Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Vei cumpara un PS4?

Voters
299. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara un PS4!

255 85.28%
  • Nu, nu voi cumpara un PS4!

17 5.69%
  • Nu stiu daca voi cumpara un PS4...

27 9.03%
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 94

Thread: Vei cumpara un PS4?

1. #41 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
    Incercati sa folositi urmatorul buton spre stanga. Ala cu mai putine cuvinte...

2. #42 SP
    Member chesterb's Avatar
    De la emag ați primit confirmare ceva?

3. #43 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Il voi achizitiona day one. Ma gandeam sa il cumpar din UK dar comparand pretul cu cei de la emag/altex, diferenta este insesizabila. In concluzie, probabil voi alege prin intermediul lui ALTEX.

4. #44 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    M am fript cu PS Vita...lam luat la lansare ..si nimic bun...parerea mea! lam luat din moft si pentru Fifa)
    Asa caci astept 1 sa scada pretul
    2 sa fie bundle
    3 sa fie imbunatatiri si speram fara probleme!
    Pana atunci Ps3 la putere caci inca poate consola asta!!!

5. #45 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    PSVita o sa fie folositor impreuna cu PS4 de la un moment dat..

De cumparat nu am sa cumpar PS4 la inceput pentru ca nu am ce juca din prima zi.
    Daca imi lanseaza Destiny la 2 saptamani dupa ce se lanseaza consola ma trezesc si dau comanda pentru un PS4

6. #46 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    PSVita o sa fie folositor impreuna cu PS4 de la un moment dat..
    Da..poate dupa vrun an minim...cred!

7. #47 SP
    Junior Member kazi's Avatar
    De unde ma sfatuiti sa dau precomanda? desi incep sa imi pierd speranta ca va ajunge si la noi pe 29...

8. #48 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Desi e tentant, ma voi abtine, cel putin la inceput, voi astepta macar un an pana sa apas pe tragaci, sa nu cumva sa aiba ceva probleme de fiabilitate, plus ca launch title-urile nu sunt tocmai pe gustul meu, cu 2-3 exceptii. Dupa parerea mea, cel mai bun moment in care un gamer isi poate lua o consola este la 2-3 ani dupa lansarea acesteia. Desigur, nu consider ca-i un pas gresit nici daca e cumparata mai devreme sau mai tarziu, depinde de preferinte/starea materiala.

9. #49 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    Nu am avut pana acum console,nici playstation si nici xbox.Dar azi am facut precomanda la un playstation4 si la jocul Killzone: Shadow Fall, sper sa nu mi para rau!!!

10. #50 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Cumparam, cumparam.

11. #51 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Şi eu deşi nu mă aştept să îl prind în decembrie, deja am strâns o parte din bani.

Ne vedem în BF4

---------- Post added 09-10-2013 at 18:11 ----------

Quote Originally Posted by Erikutzu View Post
    M am fript cu PS Vita...lam luat la lansare ..si nimic bun...parerea mea! lam luat din moft si pentru Fifa)
    Asa caci astept 1 sa scada pretul
    2 sa fie bundle
    3 sa fie imbunatatiri si speram fara probleme!
    Pana atunci Ps3 la putere caci inca poate consola asta!!!
    PS Vita îl compari cu PSP
    Cel puţin un an nu are cum să scadă şi dacă da, până în 200 ron, deci sa stai un an pt reducerea asta nu se merită.
    Eu nu îmi aduc aminte să aibă defecte de fabrică PS3 şi acum văd anunţuri cu PS3 Fat de 40 GB care încă funcţionează, îl confunzi cu xbox.
    Preţul unui bundle este acelaşi ca şi cum le ai lua separat, deci ?

12. #52 SP
    Junior Member razzv's Avatar
    Vad ca se spune mai sus ca se PS3 si Xbox 360 au avut probleme la inceput. Nu stiu despre Xbox, dar eu am avut PS3 de la lansare si mi-a mers perfect...

Voi lua PS4 in decembrie. Sper sa-l bage si la noi ...

13. #53 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu am un FAT de 40GB si pot sa spun ca nu am avut probleme cu el (knock on wood).Mai am de terminat Beyond : Two Souls,si il las mai moale.Personal mie la sectia design PS3-ul original mi se pare cel mai frumos.

EDIT : Nu am de gand sa il vand,oricum nu as primi mult pentru el,si are o valoare sentimentala enorma.

14. #54 SP
    Junior Member razzv's Avatar
    Si eu tot un FAT de 40GB am avut, si a facut YLOD in anul 5. Dar nu pot sa ma plang, a fost o consola excelenta!

15. #55 SP
    Member dtancu's Avatar
    Sunt tatic. Phat de 60 GB cumparat in release day din Diverta.
    Merge si azi ca-n prima zi.

16. #56 SP
    Junior Member Firefoxfl's Avatar
    Eu sigur voi cumpara unul, peste cativa ani cand se va mai ieftini. Totusi este mai ieftin acum decat a costat PS3 cand a aparut dar peste 3-4 ani preturile vor scadea cam 200-300 lei.

17. #57 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Pai si pentru 200 ron se merita sa astepti cativa ani ???sincer?

18. #58 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Facut pre-comanda. Prima mea consola de la Terminator incoace.

19. #59 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    La mine a fost PS3 prima consola de la Terminator incoace, sunt ceva mai "copt" .

On-topic: Nu voi lua PS4 la lansare, inca mai am multe de experimentat pe PS3 si din pacate prea putin timp pentru asta, deocamdata.

20. #60 SP
    Member colossus's Avatar
    Astept sa vad cum evolueaza lucrurile:exclusives,preturi & bundle-uri,Kinect 2 vs PS4 camera.
    Deocamdata pt X1 sunt 16 jocuri exclusive(deocamdata)dintre care 6 disonibile la lansare.
    In cazul PS4 avem tot cam atatea dintre care tot 6 disponibile la lansare + inca vreo 20 de titluri comune.Astea sunt statisticile IGN.com.(+ multe altele care poate mi-au scapat)
    Oricum pana vor aparea la noi nxt gen-urile ma voi mai gandi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast