Da, voi cumpara un PS4!
Nu, nu voi cumpara un PS4!
Nu stiu daca voi cumpara un PS4...
O sa cumpar, si daca n-am "cash" voi cumpara in rate, dar doar in vara anului 2014 sau mai tarziu.
la anul ce vine cu siguranta,prioritate are insa inlocuirea smartphoneului in toamna cand apare S G NOTE 3
Am vrut sa-l cumpar fix la lansare dar m-am razgandit si am zis sa investesc bani intr-un pc nou. Oricum in vara anului 2014 sigur va fi langa fratele lui mai mare![]()
am sa-mi iau si eu prin 2015-2016 cand PS3 va fi destul de outdated. pana atunci, viva PS3!
O sa cumpar un PS4 , astept pana de Craciun. Poate o sa vina cu ceva promotie: un joc sau un controler in plus.
Precomanda la consola si la jocuri poti face si la noi in tara.
A aparut deja pe unele site'uri.
La ce exclusivitati o sa aiba as fi idiot sa nu-mi cumpar.Oricum la un an de la lansare se va intampla asta.
Da, la lansare, voi ce magazin recomandati dintre altex/emag pentru achizitionare? Care se descurca mai bine la garantii in caz de belele?
Parerea mea Altex.
Eu de acolo o sa'mi achizitionez consola.
Pentru ca se afla in oras , nu ma mai incurc cu transportul la service daca o sa fie cazul.
Daca se deterioreaza in timpul transpoortului catre service , e problema lor.
Parerea mea.
Mai ramane de vazut pretul , dar cred ca o sa fie cam aceleasi preturi.
inca nu sunt convins ca merita...daca PS3 a fost cu adev.o "revolutie" fata de PS2 nu stiu daca acelasi lucru va fi si cu PS4, doar timpul va decide....
adica ar trebui sa aiba CEVA care sa ma faca sa zic wou..![]()
Wou ai fi zis daca iesea un os din PS4Sorry, nu m-am putut abtine. Ca sa raspund la intrebare, DA, avansul este deja platit pentru PS4, asteptam sa ajunga!
By MonkY in forum Nintendo Wii / Wii U
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Polls
Bookmarks