Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 34 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 678

Thread: The Order 1886

1. #241 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

2. #242 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Stirea respectiva este veche, sa nu mai zic ca acel user care a jucat jocul, a spus destul de clar ca au durat 5 ore de la primul trofeu pana la terminarea jocului, tot el a spus ca a jucat multe ore inainte de a primi primul trofeu.....
    Dar lumea e rautacioasa si imediat s-au alarmat haterii....mai era un user italian care a spus ca a jucat jocul si avea vreo 13 ore la activ si nu terminase jocul....(probabil admira foarte mult peisajele)....jocul are o durata de cel putin 10 ore....

3. #243 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    deci nu dureaza 5 ore daca vrei toate trofeele, deoarece trebuie jucat de mai multe ori (cele 5 ore) pt a obtine toate trofeele, asadar, jocul nu dureaza 5 ore si mai mult , megaLOL.. si trist in acelasi timp.

oricum tot o sa cumpar jocul , d-aia am luat PS4 ..pt exclusivitatile sale ..de 5 ore daca atat dureaza ...sau 10

4. #244 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Cred ca nu ai inteles nimic....
    Deci, omul a jucat campania si dupa multe ore de joc, a primit primul trofeu, peste 5 ore de la acest trofeu a terminat jocul...
    El a jucat jocul cap coada, nu l-au interesat trofeele...

5. #245 SP
    si mai bine, hai ca nu mai este mult pana departe.

ar fi trist sa joci 5-8 ore si sa termini un joc pt care nu s-a facut nici macar un MP amarat.

6. #246 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Poate ca nu l-a primit la inceput, sa zicem ca a primit primul trofeu la 1-2 ore dupa ce a inceput, nu mi se pare ok sa aiba 7 ore tot jocul. Daca e asa, eu il las pana mai scade pretul.

7. #247 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    This is "does it have grass (ps3 version)" all over. Hai sa ne calmam si sa terminam jocul si vedem dupa cate ore dureaza, nu ce spun unii useri de pe internet. Nu uitati pe internet sunt unicorni

8. #248 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ma manca in palma si pe mine sa-l cumpar, insa nu prea are cum sa-si merite banii decat daca are o campanie la fel de lunga ca si cea din The Last of Us, ceea ce ma indoiesc, so...eu unul astept review-uri sa vad cat de interesant este.

9. #249 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Pretentii mari vericule, ce l-ar mai freca astia cu xboaxele. Pt mine e genul de joc care e cumparat din prima secunda(daca se gasesc bani, desigur), nu ma iau dupa ametitii de pe metacritic sau gamespot

10. #250 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Auzi faza: am primit mesaj de la Nemo cum ca se va livra coletul astazi. Sun la Nemo si zice ca deja a primit mail de anulare a livrarii si nu mi-l aduce
    Astia de la Altex sunt cu capu'

11. #251 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    De ce? Pentru incercarea de a respecta si pastra o data de lansare normala, hotarata de producator? E foarte ok, jocul se lanseaza in data de 20, inteleg agitatia voastra dar chill! Pastile, vitamine si multa apa. Mai sunt 10 zile, nu cred ca viata voastra depinde de acest joc....

12. #252 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Linistiti-va.

13. #253 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    De ce? Pentru incercarea de a respecta si pastra o data de lansare normala, hotarata de producator? E foarte ok, jocul se lanseaza in data de 20, inteleg agitatia voastra dar chill! Pastile, vitamine si multa apa. Mai sunt 10 zile, nu cred ca viata voastra depinde de acest joc....
    De ce? Pentru ca o companie ca Altex da jocul curierului si dupa o zi spune '' Nu il livra,tine-l in depozit pana pe 20 ca atunci e data de lansare''.
    Nu mai conteaza ca oricum imi vand PS4 si nu ma mai interesaza jocul dar ziceam si eu asa...
    Scuze de off, ne oprim aici!

14. #254 SP
    Member legokid220's Avatar
    Ba , ia gata ! ce aveti?!

15. #255 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Daca aveam jocul la mine in oras la curier, acum jucam jocul...pacat ca nu mi l-au livrat si mie...

16. #256 SP
    ilie11, dar ce ai bre cu PS4 ?!
    el ce ti-a facut !? de noi inteleg sa te iei..

eu tot cumpar jocul

17. #257 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pentru cei care se indoiau de gameplay, mie mi se pare ca arata senzational din toate punctele de vedere, cred ca e un mare castig pentru Sony acest joc...
    Atentie Spoilere !!!

PS4 Exclusive The Order: 1886 – First Whole Hour of Gameplay Looks Spectacular | DualShockers

Sunt la download filmuletele....

18. #258 SP
    Member toto's Avatar

Pentru cei nerabdatori asa ca mine !!!

19. #259 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Imi place ce-am vazut Arata/se misca impecabil si are o atmosfera aparte

20. #260 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu m-am uitat la gameplay-ul acela de o ora, nu vreau sa ma spoilerizez dar am o intrebare pt cine a urmarit tot video. Este cumva jocul inecat in cuscen-uri? Vreau sa stiu daca gameplay-ul este intrerupt foarte des de aceste cutscenes, din ce am vazut pana acum in trailere cam asa mi sa parut dar poate mi-am facut o impresie prea grabita. Deci?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 34 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast