. #556 SP
    Member fdkenzo's Avatar

  17. #557 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quick Time Event Fails Montage - Out of Order: 1886. Saracul Galahad.
    Atentie: contine spoilers!


  18. #558 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    foarte bun acest joculet

  19. #559 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    atunci toate-s bune si frumoase

    sunt la capitolul 8 , jocul tot bun mi se pare si nu stiu de ce dar nu mi se pare nici scurt

  20. #560 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Pe Metacritic, din notele negative ale userilor, multe note de zero si unu sunt date de hateri xbox care noteaza jocurile pentru consola americana cu 9 si 10 iar pentru Sony nu le ramane decat 0....asa ca cel mai bine sa-l joci. Asa a fost si cu Beyond Two Souls pe care personal il consider un joc foarte bun, in schimb, am amici fani FPS care nu l-au apreciat catusi de putin.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 34 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 18-02-2015, 12:52
  2. Replies: 0 Last Post: 20-02-2014, 12:16

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts